IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 My little precious.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: My little precious.   di 23 apr 2013 - 19:13De grote gespierde teef, met de lengte van een reu, liep met een traag tempo door het dicht begroeide bos heen. Het bos waar ze al zo vaak was gekomen dat ze het hele bos al tot op haar duimpje kende. Ze wist dat gevaar hier minimaal was, maar had nog altijd haar zintuigen op scherp. Never let your guard down. Had haar vader altijd gezegd. Eevy zuchtte eens kort, daar had ze al lang niet meer aan gedacht. Haar vader, moeder. Ze had er niet meer aan gedacht sinds ze zelf een moeder was geworden. Ze keek eens achterom op haar brede rug, waar een grijs bolletje regelmatig heen en weer werd gewiegd. Een lichte glimlach verscheen rond haar lippen en haar blauwe ogen twinkelde eens kort. Ja, het was zijn fijn om haar kleine zo te dragen. In haar bek dragen was ook niet alles, dan was ze wel blij met zo'n brede rug.

Al snel werd er een opening gevormd tussen de bomen. Even bleef Eevy staan. Ze ging eerst haar zintuigen na om er zeker van te zijn dat er geen gevaar op de loer lag. Ze wou dat grijze bolletje dan ook ten alle tijden beschermen. Toen ze zeker wist dat de kust veilig was, begaf ze zich op de open plek. In het midden van de open plek kwam ze tot een halt en keek ze eens om. Haar oog viel op een klein gras heuveltje. Ze liep er in het zelfde trage tempo heen, waarna ze Shealynn zachtjes op de grond zette. Eevy spande haar spieren aan en begon al snel te graven. Het eindresultaat was een niet al te groot hol, maar wel groot genoeg voor alleen Shealynn. Eevy pakte Shealynn vervolgens weer voorzichtig op om haar vervolgens in het hol te plaatsen. Ze duwde kort haar snuit tegen haar pup aan om te laten merken dat de pup in het hol moest blijven.

Eevy ging recht op staan en snoof nog eens de lucht op, al snel pikte ze de geur op van een konijn. Eevy wierp nog een laatste blik op haar pup, waarna ze weg sprintte richting de geur. Het konijn was dichtbij en Eevy hoopte dat ze het konijn snel te pakken had zodat ze snel weer bij haar pup kon zijn. Al snel werd de geur sterker en nam Eevy af in haar snelheid. Ze kwam tot een halt bij een struik waar ze gemakkelijk het konijn kon zien maar het konijn haar niet. Ze kroop laag bij de grond en spande haar spieren aan. Ze likte kort haar lippen en wachtte af voor het goeie moment. Normaal zou ze het patroon van haar prooi bestuderen zodat ze zeker wist dat ze op het goeie moment toe sloeg, maar nu wou ze het wat sneller aanpakken. Toen het konijn weg van haar keek, nam Eevy haar kans. Ze schoot naar voren. Bladeren ritselde, maar voordat het konijn maar weg kon sprinten had Eevy het konijn al onder haar klauwen. Het konijn krijste, maar dat werd al snel gestopt door de scherpe tanden die zich boorde in de hals van het konijn. Eevy nam haar verse prooi in haar bek en liep weer terug. Toen ze bijna bij de plek was aangekomen, drong een geur haar neusgaten binnen : Bergleeuw. Eevy bleef even van schrik stil staan, waarna ze snel begon te sprinten, ze hoopte dat ze niet te laat was.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum
 

My little precious.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Haitan
-
Ga naar: