IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 KAGE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Kage

sᴛʀᴀɴɢᴇ ᴇɴᴄᴏᴜɴᴛᴇʀ | sᴏʟɪᴛᴀɪʀ
avatar
Aantal berichten : 59
Pro Infinito's : 781201

About Me
Leeftijd: 5 Jaar.
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: KAGE    za 18 mei 2013 - 12:57


B A S I C

[ NAME ] Kage
[ NICKNAME ] -
[ BIRTH PLACE ] Adanti
[ BORN SEASON ] Winter
[ AGE ] 5 Jaar
[ BIRTH ] 08/08/2008
[ GENDER ] Reu
[ ORIENTATION ] Hetero

R E L A T I O N S H I P S

[ PARENTS ] Rivair en Muyla †
[ SIBLINGS ] Aveline
[ PARTNER ] -
[ EX-PARTNER ] -
[ PUPS ] -
[ OTHER FAMILY ] Onbekend
[ FRIENDS ] -


A P P E A R A N C E

[ PELT COLOR ] Zwart, heel donker bruin
[ EYE COLOR ] Geel
[ NOSE COLOR ] Zwart
[ PAW PADS ] Zwart
[ FUR STRUCTURE ] Een gesloten dichte vacht, vrij kort en vlak. Maar rondom zijn kop is zijn vacht wat langer.
[ BUILD ] Lange sterke poten. Daarbij een vrij groot gespierd postuur, en fors gebouwd
[ SIZE ON BACK PAWS ] 1.75 cm
[ WEIGHT ] 50 kg
[ VOICE ]
I N S I D E

» Character Kage is en rustig iemand om bij in de buurt te zijn. Hij is vrij op zichzelf, en komt vaak mysterieus over bij andere wolven doordat hij zo geheimzinnig en stil is. Weinig tot geen wolven weten dan ook wat van hem. Desondanks zijn gesloten persoonlijkheid, is Kage een harde wolf die absoluut weet waar hij mee bezig is en wat hij doet. Boven dat lijkt hij vaak boos door zijn blik, echter is hij niet altijd boos maar geeft hij andere wel vaak de indruk dat hij dat is.
[ LIKES ] Doden - Jagen - Vechten
[ DISLIKES ] Hoogte - Water - Meeste wolven


H I S T O R Y

Mijn naam is Kage, geboren in een roedel in de omstreek nu genoemd Adanti. Mijn leventje was niet bijzonder, niet anders dan die van wolven rond mijn leeftijd. Mijn ouders waren een lage rang in de roedel, en daardoor was ik ook een onderdeurtje bij mijn soortgenoten in de roedel. Daardoor was ik veel op mezelf, en zorgde ik voor mijn eigen eten en andere levens behoefte. Mijn ouders en mijn zus betekende veel voor me, ondanks dat ze niet hogerop konden komen in de roedel, betekende ze meer voor me dan wat dan ook. Al kwam aan hun leven ook snel een einde.

De nacht was nog jong, en de maan was klaar om zich te verruilen met de zon. Kage lag buiten de roedel, zoals gewoonlijk. Zijn ouders waren binnen de roedel, geen idee waar. Maar hun geur was er, dus er was geen rede tot paniek. Attans. Toen de nacht zich plots vulde met een ijzige zweer, veranderde alles in Kage zijn nu nog normale leventje. Kort na een ijzige kreet, drong er een roestige geur in zijn neus. Bloed! Kage twijfelde geen seconde en schoot overeind, richting de roedel. Zijn hart bonkte in keel toen hij de roedel trof in een gevecht met andere wolven. Vreemde wolven, waarbij hij de haat en slechtheid kon ruiken. Wolven die alleen maar opzoek waren naar macht en leiderschap. Kage sprintte tussen de wolven door, ontweek de meeste gevechten opzoek naar zijn ouders. Plots stond hij met een ruk stil, toen hij zijn moeder adem snakkend tussen de kaken van een flinke reu zag liggen. Zijn vader ernaast dood op de grond. Kage verstarde en zijn ogen werden groot van afschuw. Toen veranderde zijn houding en werd hij woest, hij schoot naar voren met zijn doel de reu. Maar een andere wolf duwde hem tegen de grond, en drukte hem tegen zijn keel. Kage kon amper lucht krijgen, en probeerde onder de sterke poot door de kruipen maar hij zat muurvast. De reu, de moordenaar van zijn ouders naderde, en kwam met zijn grote bek vol tanden boven zijn kop te hangen. 'Jij hebt wel lef voor een pup' Zijn adem stonk verrot, en naar bloed. Kage wou zich er geen beeld van plaatsen van dat bloed zou zijn. Zijn ogen stonden vast en woedend, 'Laat me gaan! Ik vermoord je!' Grouwde hij onder het adem happen door. De reu lachte enkel hard en oorverdovend. 'We zouden je kunnen laten leven, je bent een sterke pup!' Sprak de reu met een mierzoete maar oh zo gemene stem.'Nooit! Brulde Kage, waarna hij zich met zijn poten afzetten en nog een poging sloeg om te ontsnappen. Wat echter niet lukte. 'Hmm zonde, maar dan niet.. Dood hem!' Beet de reu de wolf toe die hem al die tijd tegen de grond gedrukt hielt. Hij voelde de tanden naderen van de wolf, en Kage keek de dood letterlijk in de bek. Tanden rijkte naar zijn nek, klaar om dicht te slaan en een eind aan zijn leven te maken. 'Wacht!' Bulderde de stem van de reu, die zich omdraaide en zich duidelijk bedacht had. Kage zou deze kille moordernaar dankbaar moeten zijn, maar dat was hij niet, zeker niet. Hij ging nog liever dood. 'Laat hem leven, zodat hij het voort kan zeggen over ons..' Kage keek wat bedenkelijk, maar voordat hij er tegenin kon gaan voelde hij klap tegen zijn kop en vlak daarna werd alles zwart. Eenmaal wakker was hij heel ergens anders, op een donkere plek. Echter voelde Kage geen angst, enkel woede. Er gingen dagen maanden jaren voorbij, waarbij Kage werd getraint door de moordenaar van zijn eigen ouders. Kage haatte de reu, maar kon niet anders dan gehoorzamen. Na jaren wist hij te ontsnappen, en nu is hij in Morgandi terecht gekomen.

Nu zo'n vijf jaar later is Kage opgegroeid tot een krachtige wolf. Opzoek naar vrijheid en gerechtigheid. Kage getraind door enkel zichzelf, weet nu wat hem te doen staat in Morgandi. Zijn leven op nieuw oppakken zit er niet in. Enkel opzoek naar de moordenaar van zijn ouders. En het vinden van zijn zus. Klaar voor het gevecht tegen de reu. Waarna hij hem eigenhandig zou doden, en tegen hem zou spreken; 'Je had me moeten doden toen je de kans kreeg. Nu ben ik jou moordenaar' Waarna Kage zou lachen, en een eind zou maken aan het leven van de moordenaar van zijn ouders. Maar dat is het toekomst, tenminste wat Kage hoopt het toekomst te zijn. Voor nu is hij opzoek naar de moordenaar, klaar voor het gevecht die hij zou gaan winnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

KAGE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» Game Related
 :: the Characters
-
Ga naar: