IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Watch out, I'll be your apprentice.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Cyndar

Solitair

Cyndar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Watch out, I'll be your apprentice.   di 9 apr 2013 - 21:39Een stille avondschemering achtervolgde de jonge reu zodra hij het bos betrad. Met een opengesperde muil likte hij de laatste resten bloed weg die rond zijn lippen geleefd zaten. Het andere bos waar hij vandaan kwam was totaal het tegenovergestelde van hier: Geen sneeuw, geen ijzige kou, en wonder boven wonder bleek hier wel leven te zijn -merkte hij dankzij de veldmuis die langs zijn grijze poten voorbij stoof. Cyndar had een normaal postuur voor een jaarling, niet klein, maar niet groot. Hij had een aardig laagje spieren onder zijn donkergrijze pels zitten alhoewel dat kwam door zijn lange reis in plaats van de trainingen. Met een ruk klapte hij zijn kaken op elkaar en slenterde hij verder langs de torenhoge bomen. Zijn vurige oranje ogen hielden alles scherp in de gaten en zo nu en dan grauwde hij nukkig. Zijn oren draaide langzaam naar achteren toe. Hoe moest hij in godsnaam sterker worden? Zonder trainingspartner en zonder een voorbeeld bleef er weinig over. De meeste alleenstaande wolven zonder ervaring gingen het snelste kapot in de natuur. Nee, dat mocht hem niet gebeuren, niet voordat hij er achter was gekomen wie zijn familie had uitgemoord. Het enige wat hij wist van de moordenaars zijn identiteit waren zijn ogen, een beeld dat in zijn herinnering gekerfd stond.
Uit het niets doemde er een onbekende geur op. Afwachtend bleef hij stil staan en keek om zich heen, langzamerhand draaide zijn oren meer naar achteren toe. Hij had zich maanden lang van andere afgezonderd, maar nu werd het tijd dat hij actie ondernam.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

Roman
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 861600

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   do 11 apr 2013 - 1:20Zijn massieve poten raakte de grond terwijl hij op een rustig tempo door liep. Zijn gedachten waren leeg, waar moest hij dan ook aan denken? Alles waar hij aan denken kon had niet veel nut gezien hij zich er toch niet beter door zou voelen. Hij was zijn familie kwijt, even als de roedel waarmee hij bezig was geweest.
Roman liep verder de begroeiing in, en grote loofbomen staken boven hem uit. Zijn massieve spieren bewogen duidelijk bij elke stap hij neer zette, en zijn kille amber gekleurde ogen stonden naar voren gericht. Hij spitste zijn oren en zette zijn zintuigen op scherp toen de geur van een jonge reu zijn neus gaten binnen drong. Hij vernauwde zijn amber gekleurde ogen, en hij besloot er naar toe te gaan. Puur omdat hij wel eens wou weten wat voor wolven hier rond liepen. Naar mate hij verder kwam werd de geur sterker, en het duurde ook niet lang toen hij de wolf in beeld kreeg. De wolf was donker grijs, en gespierd voor een jaarling. Roman zette een duistere grijns op zijn muil, maar toonde ook verder geen emotie, die kwamen van zelf naarmate hij meer over deze wolf te weten zou komen. "Greetings, Youngster," sprak Roman op een kalme, kille toon terwijl hij nog wat dichter bij kwam, maar niet dichter dan ongeveer anderhalve keer zijn grootte er tussen.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

Cyndar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   do 11 apr 2013 - 16:34

Het gevoel alsof iemand in de buurt was werd later bevestigd: Een massieve reu kwam de hoek om gewandeld. Cyndar verfijnde zijn ogen en snoof een maal. De reu zag er duidelijk sterk uit- alweer sterker dan hem. Eigenlijk was dat ook niet zo gek, Cyndar's hele familie was uitgemoord toen hij nog jonger was waardoor hij nooit echte trainlessen heeft gehad. De wolf zijn duistere grijns beviel hem niet, het doelde er duidelijk op dat de reu zich nergens zorgen over maakte. Aan de andere kant.. Cyndar's mondhoeken krulde iets op. Misschien dat deze wolf wel een geschikte leraar was, iemand die hem iets kon bijbrengen. Yeah, eerst maar eens kijken of hij aanspreekbaar was. "Yeah, and who are you?" Met een kniktje begroette hij de reu, zijn toonklank ietwat uitdagend. De ruimte tussen hun in was niet heel groot, en door het zwakke avondlicht kon hij toch nog een redelijk beeld krijgen van de reu. Vooral zijn amberkleurige ogen staken fel af tegen de rest van zijn donkere vacht. Dit was al de tweede wolf die hij hier was tegengekomen met een zwarte pels, misschien dat het toeval was, of misschien hadden alle wolven hier een 'slecht' karakter.

Even kijken hoe het engels typen me bevalt x) Heb trouwens een nieuw setje, dus Cyn komt er nu zwart uit te zien *magic*


Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

Roman
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 861600

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   do 11 apr 2013 - 18:23Roman bekeek de jaarling eens goed. De jaarling was gespierd, zag er sterk uit, enkel kon hij ook zien dat deze wolf niet bepaald veel trainingen gehad had. Roman vernauwde zijn ogen kort, en keek toen de reu aan waarna hij de reu begroette. "Yeah, and who are you?" Sprak de reu. Roman hief zijn kop op, en liet een kort laag gebrom horen. "It's usual youngsters say their names first..." Begon hij terwijl hij de reu recht aan keek. "But I don't care, my name is Roman," zei hij op een kalme, kille toon met een duistere blik in zijn ogen. "No trainer around here? Or any parents?" Vroeg hij terwijl hij de reu aan keek. Één jaar was vaak de leeftijd dat een wolf niet helemaal alleen was, vaak waren er dan of een trainer, of trainers, of ouders. Maar in dit geval leek deze reu alleen te zijn. Hij rook geen ander gezelschap. Misschien kon hij van deze reu zijn eigen apprentice maken. Deze reu trainen tot een grote sterke reu, die misschien ook nog wel eens iets waard kon zijn. Bedachtzaam keek hij naar de reu, dit kon nog wel eens het begin zijn van zijn roedel plannen, een nieuw gebied, nieuwe wolven, nieuwe kansen, right?


Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

Cyndar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   do 11 apr 2013 - 23:51Het lage gegrom van de zwarte reu deed Cyndar een pas achteruit zetten. Hoewel hij een goed postuur had betekende dat niet dat hij een wereldvechter was. Het tegendeel was juist de waarheid- zijn skills waren slecht, hij zou nooit een gevecht kunnen winnen bij een reu zoals deze. Elke wolf die overduidelijk groter was en gespierder dan hem zou hij sowieso uit de weg gaan, waardoor zijn overlevingskansen in de natuur automatisch kleiner werden. Cyndar leefde enkel en alleen omdat hij lef en doorzettings-vermogen had, that's it. Het was al een wonder dat hij door de besneeuwde bergen was heen gekomen, een tweede keer daar doorheen dwalen zou hem in deze status zijn leven kosten.
"It's usual youngsters say their names first..." Cyndar's vurige ogen bleven op die van de reu gericht staan, geen moment afwijkend. "I guess my parents never taught me that."Klonk er ietwat sarcastisch uit. Hierna vervolgde de reu toch met een kille, duistere stem zijn naam: Roman. Hij sloeg de geur van de reu in zich op en herhaalde de naam enkele keren in zijn gedachten. Roman zag er beheerst uit en hoewel zijn stem kil was hoorde hij geen enkele emotie van vijandigheid. "No trainer around here? Or any parents?" Deze vraag deed hem kort grijzen. "No.. I'm a loner. Perhaps the same as you, i guess?"Vervolgens zakte hij door zijn achterpoten en ging er nonchalant bij zitten. "Anyway, the name is Cyndar,"Zijn blik dwaalde af van de reu."But i don't think a trainer is a bad idea, Roman" Met een soepele beweging sloeg zijn staart een maal hard op de grond met als vervolg een doffe klap.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

Roman
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 861600

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   vr 12 apr 2013 - 13:31"I guess my parents never taught me that." Roman kon een grijns niet laten, "I see," sprak hij op een kalme toon met de zelfde grijns rond zijn lippen. Terwijl hij grijnsde waren zijn tanden vrijwel te zien, en dus ook de grote en scherpte. Ze waren ongebruikelijk groot, en scherp. "No.. I'm a loner. Perhaps the same as you, i guess?" Roman knikte kort. "You smelled that right," for now, voegde hij er in stilte aan toe. Zijn plan was om zijn oude plannetjes weer in werking te gooien, maar dan hier. "Anyway, the name is Cyndar," stelde de reu zich toen voor. Roman knikte kort. "But i don't think a trainer is a bad idea, Roman," sprak de reu toen. Romans lippen krulden op tot een grijns en zijn ogen waren gericht op de reu. "Alright then," sprak hij. "And where are you gonna find a trainer, Cyndar," sprak hij. Hij zou het prima vinden als Cyndar hem zou vragen, maar hij ging dat niet zomaar doen. Hij wou dan eerst weten of de reu dat wel waard was, of hij de moeite waard was om tijd in te steken. Maar tot nu toe had de reu geen verkeerde indruk gegeven op hem.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyndar

Solitair

Cyndar
Aantal berichten : 39
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: 1 Year
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   za 13 apr 2013 - 17:28Zodra de reu zijn grijns liet zien werden ook zijn tanden zichtbaar. Het viel Cyndar al op dat Roman messcherpe tanden had die zich met gemak door je vlees heen konden boren. Ah, daar maakte de reu een goede opmerking. "And where are you gonna find a trainer, Cyndar," Met een schuine grijns opende Cyndar zijn muil. "Good question," Eigenlijk had hij al een trainer in het vizier: Roman. Natuurlijk zou een vreemdeling nooit zomaar een leerling aannemen, niet zonder test. Roman moest een duidelijk oordeel over hem krijgen, en daar vanuit kon Cyndar worden aangenomen. "And i already know the answer," Cyndar's uitdrukking was overtuigend, alsof hij geen nee als antwoord kon krijgen. "I want yoú as my trainer," Hij snoof een maal tussendoor en vervolgde zijn woorden. "Just think about it, we are both alone here, and maybe someday i come to good use for you,"
In een moment van stilte dwaalde zijn gedachtes weg. Hij wilde niet alleen trainen om te kunnen overleven, maar ook om de wolf op te sporen die zijn familie had uitgemoord. Elke dag opnieuw knaagde er een verborgen woede aan zijn kop, een haat zó sterk voor die ene reu, dat hij er alles voor over had om hem het leven te ontnemen..
De laatste zonnestralen verdwenen langzaam door het dikke bladerdek heen, nog even en de avond zou over Morgandi heen vallen. "So, how about it?"

Sorry, beetje snelle post, ben druk aan het leren :3
Terug naar boven Ga naar beneden

 Roman

Solitair

Roman
Aantal berichten : 100
Pro Infinito's : 861600

About Me
Leeftijd: 3 Years and 6 months of a hell
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   ma 15 apr 2013 - 21:25"And where are you gonna find a trainer, Cyndar," vroeg Roman aan Cyndar. Roman keek neer op de jonge reu en wachtte af. "Good question," begon de reu. Roman keek nog steeds met de zelfde koele blik als daar net op de jonge wolf neer. "And I already know the answer." Roman hief zijn kop wat meer op, en keek dit keer geïnteresseerd neer op de reu. Wie zou hij in gedachten hebben dan? Welke wolven had deze reu al ontmoet? En eigenlijk kon het hem geen reet schelen. "I want yoú as my trainer." Dat verbaasde hem aan de ene kant dus wel. Maar aan de andere kant weer niet. Toen Roman nog een jonge pup was geweest had hij zijn mentor ook gekozen in één dag. Pacey. De reu had hem gemaakt tot wat hij geworden was, misschien was hij nu wel beter geworden, of eigenlijk, zeker weten. Maar Pacey had hem geholpen om te worden wat hij nu was, hij had zijn begin gemaakt, de basics in het vechten geleerd, en zo voort. "Just think about it, we are both alone here, and maybe someday I come to good use for you," sprak de reu. En hij had gelijk. Roman knikte. "So, how about it?" Roman stond op en liep dichter naar de reu. "You're right..." Sprak hij. Hij ontblootte zijn tanden. "But first, let me see if you're worth to train," sprak hij waarna hij zicht groter maakte en zijn spieren duidelijk zichtbaar maakte. Als de reu ook maar iets van angst zou tonen, zwakte, of onzekerheid, dan had hij al een minpunt. Maar als hij dan als nog zou aanvallen, dan had hij een plus punt. De reu moest laten zien of hij lef had, dat was de test, lef tonen.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Watch out, I'll be your apprentice.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Watch out, I'll be your apprentice.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Senlin
-
Ga naar: