IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Dangerous Silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Roman

Solitair

avatar
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 846800

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Dangerous Silence   zo 7 apr 2013 - 18:32Een ijzige windbries waaide door zijn vacht terwijl zijn amber gekleurde ogen waren gericht op de zon die onder ging. Zijn ruwe dunne zwarte vacht bewogen met de wind mee. Een gaap verliet zijn bek terwijl hij zich uit rekte. Hij verveelde zich. Zins hij serigala had verlaten had hij niks meer te doen. Geen zorgen meer, en hij kwam amper andere wolven tegen. Hij stond op en liep dichter naar de rand van het ravijn. Hij had niks meer te doen, zijn partner, er was een kleine kans dat zij nog leefde, zijn pups, die waren dood, zijn aanhangers, volledig verdwenen, een komende roedel? Die kon hij nu zeker wel vergeten. Hij schudde met zijn kop en zakte langzaam neer door zijn poten terwijl hij zijn massieve kop neer legde op zijn voor poten. Hij krulde zijn staart langs zijn lijf en staarde verveeld voor uit. Net toen hij zijn ogen half sloot hoorde hij pootstappen achter zich. Hij spitste zijn oren en vernauwde zijn ogen, enkel draaide hij zich niet om.

OOC: Open


Terug naar boven Ga naar beneden

 Kayran

Solitair

avatar
Aantal berichten : 197
Pro Infinito's : 873600

About Me
Leeftijd: 6 Months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   ma 8 apr 2013 - 16:35


Kayran ademde diep in en voelde de zoute geur van de zee in zijn zwarte neus prikken. Hoe vaak hij ook deze geur inademde; hij wende er nooit aan. Het stonk, prikte vreselijk in zijn neus en hij werd er duizelig van. En dan nog maar niet te spreken over de hoofdpijn die erachteraan kwam. Een ding was zeker: hij zou hier niet lang blijven en van zijn lang-zal-ze-leven niet meer komen. Of hij moest een hele goede reden ervoor hebben. De donkerbruine reu spitste zijn oren bij het geluid van de golven de met harde klappen tegen de rotsen uit elkaar spatte. Het water vloog alle kanten op en kwam zelfs op de rotsen terecht waar hij stond. Zijn lippen kwamen ietwat omhoog uit een reflex en een lage, mopperrende brom ontsnapte zijn kaken. De zee leek hem net zo min te mogen als dat hij de zee mocht. Kwam dat eens goed uit. Kayran draaide zich om en vervolgde zijn weg langs de klif. Behendig sprong hij over enkele rotsen die als een barrière op zijn pad lagen. Echter bleef hij wel even staan nadat hij de rotsen omlaag was gesprongen. Zijn ogen vonden een zwarte reu vlak bij de rand van de klif. Niet zo heel ver weg van waar hij stond. Zijn mondhoeken krulde ietjes omhoog zonder dat hij het zelf doorhad en hij stapte zonder enige aarzeling richting de reu die toch wel wat groter was dan hijzelf. 'Aan het genieten van het uitzicht?' vroeg hij op een neutrale toon en bleef staan waar hij stond terwijl zijn ogen over het water tuurde.


Words:: 268 | IC-Post:: #1 | OOC:: Hellow c:


Laatst aangepast door Kayran op ma 8 apr 2013 - 17:13; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tatakaisekai.actieforum.com/

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   ma 8 apr 2013 - 16:38

L E G I O NZoals hij bijna een routine had ontwikkeld liep hij door het zuiden. Zijn poten? Ja, die brachten hem overal heen waar hij heen wilden. Ze waren sterk en goed ontwikkeld en lieten zo nu en dan een stofwolkje opwaaien. Hij grimaste maar bleef in een rustige tred lopen. Hij had geen haast. De zaken in de roedel waren gedaan en hij maakte nu wat tijd voor zichzelf vrij. Hij was blij dat hij van de zwakke hondjes af was. Ze hoorden niet in zijn roedel thuis. Hij wilde overleg gaan plegen met Eevy wat betrof nieuwe leden. Maar dat was iets wat nog wel op zich zou laten wachten. Het liep niet weg dacht hij glimlachend. De grijns op zijn snuit was als desduivels en hij rekte zich langzaam uit en snoof de geuren op die rondwandelden. Hij keek ietwat verbaasd toen hij weer een nieuwe geur rook. Nog een nieuw wolfje? Begonnen ze erachter te komen dat hij en zijn roedel hier soms in de buurt bivakkeerde. Hij schudde zijn kop en liep naar de geur toe. Bij de geur hoorde een reutje. Een zwarte. Hij zag dat hij zich niet omdraaide dus ging hij gewoon op een meter afstand zitten. Hij vroeg zich af was het hondje hier deed maar dat zou hij dadelijk vast wel horen. Hij spande zijn spieren voor een eventuele aanval ookal zag het er nu niet naar uit dat het hondje aan zou vallen. Toen naderde er nog een wolf en hij bleef op dezelfde plek staan als hij was gebleven. De woorden van de andere wolf deden hem niet zo veel. Hij vroeg zich af was beiden hier deden.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

avatar
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 846800

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   ma 8 apr 2013 - 18:22Roman staarde naar het water. Het water dat zich elke keer weer kapot sloeg tegen de rotsen. De zon was allang verdwenen in het water. Roman hoorde poostappen zijn kant op komen, hij gaf er nog geen acht aan, wachtte gewoon af. Hij had heel veel ervaring wat onverwachte aanvallen die vaak waren ontstaan omdat hij zich ergens had bevonden waar dat niet had gemogen, niet dat Roman daar ook maar iets om gaf. Hem had je niet snel bang, laat staan onder de indruk. Roman was groot en massief, zelfs voor een reu. 'Aan het genieten van het uitzicht?' Hoorde hij een stem zeggen, duidelijk afkomstig van een reu, en zeker weten ook van de wolf die hij had horen aan komen. "Vast," klonk zijn stem, eerder sarcastisch dan menend. Wat boeide hem dat uitzicht. Hij ging langzaam overeind zitten, en sloeg zijn staart langs zijn poten. "En wat brengt jou hier?" Vroeg hij toen maar. Zijn stem klonk zwaar, en er waren amper emoties in te bespeuren wat zijn stem redelijk kil maakte. Kil en leeg. Roman verplaatste zijn blik van de reu die hem aangesproken had naar de reu die ergens achter hem zat. "Al right... Nog meer bezoek," sprak Roman terwijl hij zijn blik nog even op de andere reu liet rusten die zijn bekje gehouden had.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Kayran

Solitair

avatar
Aantal berichten : 197
Pro Infinito's : 873600

About Me
Leeftijd: 6 Months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   ma 8 apr 2013 - 19:30

De reu zijn ogen bleven even hangen op een meeuw die voorbij kwam vliegen, maar al snel werd zijn aandacht getrokken naar de zwarte reu voor hem. Dat ene woordje dat uit zijn strot kwam was al genoeg voor Kayran om erachter te komen hoe deze reu was. Hij ging zitten en legde zijn staart langs hem op om vervolgens met zijn ogen te rollen. Het enige wat hij hier probeerde was om een gesprek te beginnen. Nothing more. 'Iemand is hier met zijn verkeerde pootje opgestaan~ ♪' zei hij met een bijna zingende stem en op een nogal kinderachtige toon. Precies wat hij eigenlijk was; een pup. En niets meer of minder dan een pup. Hij liep dan misschien al 6 maanden rond over deze aardbol, maar hij gedroeg zich als een mormel dat net de oogjes had geopend. Kon het hem schelen. Hij irriteerde zich er niet aan. Zijn ogen dreven opzij zodat hij nog net de wolf achter hem kon zien. Totaal negerend wat de zwarte reu had gezegt. De reu achter hem had hij eigenlijk pas net opgemerkt. Niet dat hij dat liet merken. 'Alright... Nog meer bezoek,' Gezellig toch? Dacht hij en grijnsde er een beetje bij. 'Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zullen we dan maar zeggen.'


Words:: 213 | IC-Post:: #2 | OOC:: x


Laatst aangepast door Kayran op ma 8 apr 2013 - 19:54; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://tatakaisekai.actieforum.com/

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   ma 8 apr 2013 - 19:38

L E G I O N


Er kwam niet veel uit de bek van de zwarte reu. De jongere reu, eigenlijk nog meer een pup had meer woorden en het tafereeltje dat zich voor zijn ogen afspeelde zorgde ervoor dat hij een grijns niet kon onderdrukken. O, prachtig hoe sommige wolven met elkaar konden bekvechten. Hij tikte een keer met zijn staart tegen de grond en liep naar de twee toe waarna hij de zwarte fronsend aankeek. 'Do I know you?' vroeg hij toen met een nadenkende toon in zijn stem. Hij dacht dat hij de reu al eens had gezien. Zijn moeder had hem wel meegenomen toen der tijd naar de Shadows en hij meende deze wolf ook te herkennen. Maar het was slechts een vage herinnering. Hij schudde zijn kop en keek naar de jongere wolf. Hij knikte enkel en alleen en sloeg zijn pluizige staart voor zijn poten. 'Jup. I think the same about that. And the first thing you said' zei hij waarna hij grijnzend opzij keek naar de zwarte reu. De jongere reu had twee kleuren ogen. Iets wat niet gebruikelijk was maar hij had al eerder een wolf met deze ogen gezien. Hij zette die gedachte van zich af. Het was eigenlijk maar een zielig poedeltje geweest die wolf. Hij grimaste en keek naar de twee. Nou, dit zou nog eens iets worden dacht hij grinnikend.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

avatar
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 846800

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   ma 8 apr 2013 - 19:48Roman keek naar de pup. Nee, zins hij zijn eigen kroost verloren was, had hij niks meer met pups. Hij vond ze zelf nu irritant, maar hij wist ook, hoe jonger het zieltje, hoe meer er te leren viel voor zo'n ding. Een pup was beïnvloedbaar, waar door je ze makkelijk in moordmachines veranderen kon. 'Iemand is hier met zijn verkeerde pootje opgestaan~ ♪' Klonk de zingende stem van de pup. Roman reageerde er niet op, en staarde de pup enkel kort aan, maar een kleine grijns kon hij niet laten. Een grootbek dus. En ook al had de pup nog niet veel gezegd, zoals de pup zich nu al gedroeg deed hem denken aan hoe hij was, ook een irritant mormel. What goed around, comes around. Daarna gleed zijn amber gekleurde blik naar de andere reu, misschien net een half jaartje jonger dan hij zelf. De reu droeg een roedel geur met zich mee. Sowieso vond hij dat het hier naar roedel stonk, maar niet sterk genoeg om een roedel gebied te zijn, al kon er wel één in de buurt zijn. 'Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zullen we dan maar zeggen.' Roman keek naar de pup. "Exactly," sprak Roman waarna hij een kleine grijns neer zette op zijn snoet toen de reu op hun af kwam lopen. 'Do I know you?' Vroeg de reu. Roman bekeek de reu enkel, iets aan de reu kwam hem vaag bekend voor, meer ook niet. "Mogelijk," sprak Roman kortaf. Roman was niet het soort type van de lange woorden, nergens voor nodig. Daarna wende de reu zich tot de pup. 'Jup. I think the same about that. And the first thing you said,' sprak de reu. Roman gaf er geen acht aan. Enkel gingen zijn oren een tikkeltje geïrriteerd naar achteren, maar liet het verder ook niet merken. "Jij leeft in een roedel, is 't niet?" Sprak de reu tegen over de andere reu, de oudere.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Kayran

Solitair

avatar
Aantal berichten : 197
Pro Infinito's : 873600

About Me
Leeftijd: 6 Months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   wo 10 apr 2013 - 19:52

De bruine reu achter hem trok even zijn aandacht toen hij dichterbij kwam, maar de woordwisseling tussen hem en de zwarte reu, kon Kayran geen bal schelen. De jonge reu krapte ietwat verveeld met de nagels van zijn achterpoot, achter zijn oor. Echter werd zijn aandacht weer terug het gesprek van de dag ingesleept toen de bruine reu tegen hem sprak. 'Jup. I think the same about that. And the first thing you said.' Kayran zette zijn poot weer terug op de grond en hief zijn snuit de lucht in. Een grote grijns verscheen op zijn gelaat en terwijl hij sprak, sprak hij meer tegen zichzelf dan tegen de wolf toen hij de woorden over zijn lippen liet rollen.'I hope I made him proud.' klonken zijn woorden en met een duidelijke nadruk op 'him'. Het verwees naar geen van deze twee wolven, maar naar iemand uit een vorig hoofdstuk van zijn leven. De glimlach op zijn gezicht zwakte ietwat af bij de gedachte aan die wolf, maar hij wist de grijns nog steeds op zijn gelaat te houden. 'Jij leeft in een roedel, is 't niet?' kwam er vanaf de kant van de zwarte reu. 'We're gonna have good weather tomorrow,' begon hij voordat er een antwoord kon komen van de andere reu, waar Kayran zijn blik naar wende. 'He has used more than one word for three times now,' vervolgde hij en probeerde wat verbaast te klinken. Wat hem eigenlijk vrij goed afging aangezien hij geen ster was in acteren.

Words:: 251 | IC-Post:: #3 | OOC:: x

Terug naar boven Ga naar beneden
http://tatakaisekai.actieforum.com/

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   do 11 apr 2013 - 21:39

L E G I O NHet korte antwoord dat hij van de zwarte reu kreeg liet hem schamper snuiven. Juist ja. Zo'n typ van ikzegnietveelenikbenheelgemeen. Hij bewoog een oor naar achter en keek naar de jongere reu. Hij trok een wenkbrauw op bij het horen van de woorden van de reu. Hij glimlachte en keek naar de zwarte reu die hem vroeg of hij in een roedel leefde. Ja, dat deed hij inderdaad. Hij besloot niet op zijn vraag in te gaan en schudde zijn dikke vacht heen en weer. 'It seems to be. Maybe he has lost his tongue for a bit' zei hij met een snerende stem. Hij zwiepte met zijn staart en keek naar de de zwarte reu. 'What's your name blackie?' zei hij waarna hij zijn bovenlip opkrulde in een grijns. Blackie was opzich nog wel een grappige naam vond hij. Met een schuin oog keek hij terug naar de jongere reu. Hmm. Die mocht hij nu vreemd genoeg al. Hij wist niet waar het aan lag maar dat zou hij later nog wel eens gaan uitzoeken besloot hij.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

avatar
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 846800

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   vr 12 apr 2013 - 13:22'We're gonna have good weather tomorrow,' sprak de pup. Roman trok zijn wenkbrauw op. 'He has used more than one word for three times now,' sprak de pup toen, overduidelijk doelend op hem. "Ah, right," murmelde hij terwijl hij kort naar de pup keek. Veel emotie toonde hij niet, hij toonde ook geen enkele vijandigheid. Enkel irriteerde hij zich mateloos aan de 'volwassen' reu voor zich, die hij geen haar beter vond dan een jaarling. Zelfs een jaarling kon beter zijn, zoals Cyndar. 'It seems to be. Maybe he has lost his tongue for a bit,' sprak de wild gekleurde reu. Roman rolde met zijn ogen. 'What's your name blackie?' Sprak de reu. "Maybe you should answer my question, before you're gonna ask questions," sprak Roman op een kille zware toon terwijl hij met zijn staart zwaaide. Veel aandacht besloot hij niet aan de pup te geven, de pup vermaakte zich wel. Roman bleef een kalme uitstraling hebben, en zijn ogen zeiden ook niet veel meer dan kalmte, en een tikkeltje kilheid. Enkel was er geen sprake van agressie, of andere emotie. Die toonde hij weinig tot nooit. Vooral niet bij wolven die hij amper kende. Roman verspeelde zijn adem liever gewoon niet aan een wolf die dat niet eens verdiende. "And, Youngster, where're your parents?" Vroeg hij aan de pup. Hij had geen enkel teken van andere wolven op deze twee na hier gezien. Zeker nog zo'n weesje.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Dangerous Silence   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dangerous Silence

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Xuanya
-
Ga naar: