IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 F i n n i c k

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Finnick

The Lost One

avatar
Aantal berichten : 128
Pro Infinito's : 832800

About Me
Leeftijd: 3 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: F i n n i c k   zo 21 apr 2013 - 20:29

f i n n i c k

NAME: Finnick

AGE: 3 years

STATUS: single

RESIDENCE: Morgandi

OCCUPATION: male

PLAY-BY: Lisanne
RACE: wolf

EYES: bright green

COAT: long and hairy

COLOR: brown/orange

HEIGHT & WEIGHT: 80 cm & 46 kg

DISTINGUISHING MARKS: none

OVERALL PHYSICAL DESCRIPTION:

  Finnick is gemiddeld tot groot van build en heeft redelijk wat spieren onder zijn vacht verborgen liggen. Zijn vacht heeft een opvallende bruin/oranje kleur. In de zon lijkt het of zijn vacht bijna geheel oranje van kleur is. De vachtkleur is niet het enige wat erg opvallend, ook zijn heldere groene ogen zijn een bijzonder kenmerk aan hem. Sommige wolven beweren dat zijn ogen 'licht' geven in het duister.
  Dan mag de reu nog wel een opvallende vacht- en oogkleur bezitten, jagen gaat hem minder goed af dan de 'mooiboy' uithangen. Jagen op groot wild is voor hem als vliegen in de lucht, vrijwel onmogelijk zonder hulp. Alhoewel, met enige hulp kan hij het bijna net zo goed als menig ander wolf. Finnick heeft zijn voordelen echter liggen bij het zwemmen, je kan hem gerust 'koning van het water' noemen. Hij vind het dan ook heerlijk om te doen. Verder is de reu een gemiddeld vechter en en een erg goede speurder en zeer intelligent. Slimmer dan zijn gemiddelde soortgenoot.

WEAKNESSES:
  Iets dat Finnick totaal níet kan is liegen. In zijn gehele leven is het hem nog nooit gelukt om ook maar één leugen geloofwaardig over te laten komen. Evenals jagen, iets waar hij ook nog nooit in uitblonk, nu nog steeds niet. Iets waar de reu niet goed mee kan omgaan zijn flirtende teefjes. De ene keer speelt hij er op in; de andere keer weet hij niet wat hem overkomt. Deze laatste zwakte is dus nogal wisselend.


STRENGTHS:
  Finnick is slim. Slimmer dan menig wolf in Morgandi. Meestal is het een genie in het bedenken van oplossingen voor de meest ingewikkelde problemen. Dankzij zijn intelligentie en goede neus gaat speuren hem net zo gemakkelijk af als ademhalen. Voor speurwerk heb je meestal veel geduld en concentratie nodig, ook hier beschikt de jonge reu voldoende over, al kun je het geen 'echt' talent noemen. Finnick is zeer goede zwemmer, aangezien hij zijn gehele leven al 1/3 deel doorbrengt in of rond het water.


QUIRKS & HABITS:
  Finnick houdt ervan om alleen te zijn, je kunt hem een echte 'loner' noemen soms. Hij is dan ook zeer gesteld op zijn privacy, iets dat sommige wolven niet altijd lijken te begrijpen.
  Vanbuiten lijkt de reu serieus en humorloos, maar als je hem beter leert kennen zal je zien dat hij soms nog best grappig kan zijn met zijn eigen soort humor.


OVERALL PERSONALITY DESCRIPTION:

  Om alles kort samen te vatten; Finnick is erg slim, houdt van zwemmen, heeft een eigen smaak qua humor, is gesteld op zijn privacy, is een goede speurneus en heeft een zwak in jagen en flirterige teefjes.

BIRTH PLACE: Wolf Story

PARENTS: they went to heaven a long time ago

SIBLINGS: like my parents, they are gone

MATE: i miss you every second of every day

CHILDREN: none

FRIENDS: Misha

ENEMIES: none

CHARACTER HISTORY:

Finnick is geboren in een land dat door wolven 'Wolf Story' wordt genoemd. Al op jonge leeftijd verloor hij zijn ouders en siblings en zowat zijn gehele roedel aan een verschrikkelijke brand. Nog steeds weet hij niet de oorzaak ervan. De reu was toen pas enkele maanden oud, en kan zich dus niet veel van zijn biologische familie herinneren. Het enige wat in zijn geheugen is achtergebleven zijn schreeuwende, doodse stemmen van angst en ondraagbare pijn.

Toen Finnick zijn tweede levensjaar bereikte, ontmoette hij een teefje dat meteen zijn hart stal; Kyla. Langzaam aan ontstond er een hechte vriendschap tussen hen, en later ook liefde. Deze romance duurde helaas niet lang, Finnick vertrok en liet zijn grote, eerste liefde achter. Enkele maanden heeft hij doorgebracht in Serigala, maar dit verveelde hem al snel. Een jaar lang leed hij een zwerversbestaan, waarna hij uiteindelijk terechtkwam in Morgandi. De plek waar hij zich nu settelt.


Terug naar boven Ga naar beneden
http://niezzel.deviantart.com
 

F i n n i c k

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» Game Related
 :: the Characters
-
Ga naar: