IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 » For Eternity {Story}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Aeris

Founder | Solitair

Aeris
Aantal berichten : 1498
Pro Infinito's : 891200

About Me
Leeftijd: 3
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: » For Eternity {Story}   zo 9 jun 2013 - 22:05

life is a story, life is to be a morgandi
» For Eternity {Story}
i know that if the sky would fall i’d survive it all


Alle wolven keken nog eens achter om, waar de vulkaan nog uitvoerig bezig was met het spuwen van het lava vanuit de aarde. De vulkaan op het eiland Huoshan bracht de aarde weer een nieuwe uitbarsting. Deze keer was het veel en veel erger. Iedereen moest weg trekken uit het land, om te overleven. Het samenwerken kwam tot een stand, oude leiders, toekomstige leiders en andere wolven die het gezag aan konden hielpen de hele groep mee gaan. Helaas kon niet iedereen op tijd uit het ramp gebied worden gered. Het duurde een hele tijd voor er ook maar een iemand heen durfde te gaan. Iedereen was bang dat het enorm verwoest was, dat er karkassen zouden liggen van dierbare die zij waren verloren. Zo bleef iedereen op de huidige plaats.

Een paar maanden verbleven de wolven vér buiten Morgandi, het oude gebied. Tot er plots een jonge pup aangerend kwam. “Kom mee, kom mee!” Het was een pup van een van de wolven ergens in dit gebied die zich had aangesloten na de verhalen. Een aantal wolven gingen met de pup mee, waarna ze bij het oude Morgandi aankwamen. Maar het was compleet veranderd. Dit gebied was anders, niet meer het bekende van vroeger. Voorzichtig liep een van de wolven de nieuwe aarde op. Na even te hebben gezocht naar gevaar en het er niet bleek te zijn, kwamen de eerste veel belovende woorden. “Het is veilig.” Dat was het moment voor de andere wolven om ook hun eerste stappen op het nieuwe land te zetten. Met een gerustgesteld gevoel gingen de wolven terug.

Aangekomen in het gebied van het samenwerken en het overleven, vertelden de wolven iedereen dat het veilig was en dat ze terug konden. Zo ontstond er weer terug de verdeling tussen het goede, neutrale en het slechte. Iedereen wilde het nieuwe gebied eisen. Eenmaal terug op het oude Morgandi, verkreeg het gebied een nieuwe naam “For Eternity”.

written
by
kaiy
09/06/2013


`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Terug naar boven Ga naar beneden
 

» For Eternity {Story}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» Out Of Character
 :: the Guidebook :: Final Guides
-
Ga naar: