IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ~ Maye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Maye

Solitair

avatar
Aantal berichten : 267
Pro Infinito's : 873600

About Me
Leeftijd: 3 years old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: ~ Maye   zo 30 dec 2012 - 21:38General

Name; Maye is the name
Nickname; I don't have one yet
Gender; A girl, a really lady
Age; 3 years
Parents; I don't talk about them, so don't ask for more
Siblings; Shiroi
Partner; I am not the type of girl you think I am
Pups; Maybe some day
Belief; Neutraal

Inside

Maye is een vriendelijke en vrolijke wolf. Ze is heel erg impulsief en denkt niet echt na voordat ze iets doet of zegt. Ook is het echt een dametje. Vies worden is het laatste wat ze wilt. Toch laat dit dametje zich niet zomaar uit het veld slaan. Ze vindt het leuk om een praatje met iemand te maken en staat altijd wel klaar voor wat gezelligheid. Het is een goeie vriendin en kan niet echt goed tegen eenzaamheid. Toch zoekt ze soms ook de stilte en de rust op om te kunnen nadenken. Maar meestal is ze graag bij anderen.

Outside

Coat; Ze heeft een zwart/grijze plekken op haar licht bruine vacht. Haar staart is voornamelijk zwart evenals haar kop. Vanaf haar buik tot de onderkant van haar poten is ze helemaal lichtbruin. Ze heeft een lange, redelijk wollige vacht.
Body; Ze is niet heel erg klein, maar ook niet heel erg groot. Ze heeft een normaal postuur maar door haar wollige vacht lijkt ze dikker dan dat ze is.
Eyes; Ze heeft grote, sprekende, bruine ogen.
Weight; 41 kg
Size; 1.34 m

History

Op een warme lente dag werden er 5 puppy's geboren. 3 reutjes en 2 teefjes. Elk van de puppy's werd goed verzorgt en goed gezoogd. Maar toen de pups een paar maanden oud waren en ze moesten laten zien wat ze konden, viel er 1tje op. Één van de teefjes kon niet goed lopen. Er was iets mis met haar rechter achterbeen. En dat arme teefje was Maye. Zonder enig bezwaar werd het kleintje van haar moeder verstoten. Ze moest zien hoe ze het ging overleven in de grote en gevaarlijke wereld. Het kleintje was eigenlijk nog te jong om zonder haar moeder te kunnen overleven en was voor een paar dagen alleen in het nest. Haar familie had haar verlaten.

De paar dagen dat Maye alleen was, was ze heel erg verzwakt. Tot een oudere teef haar vond. De teef heette Kiotshu. Kiotshu nam de zorg over Maye en hielp haar overleven. Haar achterpoot was een flinke hinder, maar Kiotshu leerde hoe ze er mee om moest gaan. Kiotshu werd als een moeder voor haar. Toen Maye ongeveer 1 jaar was, oud en sterk genoeg om volkomen op eigen benen te staan, overleed Kiotshu. Sinds dien doet Maye alles alleen. Ze is Kiotshu eeuwig dankbaar. Zij heeft haar geholpen in de tijd dat niemand voor haar wílde zorgen. Zij was haar redder. En dat zal Maye nooit vergeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

~ Maye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» Game Related
 :: the Characters
-
Ga naar: