IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Leave me!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Sunset

Solitair

avatar
Aantal berichten : 93
Pro Infinito's : 872000

About Me
Leeftijd: 1 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Leave me!   vr 28 dec 2012 - 14:07

Ik rolde de besneeuwde berg af en kwam met een klap op de grond te recht, tussen de bomen van Xue Senlin. Langzaam tilde ik mijn kop op en schudde de sneeuw uit mijn ogen. Zwak en met trillende poten stond ik op. Met gebogen kop liep ik langzaam verder het bos in. Ik was duizelig, mijn hoofd bonkte en mijn rechter voorpoot bloedde. Waarom liet hij me niet met rust? Hij was misschien een half jaar ouder dan mij en verwondde me altijd als hij me zag. In het midden van het bos bleef ik zitten en likte het bloed van mijn poot. Ik sloeg mijn staart over mijn poten en zag dat die ook onder het bloed zat. Ik zuchtte en begon ook mijn staart schoon te likken. Na een tijdje was die weer zwart, zoals hij hoorde te zijn. De sneeuw op mijn vacht smolt en priktte in mijn wonden. Maar het ontsmette, dus dat was goed. Hoopte ik dan maar.


Laatst aangepast door Sunset op do 3 jan 2013 - 14:42; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 878400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   do 3 jan 2013 - 14:32


(*_Eevy_*)
..Finnally a little bit of fun.


De witte teef bewoog zich met een rap tempo door de sneeuw heen. Haar poten zetten zich met een rap tempo elke keer af om er voor te zorgen dat ze niet af werd geremd door de sneeuw. De sneeuw was dik en harder dan normaal. In dit bos was Eevy vaker geweest en wist dat hier altijd sneeuw lag. Ook nu weer, maar omdat het winter was, werd de sneeuw harder en dikker. Iets waar Eevy van profiteren, want nu kon ze zich sneller voort bewegen. Haar ogen stonden kil en lieten geen enkele emotie door. Met een plof viel er een grote lading sneeuw voor haar neer. Eevy sprong weg en bleef even staan. Ze zuchtte een keer en liep verder. Zonder doel. Zonder reden. Ze was hier alleen voor haar rust. Ze had in een korte tijd al veel wolven ontmoet, de ene ontmoeting was beter uitgelopen dan de anderen. Eevy had voor haar doen een goed humeur, ook al begon dat irritante sneeuw op haar zenuwen te werken. Ze probeerde het te negeren en liep op een rap tempo verder. Ze rook de lucht een keer, hopend dat er prooi in de buurt was. Haar neusvleugels trilde toen de roestige geur van bloed haar neus in kwam. Misschien was er een prooi gedood. Eevy veranderde van koers en liep de geur achterna. Al snel zag ze een paar bloed druppels in de sneeuw. Ze rook nogmaals, dit keer drong de geur van een teef bij haar binnen. Eevy versnelde haar pas, terwijl haar humeur drastisch veranderde. Uiteindelijk doemde er een bruine teef op. De teef was gewond, dat was zeker. De grijns die Eevy eerder op haar gezicht had gehad, was er vanaf gegleden. Eevy zette dreigend een stap richting de teef. Ze had wel weer eens een keer zin om een goodie aan te vallen. Tenminste de teef leek op een rasechte goodie. Een lage bedreigende grom verliet de bek van Eevy. Haar nek haren gingen overeind staan, terwijl ze haar kille ogen op de teef richtte.

[badass Eevy is joining in]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Sunset

Solitair

avatar
Aantal berichten : 93
Pro Infinito's : 872000

About Me
Leeftijd: 1 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   do 3 jan 2013 - 14:48

De bruine teef keek om haar heen. Ze had een bloedspoor achtergelaten, waardoor er of een aardige wolf zou kunnen komen, die haar ging helpen, of een badass die haar nog erger ging verwonden. Ze voelde haar spieren zich spannen toen de geur van een wolf haar neus binnen drong. Ze stond op en keek waakzaam om haar heen. Een sneeuwwitte wolvin kwam in haar vizier. De wolf had een kille blik en was een stuk groter dan Sunset was. De witte zette een dreigende stap in Sunsets richting, die de stap ook weer terug zette, zodat de afstand tussen hun hetzelfde bleef. Kort keek ze in de ogen van de wolvin, om haar ogen daarna weer op de grond te richten. Haar kop ging als vanzelf onderdanig naar beneden en ze keek de wolvin toch weer aan, want als ze zou aanvallen moest Sunset dat wel zien, zodat ze het kon ontwijken. Of tenminste en poging kon doen tot ontwijken...
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 878400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   do 3 jan 2013 - 15:22
EevyDe teef zette een stap naar achter zodra Eevy haar stap naar haar had gezet. Een grijns sierde Eevy's snuit. Angst was in de lucht te proeven. Iets wat Eevy wel aan stond. De teef durfde Eevy nauwelijks in haar kille blauwe ogen te kijken. De grijns op Eevy's snuit werd groter. De teef boog onderdanig haar hoofd. Eevy grinnikte kort. Misschien wat lol voordat ze de teef zo neerhalen? "Ben je gewond,?" vroeg Eevy op een spottende toon en zette een nieuwe stap richting de teef. Ze likte een keer haar lippen. In haar hoofd bedacht ze al hoe ze te werk zou gaan. Misschien eerst een keer plagen, voordat ze echt te werk ging. "Ben je net ontkomen aan iemand anders, kom je weer een 'bad girl' tegen," sprak Eevy. "Arme jij," sprak Eevy net iets té bezorgd waardoor het sarcastisch klonk. Waar Eevy het voor deed. Ze wou wel een keer weer wolven hoorde krijsen van de pijn. Eevy kon niet meer wachten en schoot naar voren. Ze maakte een schijnbeweging naar links en viel uiteindelijk van rechts aan. Ze greep de teef bij haar nek en smeet de teef weg met een geweldige kracht. De teef had lichter aangevoeld dan Eevy had gedacht, dit kon nog makkelijk worden. Eevy zette opnieuw een paar stappen naar de teef toe. "Wat is je naam?" vroeg Eevy, ook al klonk het meer als een beveel dan als een vraag. Eevy hield van het 'plagen' van goodies en zou zeker niet snel stoppen.
© Sykes
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Sunset

Solitair

avatar
Aantal berichten : 93
Pro Infinito's : 872000

About Me
Leeftijd: 1 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   do 3 jan 2013 - 15:34

"Ben je gewond?" vroeg de teef op een spottende toon. Sunset antwoorde niet, maar bleef opletten. Ze zou hier zo ie zo niet heelhuids wegkomen, dat was de kleine teef al duidelijk geworden. "Ben je net ontkomen aan iemand anders, kom je weer een 'bad girl' tegen. Arme jij," de toon van de wolf klonk spottend. De wolf zette weer een stap in haar richting, en Sunset zette er twee achteruit. Toen veranderde er wat in de blik van de witte wolf, die naar voren schoot, toen naar links en vervolgens naar rechts en Sunset bij haar nek greep. Uit reactie zette ze haar nagels uit en kraste over de hals van de witte wolf, zonder te weten of ze haar wel raakte. Sunset werd weggesmeten en knalde tegen een boom aan. Ze zakte op de grond in elkaar en de wereld draaide even. Haar hals bloedde en langzaam wist ze nog op te staan. De witte wolf zette opnieuw een paar passen in haar richting. "Wat is je naam?" het was een vraag, maar het klonk eerder als een bevel. "Sunset," antwoorde ze met een zachte stem. Ze keek om haar heen, ze was ver van het roedel gebied, en nu ze zo gewond was zou ze het niet uithouden om de teef voor te blijven als ze besloot te vluchten naar het roedelgebied. Als de teef haar dan achterna kwam en haar inhaalde was ze dood. Ze kon beter hier blijven en wachten tot de teef haar lolletje weer had gehad. Daarna kon ze wel weer naar het roedel gebied en zichzelf proberen op te lappen voor Bison door had dat ze was aangevallen. Als ze zichzelf even oplapte kon ze nog zeggen dat ze op jacht was gegaan en was aangevallen door een... Weet ik veel, een bizon?
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 878400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   do 3 jan 2013 - 18:49


(*_Eevy_*)
..You're gonna die biatch!


De teef had moeizaam opgestaan, nadat Eevy haar tegen een boom had gesmeten. Het bloed sijpelde uit de verse wond van de teef. Eevy likte kort haar lippen en proefde nu de roestige smaak van bloed. De teef keek een keer zoekend om zich heen. Eevy fronste een wenkbrauw en zette een nieuwe stap richting de teef. Aangezien Eevy in een roedel zat die haar niet beviel, moest ze maar hiermee een lolletje beleven. "Sunset," sprak de teef op een zachte toon. Eevy knikte kort. Dan kon ze tenminste nog zeggen wie ze had verwond. Ze rook een vage roedel geur om de teef heen, ze gokte dat de teef in een roedel zat. Eevy mocht haar niet laten ontsnappen, want een hele roedel kon ze nooit aan. Plots zag ze een druppel rood bloed zich met de sneeuw vermengen. Het bloed kwam van Eevy vandaan en kon niet van de teef zijn. Een prikkelende pijn, die eerst bij Eevy niet was opgevallen, voelde Eevy in haar nek. Ze keek om en zag daar een paar krassen staan. Ze draaide zich weer om naar de teef. "Jij..." zei Eevy op een bedreigende toon. Ze zette een stap richting de teef en een lage bedreigende grom verliet haar lippen. "Je gaat eraan!" riep Eevy woest en rende op de teef af. Eerder had Eevy de teef misschien met een paar ernstige verwondingen eraf laten komen, maar nu was Eevy woest. De teef was dom, erg dom bezig. Eevy zou de keel van de teef open snijden en haar een pijnlijke dood geven. Met een beetje geluk kon de teef van Eevy weg komen. Maar de teef, Sunset, stond zeker op het lijstje van Eevy "dood". Eevy zette haar tanden opnieuw in de hals van de teef en trok haar kop met een ruk naar achter waardoor het vel los werd gescheurd. Ze liet haar nagels in de huid weg zinken en trok die met een ruk naar achter. Ze sprong weer van de teef af en maakte zich alweer klaar voor de volgende aanval. "you're gonna die, biatch!" spuwde Eevy naar haar toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Sunset

Solitair

avatar
Aantal berichten : 93
Pro Infinito's : 872000

About Me
Leeftijd: 1 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   vr 4 jan 2013 - 10:03

De witte teef knikte kort toen Sunset haar haar naam had verteld. Toen viel er een druppel bloed van de witte teef in de sneeuw en ze keek naar haar hals, waar Sunset haar blijkbaar wel geraakt had. De teef draaide haar kop met een ruk naar Sunset toe. "Jij..." zei de wolf met een bedreigende toon, ze zette een stap in haar richting en liet een bedreigende grom los. "Je gaat eraan!" riep de wolf woest en ze rende op haar af. De wolf zette haar tanden in haar hals en trok haar kop naar achter, waardoor een groot stuk van haar vel werd los getrokken. Sunset kon een onderdrukte pijnkreet niet binnen houden. Maar de wolf was niet klaar met haar. Ze zette haar klauwen in haar vacht en trok ook die naar achter. Sunset liet ook een grom los. Ze kon hier niet weg komen zonder te vechten, ze had geen keus. Ze zuchtte toen ze naar haar uitweg keek, die nu ineens heel verweg was. Bison voor de gek houden ging haar nu echt niet lukken. Sunset sprong ook op en belandde op de rug van de teef. Snel bewoog ze haar nagels over de rug van de teef, voor ze ervanaf werd gegooit. Snel sprong ze weer van de rug af en hield de witte teef in de gaten.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 878400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   za 5 jan 2013 - 14:38


(*_Eevy_*)
..Say uncle!


De teef sprong op de rug van de teef en bewoog haar klauwen heen en weer. Door de dikke vacht voelde Eevy er nauwelijks iets van. De teef sprong er weer vanaf en hield Eevy in de gaten. Die gaf zichzelf niet de tijd om te rusten. Ze negeerde de prikkelende pijn en schoot opnieuw op de teef af. Ze zette haar tanden opnieuw in de hals en hield ze daar met een ijzeren greep. Terwijl ze haar tanden in de teef haar hals had staan, streken haar lange nagels door het zachte vlees van de borst van de teef. Ze was nog niet klaar. Ze smeet de teef over de kop, terwijl ze haar tanden nog steeds in de hals had gezet. Ze drukte haar poten op de schouders zodat de teef onmogelijk aan de greep kon ontsnappen. De teef had niet veel geluk, misschien heel misschien. Als de teef aardig deed, zou ze er nog levend vanaf komen. Eevy haalde haar tanden uit de hals en spuugde het bloed van de teef weg. Ze likte een keer haar lippen en gromde in de buurt van de snuit van de teef. "Sunset," begon Eevy op een bedreigende toon. Haar nagels boorde zich in de schouders van de teef, als ze dacht dat ze kon ontsnappen, was ze verkeerd bezig. "Je hebt geluk gehad, ik zou je leven sparen, maar als je je nog één keer op mijn pad bevind. Als je nog één keer denkt slim te zijn om je nagels in me te zetten. Ben je verkeerd bezig en zal ik je een langzame, pijnlijke dood geven," zei Eevy op een bedreigende toon. Ze boorde haar ogen in de hare en liet merken dat er niet te spotten viel met Eevy. Eevy haalde langzaam haar nagels uit de schouder en ging van de teef af. Ze gromde nog een keer naar haar en maakte duidelijk dat de teef nu weg moest gaan. Anders was het leven van haar voorbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Sunset

Solitair

avatar
Aantal berichten : 93
Pro Infinito's : 872000

About Me
Leeftijd: 1 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   za 5 jan 2013 - 14:51
SunsetDe witte teef negeerde haar gekrab en sprong opnieuw op haar af. De witte wolf zette haar tanden opnieuw in haar hals. Terwijl ze haar vast had gingen haar lange nagels door Sunsets borst. Sunset werd over de kop gesmeten, terwijl de teef haar nogsteeds vast hielt. Toen ze weer op de grond lag werd haar hals los gelaten en drukte de witte teef haar met haar poten tegen de grond. De witte wolf spuugde Sunsets bloed uit en gromde dicht bij haar snuit. Sunset lichaam trilde van angst en van de kou van de sneeuw waar ze in gedrukt werd. "Sunset," begon de teef op dreigende toon. "Je hebt geluk gehad, ik zou je leven sparen, maar je je nog één keer op mijn pad bevind. Als je nog één keer denkt slim te zijn om je nagels in me te zetten. Ben je verkeerd bezig en zal ik je een langzame, pijnlijke dood geven," zei de wolf op bedreigende toon. Haar ogen boorde zich in die van Sunset en toen haalde ze langzaam haar nagels uit Sunsets schouder en maakte haar duidelijk dat ze nu weg moest gaan. Sunset sprong op, bloedend en wel. Ze rende weg, naar haar roedel gebied, waar ze veilig was.

© Sykes
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 878400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Leave me!   za 5 jan 2013 - 15:18


(*_Eevy_*)
..The End

De teef sprong op, en rende, zolang ze kon, weg. Ze liet een spoor van bloed achter. Eevy keek met een grijns toe hoe de teef uit het zicht verdween. Ze keek naar haar rug, de wonden waren niet erg diep en zouden snel weer dicht zitten. Ze ging zitten en bracht haar bek naar haar rug toe. Zorgvuldig begon ze de kleine wondjes schoon te maken. Ze had genoten van het korte gevecht met de teef. Eevy was benieuwd hoelang de teef het nog vol hield. De wonden die Eevy had gemaakt waren erg. Misschien zou de teef wel doodbloeden. Die gedachte deed Eevy even kort grinniken. Ze stond weer op en strekte zich uit. Haar klauwen zaten onder het bloed en ook in haar bek was de roestige smaak van bloed nog te proeven. Ze draaide zich om en verdween het bos in. Ze grinnikte nog een keer toen ze omkeek naar de sneeuw die rood was gekleurd door het vele bloed dat de teef had verloren. Eigenlijk hoopte Eevy gewoon dat ze de teef nog eens zou tegen komen. Eevy begon te lopen, niet wetend waar heen. Op zoek naar een volgend slachtoffer

[flut, Topic End]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Leave me!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Leave me!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The North
 :: Xue Senlin
-
Ga naar: