IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Onbeantwoorde berichten bekijken

» Out Of Character

Geen nieuwe berichten

the Guidebook

In The Guidebook vind je veel informatie, van onder andere de regels, profiel, Pro Infinito's en het rpg’en. Ook veel mededelingen kun je hier terug vinden, waardoor al het belangrijke samen gebundeld is.

Final Guides
» For Eternity {...
zo 9 jun 2013 - 22:05
Aeris Laatste bericht bekijken


Topics: 6 - Berichten: 6
Geen nieuwe berichten

The Bulletinboard

Het Bulletin Board staat voor ideeën, discussies, hulp en fouten klaar. Wanneer je een leuk idee hebt, een leuke of belangrijke discussie, ergens niet uitkomt en graag hulp nodig hebt of je vind een foutje, dan is het Bulletin Board de beste plaats om het allemaal voor te stellen.

Ideas, Discussions, Helpdesk, Defects
De hond..
do 13 jun 2013 - 17:49
Kaiy Laatste bericht bekijken


Topics: 6 - Berichten: 88
Geen nieuwe berichten

the Nonsense

In The Nonsense is van alles te doen en te beleven. Zo kun je over van alles praten in de Chatting, spelletjes spelen, je creatieve kanten laten zien en nog veel meer leuke ontspannende zaken. Hier kun je dus even helemaal bij komen van het posten in de RPG.

Chatting, Games, Creatief, Media, Affiliates, Birthdays
Het Onzin Topic...
zo 10 aug 2014 - 20:22
Aeris Laatste bericht bekijken


Topics: 70 - Berichten: 2832
Geen nieuwe berichten

the Real Life

The Real Life staat voor het voorstellen van jezelf aan andere users op het forum. Wat is nou niet leuker dan elkaar kennen en om te weten met wie je precies aan het RPG’en bent.
Het liefst graag één topic per persoon.

Carrot
di 23 apr 2013 - 16:37
Zed Laatste bericht bekijken


Topics: 35 - Berichten: 336

» Game Related

Geen nieuwe berichten

the Characters

Character staat voor het voorstellen van je character aan andere users op het forum. Zo weet je altijd wat meer over je mede-RPG’er en wordt het posten in topics een stukje makkelijker.
Het liefst niet reageren op de topics.

Astraeus.
wo 3 jul 2013 - 17:00
Astraeus Laatste bericht bekijken


Topics: 29 - Berichten: 29
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.

Of The Months

Bij een Of The Month kun je andere users nomineren en op de genomineerden stemmen. Er zijn onder andere de Character OTM, de Partnership OTM en de Member OTM.Topics: 0 - Berichten: 0
Geen nieuwe berichten

the Pro Infinito's

De Pro Infinito punten zijn speciale punten. Ze leveren je veel extra leuke voordelen op, waardoor het rpg’en een stukje leuker wordt. Kijk hier naar alle informative over de Pro Infinito punten.

» Get Pro Infini...
do 13 jun 2013 - 18:06
Renier Laatste bericht bekijken


Topics: 2 - Berichten: 3
Geen nieuwe berichten

the Wolf Packs

De wolven in For Eternity leven allemaal op een eigen levenswijze. Sommigen leven solitair, sommigen leven als een roedeldier en nog een paar andere wolven mogen zichzelf roedelleider noemen. Je kunt je hier bij een van de wolf packs toevoegen of er zelf eentje aanvragen.Topics: 0 - Berichten: 0
Geen nieuwe berichten

the Accountmarkt

De Accountmarkt er is voor degene die op zoek zijn naar familie, vrienden etc. maar ook voor degene die zijn of haar account wil aanbieden. Maar er is helaas één klein minpuntje aan deze accountmarkt, want een partner, die zul je hier niet vinden. Waar je die wel kunt vinden is via de RPG of via een Prive Bericht.

Ja zuster, nee z...
za 22 jun 2013 - 15:01
Quaed Laatste bericht bekijken


Topics: 21 - Berichten: 148

» The North

Geen nieuwe berichten

Dashan

De enorme hoge bergen uit het gebied Dashan liggen het noordelijkst van alle gebieden in For Eternity. Op vele plekken zijn er besneeuwde toppen, maar op sommige plekken zijn er gletsjers ontstaan door de laatste vulkaan uitbarsting. Deze zijn gevaarlijk, maar kunnen soms ook voor leuke uitgaansplaatsen functioneren. Voor de uitbarsting konden sommige plekken met sneeuw nog weg dooien, maar nu zal hier nooit meer het stukje rots te zien zijn.

Never say never ...
vr 26 apr 2013 - 19:59
Liv Laatste bericht bekijken


Topics: 12 - Berichten: 96
Geen nieuwe berichten

Xue Senlin

Een deel van het bos aan de rand van de bergen is verdwenen. Het is verbrand of verschroeid. Daardoor is het aandeel van het besneeuwde bos een stuk kleiner geworden. Maar op veel plekken, bijna het hele gebied, is er veel van het bos overgebleven dankzij de dikke laag sneeuw. Nu zijn vele plaatsen, net zoals op de berg, met ijs en sneeuw bedekt. Wat op sommige momenten tot gevaarlijke situaties zal gaan leiden.

I know this plac...
ma 24 jun 2013 - 16:18
Eevy Laatste bericht bekijken


Topics: 10 - Berichten: 94
Geen nieuwe berichten

Taiyuan Xue

De open vlakte "Taiyuan Xue" is bespaard gebleven, maar heeft toch enigszins een verandering ondergaan. Zo zijn er andere dieren bij gekomen die er eerder nooit waren. Zo is er nieuw voedsel gekomen om op te gaan jagen. Ook passeren nog steeds andere soorten dieren dit gebied. Het lijkt alsof hier de zon op sommige tijden van het jaar de sneeuw kan laten smelten en er soms wat bloemetjes willen bloeien.

The path we all ...
zo 23 jun 2013 - 17:10
Huntress Laatste bericht bekijken


Topics: 11 - Berichten: 88

» The East

Geen nieuwe berichten

Pubu

Het oosten begint met de grote waterval die op de grens met het zuiden ligt. Een enorme hoeveelheid water stroomt daarmee naar beneden, waardoor er een kleine grot achter de wand van het water verstopt ligt. Deze is ontstaan na de uitbarsting en zal alleen nog maar groter worden door de beren die zich meestal blijven verstoppen en wanneer ze een prooi hebben bijna de boel kapot maken, maar voor een wolf smaakt die beer juist weer lekker.

new one (open)...
zo 6 okt 2013 - 20:51
Miku Laatste bericht bekijken


Topics: 17 - Berichten: 157
Geen nieuwe berichten

Senlin

Senlin is een aangrenzend bos aan Pubu. Het zorgt ervoor dat de bomen achter de waterval zich vermengen met het bos van Senlin. In het bos zijn er dan ook veel naaldbomen, eiken, kastanjes en nog veel meer die je bescherming geven of je voor een open vlakte laten staan. Veel wolven die samen zweren en een jacht houden, hebben grote kansen herten en andere dieren te treffen in dit grote bos.

Hunt down the pr...
za 29 jun 2013 - 11:08
Mara Laatste bericht bekijken


Topics: 16 - Berichten: 94
Geen nieuwe berichten

Yue

Het meer van Yue is een ver afgelegen meertje ergens in het bos. Er zijn daar op een rare manier afgepolijste rotsen ontstaan die het water soepeltjes over brengen naar andere delen in het meer. Maar het meer heeft zijn kracht behouden. Elk dier dat stiekem te lang in aanraking komt met het water, zal verdwijnen naar een andere plaats, onder het meer. Het zou er voor kunnen zorgen dat je in de gangen komt die leiden naar het Huo-Yueqiu-Chang Island.

The place that b...
di 25 jun 2013 - 21:30
Huntress Laatste bericht bekijken


Topics: 7 - Berichten: 29

» The South

Geen nieuwe berichten

Shangou

De ravijnen zo als de Shangou ravijnen zijn er nog nooit op zo'n gevaarlijke wijze geweest. Veel stukken van het afgeslepen aardewerk, zijn zo zwak dat een verkeerde beweging er voor kan zorgen dat het afbreekt en ver naar beneden valt. Maar zo zijn er ook hele sterke stukken bij gekomen. Zo zijn de uitstekende rotsen van het ravijn er ook nog steeds waar je mee naar beneden kunt lopen, al moet je nog wel steeds voorzichtig zijn.

I hate rain......
wo 26 jun 2013 - 17:49
Huntress Laatste bericht bekijken


Topics: 11 - Berichten: 128
Geen nieuwe berichten

Xuanya

Xuanya is het uiterste punten in het zuiden, nog altijd aan de zee. Het zijn zeer hoge kliffen, die geen genade kennen als je er af valt. Ze zijn namelijk meters, maar dan ook echt meters hoog. Aan de voet van de kliffen liggen zelfs hele kleine strandjes en dan begint toch echt de zee. Al is dit niet overal zo. Soms lijkt het alsof je de zon achter een klif naar beneden ziet gaan in de verte, maar uiteindelijk is het enkel een illusie.

Devils playgroun...
za 3 aug 2013 - 21:18
Rai Laatste bericht bekijken


Topics: 18 - Berichten: 132
Geen nieuwe berichten

Haitan

Het enorme strand aan de rand van het westen en het zuiden, zorgt voor een heerlijke afkoeling bij een heerlijk warm weertje. Het water is er zoet, maar hoe verder je komt hoe meer zout het gaat bevatten. Daarom is de ze een bron van het voedsel uit het waterleven. Veel vissen, groot, klein, dun en dik leven aan de rand, waardoor het makkelijk te vangen valt. Al zal er soms een verstop spel worden gespeeld en zul je moeten zoeken.

My little precio...
di 23 apr 2013 - 19:13
Eevy Laatste bericht bekijken


Topics: 12 - Berichten: 64

» The West

Geen nieuwe berichten

Heliu

Hevige stromingen vanuit de stroom van Pubu die naar de Westerse Heliu rivier loopt zorgt ervoor dat er veel water in het westen van For Eternity is. De rivier loopt langs kleine en normale bergen, waar geen vlokje sneeuw kan komen. Zeer geschikt voor de wat duistere wolven in het land, want in de bergen zijn genoeg plekjes waar je je even kunt terug trekken, individueel, samen of met een hele groep.

Life through dea...
do 25 apr 2013 - 14:04
Roman Laatste bericht bekijken


Topics: 7 - Berichten: 45
Geen nieuwe berichten

Chengshi

De oude stad had het eeuwen overleefd, zoals de val van de koning, maar zelfs de laatste uitbarsting, leek de stad te overleven. Niks werd beschadigd in de vorm van het ontstaan van ruïnes, maar er werd een andere tint gecreëerd door de dunne, maar stevig magma laag die ontstaan is. Het leven in deze stad is zoals het eerder was, al zal er nu meer kleur komen door de vruchtbare grond die bloemetjes zal laten groeien.

Broken Buildings...
ma 15 apr 2013 - 21:01
Roman Laatste bericht bekijken


Topics: 2 - Berichten: 15
Geen nieuwe berichten

Chengbao

Het zeer oude kasteel, heeft alles overleefd, maar is van binnen lang niet meer hetzelfde. De moderne uitrusting is weer verdwenen en het oude is er weer voor in de plaats gekomen. Zelfs de dieren die er zouden leven, zoals de gekleurde vogels, zijn er verdwenen. Door de leegte lijkt het nu zelfs eerder een spookslot dat een herleven krijgt als een ander spookslot. Er lijken zelfs vreemde dingen in het kasteel te gebeuren.

I saw you in a n...
do 6 jun 2013 - 19:49
Owyn Laatste bericht bekijken


Topics: 7 - Berichten: 72
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Moderators ][ Wanderers of Death ][ Lorem Ipsum ]
Alle gebruikers hebben in totaal 20127 berichten geplaatst
We hebben 165 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Vox
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Actieve leden: Geen
Er zijn vandaag geen jarige gebruikers
Gebruikers die in de volgende 7 dagen jarig zijn: Evan (19), Lya (17), Moxxi (17), Taiga (17)
[ Copyrights and Credits ]
© Codes: IcewolfDesigns2012, Mitternachtskatze, A Thousand Fireflies |© Credits: Kaiy and Aeris |© Music: Michael Suby, Michael Ortega, Miika Mettiainen. Er mag niets van dit forum gebruikt worden zonder toestemming van de founders!!!