IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 A new beginning [Eevy]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht

 Renier

Moderator | Solitair

avatar
Aantal berichten : 950
Pro Infinito's : 874600

About Me
Leeftijd: //3years and 7moons\\
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: A new beginning [Eevy]   di 1 jan 2013 - 15:35

Reniers poten zakten diep weg in de sneeuw, soepel spronk hij opeens weg. een pak sneeuw die van een tak afviel plofte naast hem neer. Als hij die niet optijd had ontweeken had hij een hersenschudding kunnen oplopen. De sneeuw was niet zacht maar hard, de avond ervoor had het hard gevroren en dat veranderde bijna alles in ijs. Terwijl hij stug doorliep begon zijn maag te knorren van protest, hij had al twee dagen de moeite nietmeer genomen om te jagen. In deze bare periode moest hij tegen honger kunnen, prooien gingen zich nu niet zomaar voor zijn poten werpen. Langs een kant hoopte Renier dat deze tijd van het jaar snel voorbij zou gaan, hij hield meer van de lente en de herfst, want in de winter moest je verhongeren en in de zomer was het veel te warm naar zijn smaak. De sneeuw kraakte toen zijn pooten op nieuwe vlaktes neerkwamen, een snijdende kou sneed voor de zoveelste keer door zijn vacht. Maar hij negeerde die, zijn vacht was gemaakt om hier tegen te kunnen. Opeens pikte hij de geur op van een haas, de geur was zwak maar toch besloot hij die te volgen. Tot zijn verwondering vond hij de haas een paar meter verder onder een hoop sneeuw, het beest was een natuurlijke dood gestorven nog niet zolang geleden en doordat het maar bleef sneeuwen was hij haast onzichtbaar. Snel graavde hij de haas op, het beest was redelijk vet, hij ondekte opeens een hoop bloed bij de kop. Dat was niet echt normaal, op zijn hoede ging hij opzoek naar de oorzaak van de dood. Lang moest hij niet zoeken, een grote ijspegels lag bij de kop van de haas. Net toen het bij Renier begon doortedringen dat deze plek dodelijk was klonk er een helder gerinkel boven zijn kop. Verschrikt sprong hij weg, maar telaat. Een grote puntige ijspegel boorde zich dwars door de zijkant van zijn buik. Renier liet een pijnlijk gejank horen, hij knalde neer op zijn zij en haalde snel de pegel uit zijn buik wonde. De sneeuw onder hem kleurde donkerrood, stevig sleepte hij zich voort met zijn voorpoten. Zijn bloed maakte een groot spoor over de sneeuw. Toen hij een beschutte plek bereikte onder een boomwortel bleef hij liggen. Hij sloot pijnlijk zijn ogen en beet op zijn tanden, toen hij naar zijn wonde keek zag hij hoe het bloed er nog steeds overvloedig uitstroomde. Buiten hoorde hij iets kraaken, aandachtig spiste hij zijn oren. Een paar meter van hem af buiten moest er een wolf staan, Renier maakte geen geluid. Maar het had ook geen zin zichzelf te verbergen, zijn bloed had een duidelijk spoor achtergelaten.

[&Eevy]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 878400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: A new beginning [Eevy]   wo 2 jan 2013 - 19:06


(*_Eevy_*)
..Are you?


De witte teef bewoog zich met een rap tempo door de sneeuw heen. Haar poten zetten zich met een rap tempo elke keer af om er voor te zorgen dat ze niet af werd geremd door de sneeuw. De sneeuw was dik en harder dan normaal. In dit bos was Eevy vaker geweest en wist dat hier altijd sneeuw lag. Ook nu weer, maar omdat het winter was, werd de sneeuw harder en dikker. Iets waar Eevy van profiteren, want nu kon ze zich sneller voort bewegen. Haar ogen stonden kil en lieten geen enkele emotie door. Met een plof viel er een grote lading sneeuw voor haar neer. Eevy sprong weg en bleef even staan. Ze zuchtte een keer en liep verder. Zonder doel. Zonder reden. Ze was hier alleen voor haar rust. Ze had in een korte tijd al veel wolven ontmoet, de ene ontmoeting was beter uitgelopen dan de anderen. Eevy had voor haar doen een goed humeur, ook al begon dat irritante sneeuw op haar zenuwen te werken. Ze probeerde het te negeren en liep op een rap tempo verder. Ze rook de lucht een keer, hopend dat er prooi in de buurt was. Haar neusvleugels trilde toen de roestige geur van bloed haar neus in kwam. Misschien was er een prooi gedood. Eevy veranderde van koers en liep de geur achterna. De geur werd steeds sterker en al snel viel een spoor bloed op in haar zicht. Ze liet haar blik op de omgeving glijden. Een dode haas, bijna ondergesneeuwd, viel haar op. Ze pakte de haas op met haar bek en legde hem zo neer, zodat ze de wond kon zien van de haas. Eevy ontdekte geen sporen van een beet, dus het moest iets anders zijn. Ze zag via haar ooghoek iets glinsteren in het beetje zonlicht. Ze draaide haar kop in de richting van het geglinster en zag dat het een ijspegel was. Ze keek omhoog, boven haar hingen scherpe ijspegels gevaarlijk boven haar kop. Die zouden er geheid afvallen met een klein zuchtje wind. Dat verklaarde de dood van de haas. Ondanks dat nam Eevy de haas mee in haar bek en liep de spoor bloed achterna. Ze liep zo snel mogelijk weg van de gevaarlijke ijspegels, ze wou liever nog niet gepiesht worden. Ze rook een keer kort aan het spoor van bloed. Haar ogen werden iets groter, ze herkende deze geur! Ze twijfelde niet en begon te rennen. Het ging niet snel, maar toch kwam ze op een rap tempo uiteindelijk bij een boom aan. Onder de boom zag ze een oude vertrouwde liggen. "Ren?" vroeg Eevy verbaasd. Ze liep naar de reu toe en bleef voor de reu zitten. Haar oog viel op de wond. Ze boog zich voor over en begon langzaam de wond schoon te maken, toen ze tevreden over haar werk was, boog ze zich weer terug en keek de reu nog een keer aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Renier

Moderator | Solitair

avatar
Aantal berichten : 950
Pro Infinito's : 874600

About Me
Leeftijd: //3years and 7moons\\
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: A new beginning [Eevy]   wo 2 jan 2013 - 20:22

Ren kneep zijn ogen weer van de pijn dicht, hij vervloekte zichzelf om het feit dat hij zo onvoorzichtig was geweest. De wond bleef hevig bloeden, een toen een wolven geur Rens neusgaten binnedrong bleef hij liggen. Oftewel was het een vriendelijke wolf die wou helpen en daar kon Renier namelijk niet tegen. Of het was een wolf die op het bloed was afgekomen en op een gevecht of eeten had gehoopt, maar Renier kon dat zelf ook niet. Vechten zou onmogelijk zijn, de wonde was te diep. Hij had geen zin in het schoonmaken ervan, als hij ook maar bewoog ging er een felle pijn door zijn lichaam heen. Zijn ogen vlogen open toen hij een verbaasde maar bekende stem "Ren?" hoorde vragen. Zijn slecht humeur en de pijn werd iets minder bij het zien van Eevy. Hij slikte even en zei toen met een klein lachje 'Eevy.'. Bij hun ontmoeting had hij haar zijn bijnaam gegeven, hij vond Renier te formeel en zo noemde zijn broeders hem. Het deed hem geen goed daar aan herinnerd te worden. Eevy liep naar hem toe en ging voor hem zitten Ren probeerde nonchalant zijn wond te verbergen. Maar ze had vast bloed geroken en nou ja, de wond was tamelijk groot en bloederig. Toen hij zag dat ze naar zijn wond keek had hij eerst een een preek verwacht van hoe dom hij wel niet was geweest of iets dergelijks. Maar in plaats van dat boog ze zich naar zijn wond toe en begon die schoon te maken. Toen ze zijn wond aanraakte kromp hij even ineen, maar hij vermande zichzelf weer en liet haar zijn wond verder schoon maken. Toen ze klaar was keek hij even weg, was er nog iets genanter als dit vroeg hij zich af. Hij negeerde de felle pijn en het geprotsteer van zijn lichaam en ging rechtop staan. 'Wat doe je hier' vroeg hij haar iets wat verbaast, nadat ze allebij weer hun eigen weg opwaren gegaan in Serigala had hij nooit verwacht haar opnieuw te zien. Nu ze hier opeens voor zijn neus stond was hij perplex.


`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Renier's Theme!