IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Be prepared you idiots

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 835200

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Be prepared you idiots   zo 31 maa 2013 - 15:32

De teef had zich na enkele uren lopen zich genoodzaakt gevoeld om even te gaan liggen en een powernap te nemen. Ze keek op en knipperde een aantal keren met haar ogen om goed zicht te krijgen. Ze lag tegen een grote beuk aan, ergens in een imens groot bos. Ze stond op en rekte zich uit, terwijl ze wat met haar kop schudde. Opeens voelde zet het, pijn. Geen hevige pijn, maar wel zodat je het voelde. Ze keek even naar haar flank. De wond die eerst best wel hevig gebloed had, was nu langzamerhand zich aan het herstellen. Als je teveel bewoog voelde je de wond wel, maar het was niet storend. Typisch iets voor haar om met de eerste en de beste wolf die ze tegenkwam weer in de clinch te liggen. Alsof ze dat nooit eerder had gedaan. Gelukkig was ze behalve een paar kleine schrammetjes en een mooie wond op haar flank er prima vanaf gekomen. Ze stond al een tijdje droog, dus op zich was het wel weer tijd geweest voor een gevecht. In een rustig tempo liep ze verder. Waarheen, dat wist ze niet. Immers was ze hier nog nooit geweest. Aan de bodem van het bos was te voelen dat het hier niet zo lang geleden geregend had. Onweer zelfs, kon ze zich nog goed herinneren van een paar uur geleden. Maar de bui was nu weer weg. Ze was nu weer op zichzelf, alleen waren zo nu en dan wat kleinere bosbewoners te zien. Zo langzamerhand begon ze te verlangen naar een heerlijk slok water. Haar keel voelde droog aan. Het kwam dan ook niet slecht uit dat ze na enige tijd lopen tegen een open plek aanliep. Tenminste, daar leek het eerst op. Maar ze bevond zich nu langs de kant van een groot meer. Ze keek even om zich heen. Behalve een paar vogels in het water, was ze de enige hier. Ze liet haar donkere kop wat zakken en liet haar tong in het water glijden. Langzaam begon ze wat te drinken, terwijl ze toch de boel nauwlettend in de gaten hield. Ondanks dat ze zich best wel op haar gemak voelde, was ze in vreemd gebied altijd op haar hoede. Je kon beter het zekere voor het onzekere nemen. Het koele water was een verademing voor haar, en dit had ze echt even nodig. Ze kreeg altijd veel dorst als ze veel had gegeten. Plotseling spitste ze haar oren bij het horen van naderend geluid. Blijkbaar was ze niet de enige viervoeter hier.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   zo 31 maa 2013 - 16:47

L E G I O N


Zijn vier poten droegen hem met het grootste gemak door alle gebieden heen waar hij ze naartoe gebood. Hij grijnsde vals en zijn ijsblauwe ogen twinkelden van plezier bij het zien van een dood beest. In de tussentijd was er al weer flink wat gebeurt en zijn ogen zochten het gebied in een razendsnel tempo om te zien of er nog ergens iets was gekomen wat er niet hoorde. Hij draafde over de zanderige bodem en stopte kort toen hij een geur rook. Een aparte nieuwe geur. Hij trok met zijn oren en luisterde of hij niet toevallig degene hoorde die bij de geur hoorde. Hij schudde zijn kop kort en vertrok richting het Oosten. De Yue doemde voor hem op. Hij vertoefde zijn meeste tijd in het zuiden maar zo nu en dan verliet hij die plek om andere wolven eens te pesten. Hij versnelde zijn tempo en maakte daarbij niet veel geluid maar toch een beetje. Hij hield halt toen hij een teef zag. Gitzwart met gele ogen. Hij grijnsde en liep naar haar toe. 'Were you from? I can smell you are new here' zei hij op een rustige toon. Hij had inmiddels al weer meer zelfvertrouwen gekregen en dat wierp zijn vruchten af. Zijn gehele verschijning riep nu 'ALFA!'. En datgene was iets wat hem aanstond. Ja, het was zeker goed dat hij nu anders was geworden. Hij had zijn zogenoemde pubertijd achter zich gelaten en was begonnen aan zijn leven als adolescent.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 835200

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   zo 31 maa 2013 - 17:04

Ze hief haar kop wat omhoog. De geur vertelde haar dat een wolf vlak bij haar ergens moest staan. Een reu van ongeveer haar leeftijd. Ze draaide haar kop, maar zag tot nu toe nog niks. Had ze eigenlijk wel zin in visite? Of eigenlijk was het zo dat zij hier op visite was. Kai was namelijk de vreemdeling. Haar geelbruine ogen vlogen even langs de bomen heen die aan het rand van het bos stonden. Ze zag iets bewegen en het bewoog duidelijk haar kant op. Het duurde even, maar al gauw kwam een reu tevoorschijn. Hij was gemiddeld groot voor een reu en had een wildkleurige vacht, met twee ijzigblauwe ogen. Hij had haar ook gezien, want hij keek haar kant op. Hij grijnsde, terwijl hij in de richting van Kai liep. ”Were you from? I can smell you are new here,” sprak hij op een kalme toon. Ergens was ze in ieder geval blij dat hij niet meteen voor de aanval koos. Want dat zou haar op dit moment niet zo goed uitkomen. ”Hoe raad je het,” grijnsde ze. Hij droeg een geur bij zich. Een geur die haar eigenlijk best wel bekend voorkwam. De geur van een roedel en ze was al eens eerder iemand van deze roedel tegengekomen. Ze had daarbij niet het idee gekregen dat het een roedel was voor typische schoothondjes. Alhoewel deze reu tot dusver moeilijk vond in te schatten. ”Goh, heb niet zo lang geleden nog een vriendje van je ontmoet,” sprak ze met een poeslief stemmetje. Ze doelde op de reu, die ze amper een etmaal geleden had ontmoet, en wat niet bepaald een vriendelijke confrontatie was geweest. ”Leuke vriendjes,” mompelde ze er wat sarcastisch achteraan.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   ma 1 apr 2013 - 16:47

L E G I O N


Het antwoord van de teef liet niet lang op zich wachten. Hij wiebelde met zijn ogen en grijnsde zijn witte tanden bloot. 'I have no idea sweetheart' zei hij bleef haar grijnzend aankijken. Hij wist precies over wie de wolvin het had. Owyn als hij zich niet vergistte. Ja, dat was zeker geen lieverdje als je het hem vroeg, en dat was de reden dat hij de vecht rang had gekregen in zijn roedel. Hij kneep zijn ogen samen en keek haar aan. Hij knikte langzaam en barstte toen in lachen uit. 'I know who you have met. Owyn is his name. He is my Stalker' zei hij met een brede grijns. Hij zwiepte met zijn staart en wachtte af. Ja, leuke vriendjes zeker. 'Where are my manners. My name is Legion. Creed of the Black Ops or in your therms, Alpha' zei hij en hij bekeek haar eens goed. Ze had een mooie bouw en er waren zo nu en dan nog wel eens losse eindjes binnen zijn roedel. Hij besloot het nog even af te wachten. Geen idee wat de teef hier deed en waarom ze hiernaartoe was gekomen. Dat mocht ze hem mooi gaan vertellen als het aan hem lag.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 835200

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   ma 1 apr 2013 - 19:50

Ze lied haar blik nogmaals over de reu glijden. Hoe dan ook, hij zal ook wel geen lieverdje zijn. Alhoewel ze niet echt het gevoel zou krijgen bij hem dat ze beter kon wegrennen. Hij leek haar eerder een beetje een soft type, maar daar kon ze zich natuurlijk ook in vergissen. Je moest nooit te snel conclusies trekken. Misschien moest ze deze reu maar een beetje uitdagen, eens kijken wat eruit kwam. "I have no idea sweetheart," sprak hij nog steeds grijnzend. Ergens maakte zijn grijns haar bang. Niet eens om het feit dat ze bang was dat hij iets zou doen, maar hij had gewoon een enge grijns. Alsof hij elk moment met een liefdesverklaring aan kon komen. "I know who you have met. Owyn is his name. He is my Stalker," vervolgde hij. Dus had ze het toch goed. Hij en die Owyn die hoorden bij elkaar. Deze reu zou eens moeten weten. "Aha," mompelde ze even onverstaanbaar. "Where are my manners. My name is Legion. Creed of the Black Ops or in your therms, Alpha." Ze rolde even zo onopvallend mogelijk met haar ogen. Er was iets aan hem wat haar irriteerde, en het was onmogelijk te beschrijven. Zoiets had ze wel vaker. Ze irriteerde zich vaak aan de meest kleine dingen, die bijna onbeschrijfbaar waren en eigenlijk niemand opviel. "Zozo, jij hebt het ver geschopt," sprak ze grijnzend. Verder hield ze zich maar even stil. Misschien had hij nog iets belangrijks te melden, anders zou ze gewoon weggaan. Eigenlijk had ze totaal geen behoefte aan een gesprek met hem.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   di 2 apr 2013 - 14:11

L E G I O N


Zijn ogen focusten zich op een beweging in de verte. Hij kon er niet helemaal wijs uit worden wat het daar was en toen de teef sprak kwamen zijn gedachtes weer terug naar de plek waar hij nu was. Hij keek haar enkel aan. Een starende doordachte blik. Hij zag haar rollen met haar ogen maar hij negeerde dat. Het maakte hem niet uit wat ze van hem vond. Blijkbaar hield ze van het feit om alleen te zijn. 'You think so? What is your name and what on earth are you doing here anyway? And it might be a stupid idea for you but you should go to find some protection sweetheart' zijn stem begon stekelig en geprikkeld te voelen. Hij zwiepte met zijn staart en zijn ijsblauwe ogen werden killer. Hij gebruikte de term sweetheart bijna altijd. Eigenlijk zonder reden. Immers, als het op een gevecht aan zou komen zou hij haar nog eens kunnen verassen. Met de spieren verscholen onder de dikke wintervacht kon je onmogelijk denken dat hij een sterke en krachtige wolf was. Iets wat hem altijd wel amuseerde aangezien bijna elke wolf die fout maakte. Hij gromde zacht toen er een spat regen uit de lucht viel maar daar bleef het dan nu ook bij. Hij keek naar de Yue en vroeg zich af hoe sommige wolven hier in vredesnaam kwamen. Nouja, lopend waarschijnlijk maar dan toch. Hij schudde zijn vacht en keek haar aan. Hij wilde weten wat er in haar school voordat hij haar ging testen. Hij was wel benieuwd. En misschien zouden daden meer zeggen dan woorden in haar oren en hij grijnsde nogmaals vals zijn tanden bloot.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 835200

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   vr 5 apr 2013 - 20:00

Ze wist eigenlijk niet wat ze moest denken. Vaak betekende de titel alfa niet meer dan dat je gewoon de roedel leidde. Meestal ging het dan om één van de sterkere wolven, maar vaak genoeg kwam ook voor dat een minder sterk iemand de lakens uitdeelde. Ze zou die Owyn bijvoorbeeld veel eerder inschatten als een alfa dan deze reu. Eigenlijk maakte het ook niets uit, behalve dan dat ze hem niet echt een roedelleider vond. Misschien niet eens een waardig lid voor een echte slechte roedel. "You think so? What is your name and what on earth are you doing here anyway? And it might be a stupid idea for you but you should go to find some protection sweetheart," nog steeds op dezelfde akelige toon. Ze grijnsde even bij het horen van zijn woorden. Kai was heus geen lieverdje, dat was al vanaf haar geboorte af aan wel duidelijk. Ze groeide samen op met haar broer en haar zusje in de roedel van haar ouders en heeft altijd goed leren vechten en jagen. Nu was ze vertrokken uit de roedel, omdat ze vond dat ze prima op eigen benen kon staan. Dit leven beviel haar prima. Ze kon doen en laten wat ze wilde en kon haar lessen nu in de praktijk inzetten. Ze zwierf nu meer dan een jaar in haar eentje rond. Toch had ze ergens nog wel verlangens naar een roedel. Waarschijnlijk omdat ze het gewend was van vroeger, om een kliek anderen te hebben met dezelfde idealen en waar ze mee kon opschieten. Er waren maar weinig wolven waarvoor zij voor door het vuur ging. Eigenlijk was dat momenteel geen een. Haar ouders en haar familie misschien, maar die waren ver weg. "Don't worry. Denk dat jij eerder beschermd moet worden voor mij," sprak ze met een poeslief stemmetje.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 872600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   za 6 apr 2013 - 11:56

L E G I O NHij wiebelde met zijn wenkbrauwen en stootte zijn kraaienlach uit. O, wat waren sommige wolven toch heerlijk dom. Soms gewoon te dom om te merken dat ze dom waren. Zijn ijsblauwe ogen lieten niks merken maar hij amuseerde zichzelf kostelijk. Hij knikte alleen en antwoordde op dezelfde zoete toon die zij had aangeslagen 'U're sure honey?' zijn stem klonk zo zoet dat hij er haast zelf van gruwde. Een zachte grom verliet zijn bek. Hij had nu wel genoeg gepraat vond hij zelf. Eens zien wat de teef in huis had dacht hij kort. Hij trok zijn bovenlip op en ontblootte zijn witte tanden en hij vouwde zijn oren naar zijn schedel. Toen zo snel dat hij het zelf niet voor mogelijk had gehouden vloog hij de teef aan. Hij mepte hard met zijn poot op de wang van de teef en gromde luid en dreigend. Zijn vacht maakte dat hij er opeens breder uitzag en zijn nekharen stonden overeind. Hij had behoefte aan iets. En dat was iemand aanvliegen om helemaal niks. Zonder reden, zonder doel. Grauwend stapte hij naar voren en hapte naar de oren van de teef. Als hij om een naam vroeg, wilde hij die krijgen. 'Your.Name.' gromde hij in het oor wat hij net had gemist.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 835200

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   vr 26 apr 2013 - 14:03

Dit zou weer zo'n typisch gevalletje zijn die zijn gelijk wilde halen. Maar als hij wilde laten zien wie van hun twee de baas was moest hij van goede huizen komen. Kai was een goed getrainde teef, tactisch en ook erg wendbaar. Onder haar donkere vacht had ze een behoorlijke spiermassa trainen, waar zelfs sommige reutjes van konden dromen. Maar ze wist dat ze haar concurrentie nooit teveel moest onderschatten. Je wist maar nooit of de ander misschien niet veel sterker was dan dat hij eruit zag. Legion was niet echt absurt groot ofzo, en had een normale bouw voor een reu. Tenminste voor zover ze dat kon waarnemen. Een dikke laag vacht verbergde een groot deel van z’n bouw. ”U're sure honey?” sprak hij. Zijn stem irriteerde haar, maar daar liet ze niets van merken. Ze rolde even onopvallend met haar ogen toen hij zijn woorden uitsprak. De reu gromde wat, terwijl hij zijn tanden ontblote. Puur om indruk te maken op haar. Kai was er alleen niet gevoellig voor. Haantjes gedrag en daar had ze niks aan. Ze grijsde even. ”Well, show me what you got,” mompelde ze bijna onverstaanbaar. Voordat ze er erg in had vloog Legion naar haar toe. Hij probeerde naar haar oor te grijpen, maar Kai reageerde snel en ontweek te beet. Ze voelde de adem van Legion in haar nek hijgen. [i]”Your name,”[/color] fluisterde hij. Hier had Kai geen zin in en met één van haar poten probeerde ze Legion een klap te geven op z’n hoofd om hem weg te krijgen. Ze deed een paar passen naar achteren en nam nu ook een gevechthouding aan. Mocht hij nu weer aanvallen dan was ze er klaar voor. ”Kai, als je het zo graag wil weten,” sprak ze nors. Ze was nog niet uitgesproken of ze greep richting de reu. Vanaf zijn zijkant beukte ze hem, om hem op die wijze te vloeren. Met haar poten probeerde ze zich stevig vast te klemmen, zodat hij het in iedergeval niet makkelijk kreeg om weg te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Be prepared you idiots   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Be prepared you idiots

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Yue
-
Ga naar: