IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Be prepared♦

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Cyndar

Solitair

avatar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 832400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Be prepared♦   za 6 apr 2013 - 20:35


♦Moet nog een beetje in de rpg-stemming komen x)

"Koud..Zó verdomd koud" Klonk er zacht sissend uit de jonge reu zijn muil. Het sneeuwwitte gebied voelde voor hem aan als een Hell, wat ook geen wonder was als je altijd de warme zon op je ruggengraat gewend was. Nijdig vernauwde hij zijn ogen tot speeltjes en probeerde een beter zicht te krijgen van zijn omgeving. Een ijzige windvlaag liet de witte sneeuw omhoog stuiven en voor een moment kneep hij zijn ogen strak op elkaar. Hoe konden wolven hier ooit leven? De kou, de eenzaamheid, de stilte. Alles vormde zich in zijn hoofd tot één grote massa van negatieve gedachtes terwijl hij de de torenhoge bomen passeerde. "Was ik de zon maar achterna gegaan" Mompelde hij half binnensmonds. Cyndar drukte zijn oren naar de zijkant en probeerde zo nog enkele geluiden op te vangen. Zijn grijsachtige kop hing laag waardoor zijn schouderbladen uitstaken bij elke stap die hij voorruit zette. Misschien was dit wel niet het bekende gebied waarvan hij had gehoord, een schamper lachje verliet zijn koude lippen. Morgandi, Het woord schoot voor een seconde door zijn hoofd heen. Nadat hij de bergen was door gestormd en nu dit gebied betrad, was het onmogelijk voor hem om nog terug te keren. Hij was pas een jaar oud en bovendien was zijn brandstof leeg gezogen. Niks, nada, noppes. De geur van vers bloed had hij al enkele dagen niet meer geroken en bovendien waren zijn gevecht-skills ook niet perfect. Een diepe zucht weerklonk door het stille gebied. De koude windvlagen waren verminderd en wonder boven wonder kon hij dit keer wel de omgeving scannen. "Well, it's my lucky day," Met een scheve brutale grijns keek hij richting de de verdorde struiken die half bedekt waren met sneeuw, en vuurrood bloed. Gebroken takken, wolvensporen, en losse plukken vacht waren een duidelijk teken geweest voor een succesvolle jacht. Cyndar's vurige ogen beken aandachtig het plaats delict. Het werd tijd voor maaltijd. Maybe, Perhaps, Possibly..

Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   zo 7 apr 2013 - 15:41

L E G I O NHet Noorden. Een plek met veel schuilplaatsen als je wist waar je het moest zoeken. Een valse glimlach stond op zijn bek en hij draafde straf door. Hij had zijn buik volgegeten tijdens de jacht gister en kon nu die energie goed gebruiken. Zijn dikke vacht hield hem goed warm en hij stopte niet. Toen het zacht begon te sneeuwen keek hij even kort omhoog om in te schatten hoe laat het was. Het was ergens rond het middaguur toen hij de plek bereikte waar hij heen had gewild maar halverwege stopte hij. Hij rook een geur die hier nieuw was. Zijn ijsblauwe ogen richtte zich in de richting van de geur. Hij zag een kale struik en daarachter een grijze wolf. Hij legde zijn oren plat in zijn nek. Daar onder die struik had hij enkele dagen geleden nog een sneeuwhaas begraven. Het beest zou toch goedblijven wist hij. Hij gromde onhoorbaar en sprintte de laatste honderd meter waarna hij geruisloos sprong en met een harde klap tegen de wolf aanvloog waarna hij met opgezette nekharen en opgetrokken bovenlip luid grauwde. Wat dacht dit hondje wel niet? Dat die zomaar met andermans prooi ervandoor kon gaan? Hij gromde nogmaals en maakte zich klaar voor een tegenaanval.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

avatar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 832400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   zo 7 apr 2013 - 18:14
Met een bedenkelijke blik fronste hij een maal en zakte door zijn achterpoten heen. Er waren overduidelijke tekens van een geslaagde jacht, maar nu was er één vraag die zich door zijn hoofd heen scheerde: Where could the hunter be? Cyndar drukte zijn neus in de sneeuw, stond op en begon enkele meters om zich heen te speuren. De geur van de jager was verdwenen, evenals dat van de prooi. Met een kleine grijns rond zijn muil ontdekte hij een plekje vlak bij de struiken, daar waar het bloedspoor toevallig ophield en er geen overblijfselen waren van een karkas. Bingo! De wolf had de prooi zeker te grazen genomen en daarna begraven als een latere snack. Dit was bijna té gemakkelijk, hoewel hij nu wel de sensatie miste van het stelen. “Hmm,” Zijn vurige jonge ogen scande kort de omgeving rond waarna hij richting de plek liep van zíjn winst. De wolf die deze prooi had verstopt kon maar twee dingen zijn: Een enorme dwaas om te denken dat hier niemand kwam, over een krachtige wolf die zelfverzekerd genoeg was om zijn trofee te kunnen beschermen. Well yea, hij zou er toch nooit achterkomen. Althans..
Net op het moment dat zijn grijsachtige voorpoten begonnen te graven en hij de witte vacht kon onderscheiden van de sneeuw voelde hij een harde klap tegen zijn flank aan. Totaal onvoorbereid werd de lucht voor enkele seconden uit zijn longen gedrukt en kneep hij zijn ogen dicht waarna hij op de grond neer klapte. Hoe had hij niks kunnen horen,of niks kunnen zien? Een luid gegrom vulde de kille stilte. Direct opende Cyndar zijn ogen en sprongen zijn rug haren overeind. Een grote indrukwekkende reu hing met een woedende blik boven hem. Als reflex opende hij zijn muil en hapte richting de meest logische plek: De voorpoten, “Ga van me af!” Wild bewegend wist de jonge reu zich weer op vier poten te krijg en sprong hij een pas achteruit. Damn.. Nu hij zijn ‘tegenstander’ zo bekeek was hij geen match voor de wolf. Nekharen overeind, oren tegen zijn schedel aan gedrukt, Cyndar probeerde zijn voorbeeld na te doen maar zou lang niet zoveel indruk maken als dat de reu dat bij hem had gemaakt. “Wie ben jíj, het welkomstcomité? ” Het laatste van zijn zin klonk sarcastisch. Iets fel vernauwde hij zijn ogen en hief hij zijn kop in de lucht. Cyndar’s staart bleef laag bij zijn achterpoten hangen. Hij kon niet dominant spelen; dat kon hem zijn kop kosten. Vooral aangezien hij onervaren was in het vechten. Duels had hij vaak genoeg gedaan, maar niet tegen iemand die ouder was en overduidelijk sterker.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   ma 8 apr 2013 - 16:09

L E G I O NDe klap die hij de jongere reu had toegediend was krachtig genoeg geweest om hem over te gooien. Hij grauwde nogmaals bij het happen naar zijn poten waarna hij hard tegen de zijkant van de kop van de reu aansloeg. Die zou op z’n minst een hersenschudding hebben of zoals hij wel vaker dacht bij dit soort onderdeurtjes; een zaagselverschuiving.
Zijn staart zwiepte heen en weer en hing hoog en dominant in de lucht. De jongere reu liet zijn staart hangen en hij bleef met opgetrokken lip staan. Hij bleef op de jongere reu staan totdat die onder hem uit was gekomen. Zijn staart hing opeens stil en hij keek de jongere reu doordringend aan. Waarom dacht hij dat hij zomaar een prooi kon opgraven van een ander. Hij mocht dan zijn buik wel vol hebben maar er was altijd nog plek over voor een konijnenbout. Hij siste tussen zijn tanden door. ‘Maybe I am . Maybe I’m not ’ zei hij waarna hij een stap naar voren toe zette om recht tegenover de reu te komen staan. Hij zag het gebrek aan ervarenheid bijna over de jongere reu heen liggen. Hij kraste zijn kraaienlach en wierp zich toen naar voren om de reu om te gooien. Eens zien wat deze kon en of hij ook maar een kans kon maken. Hij zou niet zo heel veel ouder zijn dan de reu wist hij dus de kansen stonden gelijk. Althans, als je het bekeek vanuit leeftijdpunt. Accalia, zijn moeder had hem al van jongs af aan getraind. Hij grijnsde vals en wachtte op reactie van de wolf.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

avatar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 832400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   ma 8 apr 2013 - 17:06Cyndar's happende poging werd direct afgestraft door een flinke klap tegen zijn kop aan. Grommend stond hij nu weer op zijn vier poten stevig op de grond en schudde hij een maal met zijn kop. Hij was niet van plan geweest om te vechten, maar wel om de haas onder deze reu zijn snuit vandaan te rukken. De reu, die nu een stap dichterbij zette, slaakte een vreemde kraaienlach uit en nu pas merkte Cyndar de vreemde geur op. "Een roedel?" Deze roedelgeur was overduidelijk aanwezig en voor een kort moment maakte hij zijn vuur-oranje ogen los van de wolf zijn ijsblauwe. Het kon altijd zijn dat de reu versterking had meegenomen, toch bleek er niets in de buurt te zijn in de witte omgeving. Met een schamper lachje wende hij zich weer tot de wolf. Wist hij veel dat dit de leider had kunnen zijn, Cyndar was nooit met roedels betrokken geweest, nooit voor lang.
"Hmm, enig. En je bent hier toevallig niet voor een rondleiding, maar voor dát," Hij knikte richting het dooie beest die in de sneeuw geplet was en snoof een maal. Met zijn blik scherp op de reu gefocust probeerde hij eventuele aanvallen in te kunnen schatten. Hij was niet van plan om nog een klap te ontvangen, niet zonder een tegenaanval terug te geven. Dit beviel hem niks, het maakte hem woedend van binnen dat hij niet sterker was en uitgeput van de reis. Misschien zelfs jaloers aangezien de wolf duidelijke training was ondergaan- maar deze emotie zou hij nooit tonen. Niet aan hem.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   ma 8 apr 2013 - 19:29

L E G I O N


Hij had niet het idee dat hij de jongere reu omver zou krijgen dus bleef hij staan. Recht boven zijn prooi en zijn ijsblauwe ogen keken de reu doordringend aan. Jazeker, hij was hier maar eigenlijk niet voor de sneeuwhaas die hij had begraven. Eerder om deze reu dwars te zitten. Gewoon voor de lol. Hij zwiepte met zijn staart en bleef toen stokstijf stil staan. Hij hoorde gekraak van poten die door de sneeuw gingen. Het was het geluid van een onwetende sneeuwhaas. Een levende deze keer. Smalend keek hij naar de reu. 'Well there is your meal. Go get it' beet hij hem vervolgens toe. Nee, hij vond het wel welletjes zo. De reu leek helemaal niet opgewassen tegen welk gevecht dan ook en leek ook enigzindsuitgeput. Maar hij had vandaag geen zin om iemand zijn kop eraf te bijten en had besloten om vandaag wat meer op de achtergrond te blijven en te observeren. De jongere reu had zeker potentieel maar hij zag hem niet in een roedel. Meer als een eenling die zijn eigen weg volgde. Hij zwiepte geërgerd met zijn staart toen de reu nog steeds geen vin had verroerd en rolde toen met zijn ogen waarna hij zelf de sneeuwhaas achterna ging. Zijn passen waren lang en met het grootste gemak ving hij de sneeuwhaas waarna die dampend en warm in zijn bek hing. Hij liep terug naar de jongere reu en gooide het beest voor hem neer. Daarna keek hij hem nog even afwachtend aan. Hij voelde zijn spieren samenspannen om nog iets te doen maar hij raakte verveeld. Hmm. Misschien dat de wegen van hen twee elkaar binnenkort weer zouden kruisen maar hij had niet dat idee, later misschien. Als de reu ouder was.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

avatar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 832400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   di 9 apr 2013 - 20:33

De reu moest wel makkelijk over hem denken, hierdoor draaide hij zijn oren naar achteren toe. Op een dag zou hij de reu écht oog in oog kunnen kijken zonder achteruit te stappen, maar dat was hier nog lang niet ter sprake. Na een kleine stilte opende de wolf zijn muil. 'Well there is your meal. Go get it'.. Met een raad zoekende blik wende hij zijn blik af in de richting waar het geluid vandaan kwam en vervolgens zette hij een trage stap in de richting. No way dat hij hier ging zitten stuntelen- laat staan om nog eens uitgelachen te worden door hém. Nee, hierbij zou hij geen aanstalten maken om het dier achterna te gaan. Net op het moment dat hij een opmerking naar de reu zijn kop wilde slingeren kwam de wolf in actie. Met verbaasde ogen volgde hij elke beweging die de vreemdeling maakte- zijn lange passen die snel en geruisloos waren en de bewegingen waarmee hij de sneeuwhaas met gemak zijn leven ontnam.

"Wow.."

Nog geen minuut later kwam de wolf terug. Cyndar spande zijn spieren aan, nee, dit had hij totaal niet verwacht. In plaats dat de reu met zijn prooi ging zitten pronken gooide hij de dode sneeuwhaas richting Cyndar. Er ontstond een kleine grijns rond zijn lippen, als hij hem tot zijn rivaal wilde maken moest hij toch echt werken aan zijn jacht-skills. "Bedankt," Direct stortte hij zich op het lijk en scheurde het vlees eraf. "Wat is je naam?"Vervolgde hij, misschien om een einde aan hun ontmoeting te maken, of om de wolf een vragenlijst te stellen van hier tot Tokio.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   wo 10 apr 2013 - 16:29

L E G I O N


Blijkbaar had hij in de ogen van de jonge reu iets heel vreemds gedaan. Hij trok met zijn oren naar achter en snoof schamper. ‘Nice hunter you are. You can’t even take care of yourself and you live on garbage’ zei hij waarna er een minachtende blik in zijn ogen verscheen. Hij kneep zijn ogen samen en meende iets te zien opflitsen in de ogen van de reu. De reu bleek uitgehongerd te zijn want hij besloot gelijk aan het konijn te beginnen. Hij wiebelde nu met zijn oren en liet zich op zijn gat zakken. Hij bekeek de reu nu helemaal. Het was nog niet veel soeps. Hij onderdrukte een valse grijns en sloeg zijn staart voor zijn poten. Dat hij bedankt werd wuifde hij weg met een beweging van zijn staart. Hij keek de jongere reu doordingend aan toen deze zijn naam vroeg. 'My name is Legion. Creed of the Black Ops and a fighter. Who are you?' zei hij en kneep zijn ogen samen. Zijn ijsblauwe ogen straalden nergens vriendelijkheid uit. Hij handelde dit strikt zakelijk af.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

avatar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 832400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   vr 12 apr 2013 - 23:08Tevreden over het voedsel was hij zeker, maar meer van emotie zou hij ook niet los laten. De reu die hem zojuist nog had aangevlogen had hem nu juist geholpen, wie wist wat deze wolf allemaal van plan was en hoe zijn karakter in elkaar stak. "I don't care, at least i'm alive,"Siste hij tussen zijn maaltijd door waarna hij het laatste vlees naar binnen slikte. Het bloed droop langs zijn lippen en maakte kleine spetters in de witte sneeuw. Hij grijnsde en keek op naar de reu terwijl hij soepel het voorbeeld volgde van de wolf, die hem een minachtende blik toewierp. Cyndar vernauwde zijn ogen iets toen de reu zijn vraag beantwoorde. 'My name is Legion. Creed of the Black Ops and a fighter. Who are you?' Ah, dus deze reu had het al ver geschopt in dit gebied. Het was dus een feit dat Legion niet alleen indruk had gemaakt op hem, maar vele andere wolven. "Looks like we have nothing in common, Alpha,"Nee, dat zeker niet. Legion en Cyndar, twee totaal verschillende werelden. Althans, dat dacht hij. Legion had een roedel, een familie, een plek waar hij niet alleen thuis kwam maar óók nog eens de baas was. Whatever, hij zou er ook geen woorden aan vuil maken. "I'm Cyndar, and like you already know: i'm a loner. "Vervolgde hij rustig. "So tell me Legion, this isn't your territory, right?
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   za 13 apr 2013 - 10:40

L E G I O NZijn ogen speurden kort de omgeving af om te zien of er nog iets aankwam. Hij draaide zijn oren naar voren toe toen de reu antwoord gaf op zijn vraag. Dus zijn naam was Cyndar? Hmm. Wat maakte het immers ook uit dacht hij toen schouderophalend. Het konijn was inmiddels verdwenen en hij zag hier en daar nog was bloedspatten liggen voor Cyndar. Het enige wat er nog over was van het konijn was het karkas met nog een beetje vel eraan. Hij wendde zijn blik naar Cyndar toen deze tegen hem sprak. Hij knikte enkle en alleen en vroeg zich af waarom de wolf alleen was. Het ging hem natuurlijk niks aan maar dan nog. Nee, dit was inderdaad zijn territorium niet maar toch liep hij hier rond alsof het wel van hem was. In zijn ogen was dat ook zo. 'Well Cyndar, as you know there are only two packs. And I'm leading one. The other one is nowere to be known. But you're right. This isn't my territory. But it soon will be. Why are you on your own? No family?' vroeg hij waarna zijn ogen even versmalden toen er een straal zonlicht in viel. Zijn ijsblauwe ogen leken iets lichter te worden, net als wanneer de zon door het ijs viel. Hij keek Cyndar weer aan en bewoog het puntje van zijn staart. 'You look like you need training. On your own you aren't gonna make it' zei hij waarna hij opstond. Hij had besloten dat hij er niet verder over uit zou wijden want blijkbaar wilde de reu alleen zijn. Hij schudde zijn vacht waar een paar sneeuwvlokjes in waren gevallen en keek nogmaals naar de reu. Er zat potentieel in maar of hij er zin in zou hebben was een tweede.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Be prepared♦   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Be prepared♦

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The North
 :: Xue Senlin
-
Ga naar: