IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Loocking in to the eyes of Hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Loocking in to the eyes of Hell   do 30 mei 2013 - 16:57

Ik keek naar voren alles wat ik kon zien was voor me, maar mijn instincten stonden op scherp. De zon speelde met de bladeren en zorgde voor een mooi schouwspel van licht. De wind neuriede een droevig maar mooi lied. Alles stond in bloei, de bloemen om me heen hadden alle denkbare kleuren. Maar ik zag het niet. Ik liep rustig en stug door. Mijn gedachten dwaalde 3 jaar terug, naar de nacht waarin ik alles verloor en de nacht waarin mijn eeuwige reis begon. In die reis leerde ik alles, verdiende ik mijn naam en werd ik wie ik nu was. Zucht... Mijn gedachten reisde de laatste tijd wel vaker terug naar die verschrikkelijke nacht. Het verscheurde me en vrat me op vanbinnen. Ik verrotte en werd langzaam valser en valser. Ik lag op de rand van Hell. Alles in me kookte en branden. Het gevoel van woede schudde ik van me af en er bleef alleen maar leegte over. En hoe hard ik ook schudde, die leegte ging nooit weg. Verrast keek ik om me heen. ''Ehm...'' ik was duidelijk verdwaalt. Ik had niks tegen verdwalen. Maar toch, het was geen fijn gevoel dat je verdwaalt bent geraakt door je eigen gedachten.
Dan maar deze kant op. Nu ik weer in het heden was zag ik wel waar ik mijn poten wegzette. Rustig zakten mijn poten in het zachte mos. Toen er een knagend gevoel opspeelde in mijn maag ging ik over naar een draf. Het mos onder mijn poten ging langzaam over tot wat gras. Toen ik de rand van het bos uitkwam zag ik een forse waterval. Vanaf de rivieroever keek ik omhoog naar de steile rotsen en de grote massa water. Als ik zo naar de rotsen keek leken ze klimbaar. Goed voor later. Ik keerde me tot de rivier en zag dat het water hier rustig stroomde. Ik liep er naar toe en liet het frisse water mijn snuit strelen. Ik nam een paar slokken en likte mijn neus af. Toen speurde ik de oever af op iets eetbaars. Mijn oog viel op een paar konijnen die wat aan het grazen waren. Ik liep het struikgewas in en vanaf daar sloop ik richting een dik konijn. Toen ik nog maar een paar meter verwijdert was zette ik mijn poten vast op de grond, zette af en sloot mijn kaken rond het konijn zijn nek. Toen ik zijn nek hoorde breken scheurde ik zijn buik open en begon met genieten van het warme vlees. Toen de andere konijnen verderop zich terugtrokken in hun hollen wist ik dat de geur van bloed zich verspreide. Om iedere paar happen keek ik omhoog en zocht naar mogelijke vijanden. Maar ik had nog niks gevonden toen ik klaar was met eten. Ik liet het karkas achter en spoelde het bloed weg in de rivier, ik genoot stil van de verkleuring van het water toen mijn snuit het raakten. Ik tilde mijn kop op en stook mijn snuit in de lucht. De rustige kalme geur werd verstoord door de muskushoutige geur van een wolf. Ik maakte me klaar daar mijn spieren te spannen en liet mijn staart nongelant hangen. Ik keek vastberaden in de richting van de geur en zei ''show yourself, wolf.'' En wachte rustig op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   do 6 jun 2013 - 19:42

Mijn knorde enorm hard, ik had al in geen dagen meer gegeten. dus bleef ik maar recht door rennen tot op eens de geur van bloed door mijn neusholtes galmde. ik rende harder en harder tot op het ogenblik dat ik een grijs/bruine wolf bij de rivier zag.
Ik zat stil tussen onder de bladeren van de struiken op het zachte gras en mos.
Ik dacht dat ze me niet zou ruiken/zien of wat dan ook, maar toch was ik bang.
Opeens draaide zij haar om en zij op een vast beraden toon "show yourself, wolf".
ik was heel bang toen ik het hoorde. maar wat moest ik doen dacht ik bij mezelf?
Ik kwam met mijn kop omlaag onder de struiken vandaan. Met mijn staart tussen mijn benen en mijn oren en mijn kop naar benden liep ik naar voren.
Maar toch met en veilige afstand tussen ons in. Opeens knorde mijn maag super hard, ik keek de andere wolf met zoveel paniek en bangheid aan en ik vroeg me af of ze me zou begrijpen.


Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   do 6 jun 2013 - 21:18

Even nadat ik geroepen had kwam er een witte teef tevoorschijn. Ze hielt zich laag en keek me paniekerig aan met haar heldere blauwe ogen. Ik kwam langzaam dichterbij in een jagers houding, mijn kop laag en mijn spieren strak gespannen. Mijn oren stonden naar voren lettend op onverwachte bewegingen. De teef was jonger dan mij, geen dreiging op het moment. Ik ging weer recht staan en snoof de heldere lucht weer op. Ze was alleen, goed. Ik was weer even in mijn gedachten verzonken toen die verstoord werd door een luid gerammel. Het geluid liet de vogels opvliegen, dat geluid kwam uit de lege maag van de teef. Ik keek haar beschuldigend aan en snoof diep uit. ''Follow me, voordat je maag het nog eens uitschreeuwt'' zei ik kil. Mijn nieuwsgierigheid nam de overhand en keek om naar de bange teef ''Who are you, and even more important what are you doing here?'' Daarna liep ik weer door naar het plekje waar ik eerder dat konijn gedood had, en ik hoopte dat ze er nog waren na dat enorme gerommel van die teef.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   do 6 jun 2013 - 21:37

Toen de grijze wolf tegen me zei dat ik haar moest volgen. vroeg ze een vreemde vraag.
Ik wist niet wat ik daar op moest antwoorden. Ik verzonk ik mijn gedachten.
~wie ging er nou een wolf hebben die bij mensen heeft gewoon, een wolf die bij wolf dodende mensen heeft gewoon, zou ik het zeggen of toch maar niet...~
ik haar vragend aan en vroeg me af wat ik zou doen? ik keek haar weer bang aan en volgde haar nog steeds met een veilige afstand. ik vertrouwde dit zaakje nog steeds niet.
en toen zei ik "ik ben Shadow en ik zoek eten, ik kan nog steeds niet goed jagen dus eet ik de restjes van anderen op"
Ik keek haar nogal heel onzeker aan en niet begrijpend want ik wist nog steeds niet wat ze met mij ging doen

Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   vr 7 jun 2013 - 14:26

Toen ik door liep en de teef me volgde kreeg ik antwoord op mijn vraag, een van ze. "Ik ben Shadow en ik zoek eten, ik kan nog steeds niet goed jagen dus eet ik de restjes van anderen op." Ik keek even om maar Shadow was in haar gedachte verzonken. Even dacht ik erover om de teef gewoon te doden, ze kon niet jagen dus ook niet vechten. Maar ik bedacht mezelf dat ze waarschijnlijk ook een moeilijke reis heeft, dus kwam mijn besluit om haar te laten leven. Nadat ik weer in het heden was keek ik weer naar Shadow om, ik kreeg een bange blik terug. ''Als je zelf niet voor voedsel kan zorgen zal je sterven, niet dat je leven veel waard is maar ik zal je leren jagen.'' We kwamen aan op de plek van het karkas. Ik wist gewoon dat Shadow achter me zat te kwijlen, dat kan ook niet anders met zo'n lege maag. "Je kan eten Wolf, maar wel snel.'' Ik keerde me naar haar toe en zei dreigend [b]''daarna beginnen je lessen.''[/b'] Ik gunde haar daarna nog een kille grimas.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   vr 7 jun 2013 - 17:02

Toen ik de wolf volgde zei ze tegen mij "Als je zelf niet voor voedsel kan zorgen zal je sterven, niet dat je leven veel waard is maar ik zal je leren jagen" Wat mij een gevoel gaf dat ik inderdaad niets waard was en dat ik een slappeling was, en alsof ik hulp nodig had, komaan dacht k bij mijn eigen ik hulp?? dat was mijn trots die sprak. Maar ik had inderdaad hulp nodig dus volgde ik haar gewoon.
We kwamen op een plek aan met een grot karkas en ik zat zo hard te kwijlen op dat stuk vlees, ik wou het gewoon in 1 keer naar binnen smikkelen. Maar ik wist dat dat niet kon met haar in mijn buurt en opeens zei ze tegen mij dat ik kon eten.
Du sik sprong naar het karkas en ik at heel mijn buikje rond. ik wist dat ik nu ging leren jagen, maar ik was nog steeds bang voor haar. wat zou je anders doen dacht ik bij mijn eigen.
Ik deed nog steeds alsof ik at, en ineens kreeg ik weer kei veel honger dus ik bleef maar eten en eten, tot er geen vlees meer over was van het karkas. nooit gedacht dat ik zoveel kon eten. het karkas was dus op en ik keek De wolf met vragende ogen aan over wat er nu zou komen.
Bang wachtte ik op haar antwoord....

Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   vr 7 jun 2013 - 21:24

Shadow storte zich op het karkas en ze at alles gulzig op. Blijkbaar was ze vergeten dat ik hier stond te kijken, maar ik liet haar der gang gaan. Over haar schouder keek ik naar het vlees, door de zon was al het voedzame bloed al opgedroogd. Ze had verteld dat ze altijd de restjes at, daarom staken de ribben ook uit. Ik wist zelf ook goed genoeg wat honger was, ik heb rond mijn 1e levensjaar pas geleerd om te jagen. En ik ben al sins mijn 4 maanden alleen. De teef keek bang en afvragend omhoog. Ik schudde mijn gedachten weg en kwam weer hier. ''Volg'' zei ik enkel. Een paar stappen verder stopte ik, we stonden voor de weide met grazende konijnen. Ik draaide om en gebaarde Shadow om naast me te gaan staan, maar ik kreeg altijd weer die beangste blik. Ik snuifde geirriteerd uit en zei ''stop met het kijken naar alsof ik een demon ben....'' Ik grimasten naar haar en vervolgde '' want ik ben de duivel zichzelf.'' Het kwam in me op dat ze mijn naam nog niet wist. Maar als ze niet vroeg zou ik hem ook niet geven. Ik keek haar minachtend aan en besloot met de les te beginnen. ''Wat kan je al kleine?'' Niet dat ik groot was maar toch. Ik besloot haar te testen ''kom laat maar zien wat je kan, probeer het maar op dat dikke konijn.'' En als je echt niks goed kan laten zien doe ik het wel voor, kies jij dan maar het snelste konijn uit'' vervolgde ik. Toen keek ik haar ongeduldig aan.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   vr 7 jun 2013 - 23:01

Toen ze zei dat ze duivel zelf was, werd ik nog banger dan voordien ik verdiepte in mijn gedachten weg en hoorde haar nog zeggen: "kom laat maar zien wat je kan, probeer het maar op dat dikke konijn.'' En als je echt niks goed kan laten zien doe ik het wel voor, kies jij dan maar het snelste konijn uit" Waar door ik nog banger werd. zou ze echt de duivel zijn als ze het snelste konijn kan doden. en opeens wist k wat ik moest doen, ik raapte al mijn moed bij 1 en vroeg "Wie ben je en waar om ben je zo gemeen"En daar had ik meteen spijt van ik kromp ineen en wachte banger dan ooit op haar antwoord . Wat zou ze zeggen en wat zou ze doen. de meest akelige dingen die ik maar kon bedenken wat ze met me zou doen sprongen in mijn gedachten. Ik kon het Niet meer aan en net op het moment dat ik bij haar vandaan wou lopen zei ze:...

Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   za 8 jun 2013 - 11:52

De witte wolvin deed toen iets wat ik niet verwachtte ze, ze sprak tegen me."Wie ben je en waar om ben je zo gemeen'?" Daarna keek weer een angstige blik naar me. ''De naam is Huntress, en de rede waarom ik volgens jou gemeen ben is dat het leven ook tegen mij gemeen is'' snauwde ik haar toe. Ik ontblootte mijn scherpe witte tanden en gromde diep naar haar. ''Ik ban al heel mijn leven alleen...'' Ik kreeg mijn woede weer in de hand en vervolgde mijn zin op een kalme en dreigende manier '' en ik heb nooit iemand gehad kleine, daarom ben ik wat jij gemeen noemt.'' Ik gromde diep en innerlijk woedend naar haar. ''Moet ik je leren jagen of je keel doorbijten, de keuze ligt aan jou.'' En ik staarde voor me uit in mijn gedachte verzonken.

~~flutje~~
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   za 8 jun 2013 - 15:30

Ik schrok van haar antwoord,
Ik wou leren jagen heus waar maar het feit dat ik me bedreigd voelen wou ik liever dat ze men keel doorbijtte, Ik had al zoveel verloren dus waarom nog leren jagen dacht ik in mijn eigen.
Maar ergens snakte ik ernaar om haar beter te leren kennen. Die wolvin ~Huntress~ Had iets wat mij erg boeide, ik wou haar verhaal weten en weten waarom zij was geworden wie zij nu was. Ik had meer zelfvertrouwen zo uit het niets omdat ik wist dat ze veel ha dik meegemaakt net als mij. dat ze zich altijd alleen had gevoeld omdat ze ook alleen was. ik had me steeds alleen gevoelt omdat ik niet onder mijn soort was.
Ik zei tegen haar " Je mag me leren jagen Huntress, ik zou niets liever willen en als ik tegen de eind van volgende week nog niet kan jagen doe je met mij wat je wilt dat is een deal."
Nu wist ik dat ik er alles aan moest doen om en snelle leerling te zijn. en geloof me ik zou de beste leerling zijn die er was. ik keek de wolvin met een glimlach aan en met pretlichtjes in mijn ogen. ik begon op eens te kwispelen en zei met trots " deal of geen deal?"
Ik vond deze situatie eigen wel prettig maar ook beangstigend, want dit gevoel had ik nooit eerder gehad en ik had nog nooit een andere wolf ontmoet buiten voor de jagers...
Ik wachtte lachend en kwispelend op haar antwoord af...

Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   za 8 jun 2013 - 20:07

Ik verwachte weer iets angstig in Shadow te zien maar in plaats van dat straalde er trots en zelfvertrouwen van de teef af. Ik begon die die kleine zo meer te mogen. ''Je mag me leren jagen Huntress, ik zou niets liever willen en als ik tegen de eind van volgende week nog niet kan jagen doe je met mij wat je wilt dat is een deal'' sprak ze trots. Ze begon te stralen, de pret twinkelde als sterren in haar ogen en haar staart begon heen en weer te zwiepen. ''Deal of geen deal?'' zei met een grote glimlach. Ik zuchtte diep, ''die deal krijg je Shadow.'' Rustig liep ik weg erop rekenend dat Shadow volgde. ''Ik zal je leren om knaagdieren en damherten te doden, als het niet lukt maak ik een eind aan je miezerige leven. Anders zou je sterven aan een lege maag ,dus dan gun je me het plezier van doden wel he?'' zei ik met een kille grimas. Ik bedacht me nu pas dat ik een week met deze wolf opgescheept zat, leuk... Ik voorkies nu wel de eenzaamheid boven gezelschap. Stap voor stap zette ik mijn poten voorzichtig op de gladde keien naast de rivier. De geluiden waren weer rustig en stil. Je kon het neurien van de wind weer horen en ik had weer oog op de bloemen met iedere denkbare kleur. Het water was hier ook rustig aan het stromen. Ik stak mijn snuit omhoog en volgde de weg van alle geuren die hier liepen. Even schrok ik van de geur van wolf maar ik realizeerde snel dat ik nu een reisgenoot heb. ''Shadow, je mag even de omgeving verkennen, dan ken je de plekken waar we gaan jagen'' liet ik haar weten. ''We jagen iedere keer ergens anders en we slapen en eten hier bij de waterval. Dit is nu je tijdelijke thuis.'' zei ik verassend aardig. ''Nu we het over thuis hebben, waar kom je vandaan omdat je niet kan jagen?'' zei ik nu weer op mijn eigen dreigende toon. Toen wachtte ik op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 0:35

Ik luisterde aandachtig naar de geluiden om me heen naar de wolvin. plezierig dacht ik na over wat ze allemaal zij over de deal, het jagen en een thuis. Ik een thuis eindelijk na zoveel tijd, oke het was maar een week. Maar een week was een week. ik hoopte dat ze na die week met mij voor mij zou blijven zorgen. wie weet dacht ik bij mijn eigen. en ineens schrok ik van de vraag die de wolvin mij stelde " Nu we het over thuis hebben, waar kom je vandaan omdat je niet kan jagen? " Ik stond perplex heel de wereld stond even stil. Ik zag het licht niet meer van de zon, ik hoorde het water van de waterval niet meer neer stortte in de vijver, ik hoorde de wind niet meer zingen tussen de bladeren...
En opeens wist ik het het niet meer. ik stond perplex. Ik had nooit gedacht wat ik moest zeggen. dus zei ik maar snel "Ik heb nooit leren jagen omdat ik het nooit heb geleerd van mijn ouders en of eender wie in mijn roedel ik was nog te jong. en opeens waren ze verdwenen. Dus jha" zuchtte ik. Dan keek ik de wolvin vragend aan en vroeg recht uit "wat is jouw verhaal dan?".
Ik wist dat ze me nu ging bedreigen of wat dan ook maar dat maakte me niet uit. ik had het verhaal over de jager verzwegen die me opvoedde. ik zou er alles aan doen omdat te verzwijgen. dat wist ik zeker! Ik keek rond mij heen en nog steeds de teef volgend.
ik hoor het water terug neer vallen in de vijver, ik voelde de hitte van de zon weer. Ik hoorde de wind weer zingen tussen de bladeren van de bomen waardoor de bladeren zo leuk ritselde. dat was mijn favoriet geluid. maar nog steeds wachte ik op mijn antwoord. wat uren lek de duren.Laatst aangepast door ShadowAngel op zo 9 jun 2013 - 19:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 14:14

De witte wolvin schrok van mijn vraag en zei toen snel "Ik heb nooit leren jagen omdat ik het nooit heb geleerd van mijn ouders en of eender wie in mijn roedel ik was nog te jong. en opeens waren ze verdwenen. Dus jha" "wat is jouw verhaal dan?" Duidelijk kon dit niet waar zijn. Ik haar vragend aan en schudde toen mijn kop. ''Als je je verhaal niet wilt delen zeg dat dan en als je dan toch besluit te liegen doe het dan een beetje goed.'' Ik grinnikten ''Mijn verhaal zou ik je vertellen, al is het hoofdstuk waar ik mee begin niet zo mooi.'' Mijn ogen verharde toen ik begon met terugdenken.'' Het was ongeveer 3 jaar geleden op een donkere maanloze nacht. Ik was als pup al graag alleen, dus ik sliep ook verder weg. Ineens schrok ik wakker van de geur van bloed. Ik rende naar een weide waar de geur vanaf kwam. Het eerste wat ik zag was zwart bloed en een lijk in de struiken. Ik weet niks over mijn verleden of waar ik vandaan kwam. Ik heb mezelf opgevoed.'' Ik zuchtte diep uit en dwaalde weer terug naar die nacht. Ik hoorde weer die schreeuw en rook weer het ijzerige bloed. Een vogel vloog op uit de struiken en belande weer hier, 3 jaar later. Ik keerde me naar Shadow ''ik weet zelfs mijn echte naam niet.'' Weer dwaalde ik terug naar de dag wanneer ik mijn naam verdiende, een van de mooie dagen van mijn reis. Wie weet zou ik Shadow dat verhaal nog vertellen. ''Vraag maar als je nog iets wilt weten, ik heb veel dingen al beleefd'' zei ik vriendelijk. Oke.. ik ben wel aardig genoeg geweest voor vandaag. ''Tijd voor je eerste les kleine. Je moet je prooi kunnen besluipen zonder dat hij het merkt. De meeste prooien zijn altijd alert, dus moet jij daar op letten. Goed, probeer mij maar te besluipen, je kan iedere kant kiezen die je wilt. Ik ga daar bij de rivier drinken, net als bijvoorbeeld een damhert zou doen.'' Ik pakte een steen in mijn bek en legde hem op een kei. ''Als jij deze steen kan pakken zonder dat ik het merk, alleen dan pas kan je goed genoeg sluipen om iets te vangen.'' Ik hapte naar Shadow terwijl ik zei ''Kom op dan, begin!'' Tevreden liep ik naar de rivier en begon te drinken, met de hoop dat ze de steen kon pakken voor het vallen van de avond.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 19:52

Toen Huntress zei dat ik loog verschool ik een beetje want het was de waarheid alleen niet de volle waarheid toch? Ze vertelde mij een deel van haar verhaal en op dat ogenblik wist ik dat ze al meer had moeten doorstaan dan mij, dat wist ik gewoon. Dat voelde ik gewoon.
Oke en daar kwam opdracht nummer 1.
Toen ze aan het drinken was lette ik goed op haar bewegingen. Haar oren gespitst en ze stond in een alerte houding ook al dronk ze. dus wat zou ik doen dan?
Ik kroop in de struiken en ik deed wat ik de mensen had zien doen, en ik hoopte dat het ging helpen. Ik sprong en begraafde mijn mooie witte en egale vacht in de modder ~zonde van die vacht, duurt eeuwen om het probeer te krijgen~ Ik wist dat dat was om jouw geur minder te laten opvallen. Ik lette goed op bij de mensen om mij heen van mijn verleden.
Ik observeerde elk geluid. Te seconde tussen elke slok, het geluid van het water, de geluid van de wind en de takken. Ik bespeurde elke geur, sommige geuren kon ik niet plaats leggen maar dat zou wel aan mij liggen zeker. Ik stapte naar voor op het geluid van de slokken die de wolvin nam en ik hoopte dat het me zou lukken, van de 1e keer zou misschien te veel gevraagd zijn maar ik wist het niet. Ik deed mijn uiterste best! en ineens draaide de wind dus ik wist bijna zeker dat ik betrapt zou worden....

Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 20:19

Ik nam rustige slokken. Het water stroomde rustig tegen mijn snuit aan. Om de die slokken stak ik mijn snuit net boven het water om adem te halen, en te ruiken. Maar toen ik naar Shadow's geur zocht vond ik die maar zwak. Maar de wind hielp me door te draaien. Haar geur prikkelde weer in mijn neus. Ik sprong snel om zij en plantte mijn voorpoten op de borstkas van Shadow. Nou pas zag ik wat ze gedaan had, heel haar witte vacht was bruin van de modder. Daarom rook ik haar niet. ''Mooi gedaan kleine.'' prees ik haar. ''Voor de eerste keer dan.'' Ik keek omhoog en zag dat de zon laag stond. '' Shadow, ga je in de rivier wassen, voor alles aan elkaar vast koekt. De avond valt, als je schoon bent kom dan naar die weide verderop. Ik dat er iets te eten is. Ik laat die steen hier liggen, zodat je zelf kan trainen als je tijd over hebt. En wanneer je denkt dat het lukt om die steen te pakken wanneer ik ernaast sta, roep je maar.'' Ik draafde weg op zoek naar iets groots te eten. Na een paar minuten zag ik een kudde damherten die aan het grazen waren. Ik ging in de plat in de bosjes liggen en wachtte geduldig tot er een jong zou afdwalen. Uiteindelijk gebeurde dat, een statig jong huppelde weg van zijn moeder recht naar mijn bosjes. Ik spande de spieren in mijn achterpoten en sprong op toen het kalfje voor me stond. Met mijn krachtige poten duwde ik hem op de grond en probeerde ik hem uit zijn leiden te verlossen. Ik opende mijn kaken en sloot ze om het tedere nekje van het kalf. Pas toen ik zijn botten hoorde breken en er geen geluid meer uit zijn borstkas kwam liet ik los. Trots bekeek ik mijn daad. Behendig greep ik hem bij zijn schoft en liep terug naar de weide bij de waterval. Daar liet ik mijn prooi vallen en ruste ik even uit. Ik liet me door mijn poten zakken en verdwaalde weer in mijn gedachte. Waarschijnlijk vind ik nooit meer mijn weg daaruit. En zo wachtte ik op de terugkeer van Shadow.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 20:38

Ik deed wat ik moest doen van Huntress me wassen, en oefenen... ik dook in de vijver en en waste me,, maar de moeder bleef er maar aanplakken. ik de vijver leek ik wel eend. ik vond het wel grappig. Ik vond het super dat ik vandaag eens vers ging eten. Dat leek me heerlijk...
Opeens zag ik een klein konijntje bij de steen. En ik zat toch in het water Dus kon ik even goed proberen om het konijn te grazen te nemen toch...
Het konijn was misschien klein maar goed vet gemest, kon niet anders in deze vezel rijke omgeving. waar Zoveel groen te vinden was. Ik deed mijn poging, toen ik pootje per pootje dichter bij het konijn kwam keek ze wel op maar deed verder niets. Volgens mij dacht het konijn echt dat ik een mislukte eend of een vuile schaap was. Dus ik sprong naar het konijn. en beet erin maar ik wist niet hoe ik het moest doden, dus nat en nog steeds vuil rende ik zo snel mogelijk naar huntress, ik volde de geur van het bloed van het dier,, Wat echt verrukkelijk rook...
Ik gromde naar huntress om wakker te worden, steeds harder en harder en ik hoopte dat ze maar vlug wakker werd want het konijn stampte heel hard, en ik wou het echt lossen want mijn muil begon pijn te doen....


Laatst aangepast door ShadowAngel op ma 10 jun 2013 - 18:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 20:54

Shadow maakte me wakker, als ze deze week wou overleven moest ze dat niet te vaak doen. Ik opende mijn ogen en zag Shadow daar staan met een trappelend konijn in haar bek. ''Hij moet wel dood he.'' zei ik grimmig en toen lachte ik het uit. Ik kwam weet bij en pakte het dier over. Met een harde beet was het dood. ''Goed gedaan, maar probeer de volgende keer in de nek te happen en hem te doden. Dat eet fijner.'' Ik begon weer te grinniken, ik had verwacht dat ze nat en nog vies terug kwam maar met een levend konijn, nee dat had ik niet gedacht. ''Jij mag het konijn hebben, als beloning. Normaal is alles wat je vangt van jou, maar nu met mij leeft delen we het.'' legde ik uit. Ik liep weer naar mijn hert en scheurde het beste vlees ervan af. Ik liep weer terug en legde het voor Shadow's poten. ''Probeer veel te eten en aan te komen.'' Rustig alsof er niks gebeurt was ging ik eten. Daarna met een half damhert poot ging ik liggen. Ik genoot van het zoute, voedzame vlees. Het was zelfs nog een beetje warm. Ik likte mijn neus af en keek Shadow grondig aan. ''Je hebt bewezen dat je kan sluipen maar stop niet met oefenen. Een wolf oefent tot hij iets kan, een echte jager oefent tot hij nooit meer mist. Probeer na het eten wat te slapen. Morgen ga ik je leren doden.'' Ik sloot mijn ogen en luisterde naar de geluiden die Shadow maakte. Daarna viel ik in een droomloze slaap, iets dat ik in jaren niet meer heb gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   zo 9 jun 2013 - 22:52

Ik zag huntress al snel weg dompelen na dat ze genoeg had gegeten...
ik stopte met eten en ging terug naar de vijver om verder te oefenen ik wou sneller, stiller en beter worden!! dat moest gewoon gebeuren
Na uren oefenen ging ik me wassen dit keer grondig, Na het wassen schudden ik mijn vacht grondig uit, al die water druppels kwamen rond mij neer
zo mooi zo prachtig, hoe die druppeltjes water van mijn vacht neer vielen op de grond.
Nu was ik mijn propere vacht eindelijk droog, ik was moe en uitgeput.
maar ik moest nog eten.
Dus had ik traag mijn deel verder op. tot ik niet meer kon, ik viel al snel in slaap...
Ik werd s'nacht al snel wakker van de koud, en ik wou me nestelen in huntress haar warme vacht maar wat zou ze doen?
zou ze me bijten of eender wat? ik wist het niet dus keek ik naar boven.
en wow zo'n helder uitzicht had ik nu nog nooit gezien aan de hemel!! ik was ontroerd door al die sterren de ik kon zien vanuit mijn plaats,
zoveel had ik er nog nooit gezien in 1 keer.
het uitzicht werd verstoord omdat er een koude windvlaag kwam toegevlogen ik kromp ineen van de koud, dus ik besloot om me te nestelen in
huntress vachten, hopend dat ze niet wakker werd, en werd ze wakker mij te laten liggen,,
rillen lag ik in huntress vacht genesteld en viel toen weer in slaap...


Laatst aangepast door ShadowAngel op ma 10 jun 2013 - 18:40; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 15:06

Ik werd wakker van de geluiden die Shadow maakte. Waarom was ze wakker? Ik deed net of ik sliep door mijn ademhaling vlak te houden. Ineens kwam er een koude vlaag langs me en Shadow rilde. Daarom, ze had het koud. Onzeker keek ze naar me, daarna liep ze zachtjes naar me toe en nestelde zich tegen me aan. Mijn mondhoeken krulde op in een lach, een echte. Ik bleef wakker tot Shadow's ademhalen rustig werd. ''Slaap lekker kleine'' was het laatste wat ik zei toen mijn ogen dichtvielen. De volgende ochtend lag Shadow nog rustig te slapen. Voorzichtig zonder haar wakker te maken stond ik op en liep naar het karkas verderop. Ik rook er aan ''nog steeds goed, komt door de kou van vannacht'' zei ik tegen niemand bijzonder. Ik scheurde een groot deel af en liep langs de oever het bos in. Een eind verderop legde ik het vlees tussen wat stenen en begon aan de terug weg. Om de zoveel tijd schuurde ik mijn schouder tegen een stronk aan, en liet een zachte geur achter. Eenmaal weer terug bij Shadow pakte ik het overige vlees en ging op een rots liggen eten. Het vlees was op toen ik Shadow ochtendgeluiden hoorde maken. ''Kom op kleine, het is tijd voor een nieuwe opdracht. Ik het een stuk vlees verstopt in het bos daar. Jij moet mijn geur volgen en het vlees vinden. Je beloning is ontbijt, dat zoek je ook. Als je wilt mag je eerst wat drinken maar onthoud wel, hoe langer je wacht hoe zwakker het spoor. Als je verdwaalt, jank je maar dan kom ik je redden. Als je klaar bent, gaan we op konijn jagen. Het word een drukke dag.'' Eenmaal alles uitgelecht ging ik verder met het genieten van de ochtendzon.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 17:19

Huntress maakte me niet eens wakker in de morgen dus ik bedacht me dat ze me niet had vermoord toen ze wakker werd met mij in haar vacht...
Toen ik wakker werd mocht ik meteen gaan zoeken achter mijn ontbijt...
Ik wou niet gaan zoeken ik was nog zo moe van in de nacht te oefenen... Ik had geen zin om tussen de bomen te gaan zoeken en ruiken, maar toch deed ik het!
ik ging naar het bos want het zou in het bos zijn, ik keek naar de bomen, ze waren zo groot, en hun takken zo mooi sierlijk, hun bladeren groener dan groen...
Ik rook bij elke tak, boomstam of steen maar rook niets, opeens draaide de wind en rook ik huntress haar geur, een zwak spoor maar ik wist dus dat ik in de verkeerde richting zat... dus liep ik in de richting van huntress haar spoor. Opeens hoorde ik iets, ik verstopte me en zag voeten, menselijke voeten,, ik moest stil zijn, maar ze roken me en voelde me in hun omgeving, ze kwamen richting mij,, dus ik vluchtte weg,, en terwijl ik liep huilde ik steeds harder en harder,, ik liep sneller en sneller,, ik was bang te bang, ma rik wou haar niet naar huntress lokken, maar ze wou me komen redden zei ze als ik was verdwaald. Dit was een ander soort verdwaald dacht ik.
1 van de mensen zei "is dat niet die wolf van ouwe jack" Dit mocht de wolvin nooit te weten komen, heus niet dat zou mijn dood betekenen. ik huilde harder en harder,, liep nog sneller dan ik aan kon en ik hoorde geweer schoten,, ik wist niet richting waar of wat dan ook ik wist alleen dat ik niet geraakt was,, ik hoopte maar snel dat huntress kwam,, terwijl ik liep bleef ik maar huilen.


Laatst aangepast door ShadowAngel op ma 10 jun 2013 - 18:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 18:01

Ik nog steeds rustig te zonnen toen ik harde geluiden hoorde. Ik sprong op en probeerde iets vreemd te ruiken. De geur die in mijn neus kwam was zwaar en liet mijn hoofd tollen. Mensen, Shadow. Ik moest naar Shadow. Ineens hoorde ik haar janken, in paniek. Ik rende en rende zo snel dat mijn poten de grond nauwelijks raakte. Ik hoorde geweerschoten, ik probeerde sneller te rennen maar mijn poten konden dat niet. Ik volgde de geur van Shadow, hopend dat ik haar heel zou zien. Ik zag de mensen in mijn zicht komen. Maar ik rende er voorbij, tussen de bomen zag ik iets wit. ''Shadow!'' riep ik. ''Ren naar hogere gronden, ik jaag die jagers wel weg.'' Behendig en met nog steeds volle snelheid keerde ik me op de jagers. De voorste had een geweer en de andere een stop, eerst het geweer. Met veel schijnbewegingen rende ik op ze af. Toen ik close genoeg was sprong ik en beet in zijn been. Ik hoorde hem vloeken en toen suisde wat lang mijn oor. Bladeren sprongen op toen een koperen kogel het grondvlak raakte. Snel keek ik om en zag dat de gewonde zijn geweer aan de andere gegeven had. ''Eigen schuld, nu ga jij er ook aan'' mompelde ik in mezelf. Alweer draaide ik en vervolgde ik mijn truc. Maar de man had zijn mes nog. Ik had hem neergehaald, hij lag nu angstig op de grond. Ik wou de genade slag geven maar hij gooide zijn mes naar me. Ik was snel genoeg om de schade te verminderen maar er zat nu een snee in mijn achterpoot. Ik sprong over hem heen en rende weg. Verderop keek ik toe toen ze het gebied verlaten, weg van de waterval. Hopend dat Shadow oke was begon ik met zoeken. Toen ik het beu was wou ik janken om haar naar me toe te roepen. Maar ineens schoot me een herinnering te binnen van de eerste keer dat ik dat hoorde. ~Mijn dag zat er bijna op. Ik was moe van het jagen, een trucje dat ik nog maar net kende. Maar de geur van wolf stak in mijn neus en ik besloot het te volgen. In de bosjes keek ik toe, toen een reu zijn hoofd omhoog gooide en een klank uit zijn keel liet ontsnappen. Het deed me denken aan het neurien van de wind. Geheel overdondert luisterde ik. ''Het is net alsof hij met de wind meezingt'' zei ik vol ontzag. ''Alleen als een wolf goed kan janken klinkt het zo'' zei een vreemde stem naast me. Ik schrok op en keek recht in twee blauwe ogen. De stem praatte verder ''als een wolf dat niet goed kan is net alsof hij tegen de hemel schreeuwt.'' Hij schonk me een vriendelijke glimlach. ''En jij kleine? Wat doe jij, met de wind zingen of tegen de hemel schreeuwen?'' Ik liet mijn ogen droevig neervallen, ik had nog nooit gejankt. ''Probeer het maar.'' Ik liep een beetje naar voren en probeerde het ook. Mijn stem klonk droevig maar mooi toen de wind ook begon met zingen, apart kon niemand ze waaderen maar samen was een prachtig lied waar iedereen van hielt. Ik keek vragend naar de vreemde wolf naast me toen ik klaar was. ''Weet je kleine, jij zingt mee met de wind zoals geen ander dat zou kunnen'' en hij schonk me een gemeende lach.~ Ik schudde die herinnering weg en liet mijn stem zingen, hopend dat het lied bij Shadow zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 18:31

Toen Huntress naar me toe kwam zei ze dat ik weg moest gaan naar hogere gebieden dat deed ik ook, ver van alles, rende ik langs hoge smalle bomen, mijn poten stopte abrupt toen ik een geweerschot hoorde, ik hoopte dat Huntress niet was neer gehaald ik ging terug maar ik wist niet naar waar ik moest, want was naar elke richting die ik kon gaan gegaan, door de struiken naar link achter een boom gelopen, dan naar rechts en zo veel meer. ik was geen kei in het oriënteren...
dus ik rende terug dacht ik... Maar toen hoorde ik iemand meezingen met de wind, en ik hoopte dat dat Huntress was, en het gehuil kwam echter me vandaan dus ging naar haar toe. Zo snel als mijn poten me konden dragen, wat nog al snel was omdat ik zo mager was...
Ik hoopte dat er haar niets was over komen...
Ik rook haar en de geur van bloed, dat mocht niet gebeuren...
Toen ik aan kwam zag ik dat Huntress haar achterpoot onder het rode bloed was. ik wist wat de jagers deden als zoiets gebeurde dus zei ik tegen haar op de toon van een bevel. want ze zou en moest dit keer naar me luisteren!! "blijf liggen, ik meen het!!" ik was op zoek naar een plant met witte en gele bladeren, dat moest ik nog goed hebben... ik zag rode bloemen, en paarde en witte,, het was een rijk aan bloemen als je het goed zag... en er je tijd voor nam... ineens zag ik een rozenstruik, nog volop in bloei, wow dat rook goed en zag er mooi uit ~ "Shadow als je deze struik ziet denk dan aan ons, Hier bij een roze struik ben jij geboren. Je zult een sterke wolvin worden vergeet dat niet" Men moeder, vader ik en de rest van de roedel stonde bij een roze struik.~ opeens wist ik het niet meer goed, zo'n herinnering had ik nog nooit gehad en ik werd er treurig door. maar ik moest me sterk houden omdat ik die bloem moest vinden voor Huntress...
Ik zocht door en daar bij die grote dikke spar was er 1. ik beet de bloemen van de plant af en kauwde er op terwijl ik weer naar huntress rende. terwijl ik kauwde kwam er veel sappen vrij ik mocht die niet opdrinken. dat was zeker die waren voor huntress haar wond op haar been. ik hoopte maar dat die niet diep was.
Ik spuwde de sappen van de bloem en de bloemen uit op huntress been, en likte het het over het bloed en de wond, ik zag dat de mes er naast lag en het bleek een diepe wond te zijn
Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 18:57

Shadow kwam en riep dat ik moest blijven liggen. ''Ik ga nergens heen...'' zei ik grimmig. Toen Shadow terug kwam en iets op mijn wond deed begon het te steken en beet mijn tanden op elkaar maar hielt het vol. Ik keek op en zag dat Shadow mijn wond likte, een diepe wond. ''Bedankt kleine'' zei ik en daarna snoof ik diep uit. ''Ik heb wel eens diepere wonden overleefd, deze red ik ook wel'' en ik gunde haar een troostende lach. Ik ging een beetje verliggen zodat er geen vuil in de wond kwam, het bloed begon al met stollen. Maar wel langzaam. Nu ik toch nergens heen kan vertel me nu maar eens de waarheid, over jou verhaal. ''Come on little one, tell me. Where do you come from?'' Ik kreunde zachtjes van de pijn. ''Ik moet wel de waarheid weten, nu we samen reizen. Misschien wel langer dan een week''
Terug naar boven Ga naar beneden

 ShadowAngel

Solitair

ShadowAngel
Aantal berichten : 38
Pro Infinito's : 826600

About Me
Leeftijd: 2,5
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 19:09

''Come on little one, tell me. Where do you come from? Ik moet wel de waarheid weten, nu we samen reizen. Misschien wel langer dan een week'' Die woorden maakt me bang maar ook geruststellend, ik zou misschien langer dan week met haar reizen.
Ik zuchte diep. "ik zal je mijn verhaal vertellen, als je niet wegloopt" grapte ik.
"Oké neen serieus, niet kwaad zijn of me gaan vermoorden Huntress" wat maakte het eigenlijk uit dat ik mijn verhaal vertel? niets toch owké daar gaan we: "Ik Weet niet waar ik vandaan kom ik heb maar 1 herinnering aan mijn roedel waar ik was, ik was nog jong, heel jong toen we werden over vallen door jagers. iedereen rende alle kanten uit, er zullen wel ene paar gestorven zijn of allemaal dat weet ik niet" ik wachtte even, ik wist niet of ik de rest ook moest vertellen... maar toch deed ik het; "Het was donker en ik verstopte me in een boomstam, de schoten waren gedaan, maar het was nog niet voor bij, opeens pakte 2 handen mij uit de boomstam, ik huilde zo hard ik kon maar niemand kwam mij halen. Ik dacht dat ik dood zou gaan, dus ik zag wel wat er ging gebeuren" Ik wou niet verder vertellen maar de gewonde wolvin keek me aandachtig aan, ik wou niet dat ze me ging haten... Maar toch ging verder. "Die man, die jager voedde me op, iedereen noemde hem ouwe jack, Toen hij stierf moest ik weg, en nu loop ik al een jaar en half rond de dwalen nog niet wetend hoe ik kan jagen, nu ken je me verhaal. en ik weet dat je de mensen haat. ik haat ze ook Huntress buiten ouwe jack hij heeft mijn leven gered toen niemand anders er was." ik was bang voor haar reactie maar nog voor ze de kon geven zei ik " nu is het tijd voor jouw verhaal. want misschien zijn we langer aan elkaars zijden voor een week or maybe not that chose is for you"
Terug naar boven Ga naar beneden

 Huntress

Solitair

Huntress
Aantal berichten : 205
Pro Infinito's : 848801

About Me
Leeftijd: 3,4 lentes
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   ma 10 jun 2013 - 20:23

Toen ze klaar was met haar verhaal stelde ik haar gerust ''Ja ik haat mensen maar zover ik kan zien ben jij geen mens. Het verleden is geweest daar kan je iemand niet op veroordelen. Ik mag dan wel de duivel zijn maar daar kijk ik niet naar. En ik zou je het hele verhaal vertellen over mijn verleden het begin zou ik herhalen.Ik was ongeveer tussen de 2 en 4 maanden oud en het gebeurde op een donkere maanloze nacht. Ik was als pup al graag alleen, dus ik sliep ook verder weg. Ineens schrok ik wakker van de geur van bloed. Ik rende naar een weide waar de geur vanaf kwam. Het eerste wat ik zag was zwart bloed en een lijk in de struiken. Mijn instincten zorgde dat ik wegrende maar toen ik omdraaide hoorde ik stemmen misschien van de schurken. Toen ik wegrende hoorde ik nog iemand schreeuwen, ik weet niet wie het was.'' Ik zuchtte diep uit en voelde weer een steek maar die kwam niet uit de wond in mijn poot maar uit het binnesten van mijn zwarte hart
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Loocking in to the eyes of Hell   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Loocking in to the eyes of Hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Pubu
-
Ga naar: