IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Darkness named 'night'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Akela

Solitair

avatar
Aantal berichten : 96
Pro Infinito's : 869800

About Me
Leeftijd: 4 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Darkness named 'night'   za 27 apr 2013 - 11:23

De duisternis genaamd nacht, wierp zich over de ravenzwarte teef heen. Het enige wat je zag, waren de gifgroene die je dodelijk aankeken. Een hyena achtig lachje, voordat je de klauwen genadeloos in je vel voelden zinken. Schreeuwen, huilen, krijsen, het had geen zin. De teef toonde geen genade en bleef haar klauwen en tanden in je boren. Tranen dropen naar beneden, nu je wist dat je leven voorbij. Plots hield het martelen op. Je ogen sperde zich open, niet wetend waarom ze stopte. Je keek omhoog, erg verzwakt. De gifgroene ogen keken je duivels aan, liet een beangstigende blik in de jouwe achter. De teef haar kop kwam al snel dichterbij en je was te verzwakt om weg te wijken. Een nieuw hyena achtig lachje was te horen, waarna de teef weg liep. Je achter liet om je te laten sterven in pijn. Ze werd één met de duisternis genaamd nacht, maar de bebloede snuit met de gifgroene ogen blijven voor eeuwig op je netvlies gebrand.

Takjes kraakte en in een traag tempo liep de ravenzwarte teef genaamd Akela door het dicht begroeide bos heen. Haar staart hing slap achter haar en zwiep soms eens doelloos op. Haar oren waren schuin naar achter gericht en haar gifgroene ogen twinkelde. Ze likte eens haar lippen af en proefde de heerlijk smaak van bloed op haar tong. Het was lang geleden sinds ze die smaak kon proeven. In de winter was ze nooit echt actief, tenzij er een poedel op haar pad kwam, dan maakte ze daar graag een uitzondering voor. Ze had eerder een gevecht gehad met haar broer en daar moest ze ook even van genezen. Niet dat die bastaard zoveel schade aan had gebracht, maar meer dan ze had verwacht. Natuurlijk had hij uiteindelijk opgegeven, maar ook Akela was er niet zonder verwondingen vanaf gekomen. Nu was ze weer opzoek naar iets om haar plezier mee te doen. Ze had net al een poedel neer gehaald en die late lijden in zijn eigen plas bloed. Nu was ze opzoek naar iets leuks. Ze had geen flauw idee wat. Misschien een eerste vriendschap? Of weer een vijand erbij?

Bomen maakte plaats voor een opening, waar de nacht zwarte teef zich al snel langs bewoog. Haar lichaamsbouw was klein, waardoor ze zich als een slang kon bewegen langs obstakels. Maar vergis je niet, ze was sterk. Rotsen doemde op en verschillende stenen vielen in haar zicht. Ze bleef even bij de bosrand staan. Richtte haar oren op geluid, haar neus op de geuren en wierp haar blik over de omgeving heen. Er was een wolf in de buurt, maar de geur was te vaag om te zeggen of het een reu was of een teef. Akela liet het links liggen en begaf zich richting het einde van de klif. Op een veilige afstand van de klif zocht ze een rotsblok uit. Met een soepele sprong begaf ze zich op het rotsblok en plantte ze haar kont er neer, wetend dat een wolf haar naderde.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 836400

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Darkness named 'night'   zo 28 apr 2013 - 10:53

De donkere teef waande zich een weg door het gebied heen. De zon was al bijna onder en alleen een klein lichtje brandde nog aan de horizon. De nacht kon elk moment vallen en dat waren die momenten waarin zij altijd zich prima in kon vinden. Een gure wind sneed langs haar heen en zorgde ervoor dat er rillingen over je lijf trokken. Ondanks dat de zomer er aan zat te komen, was het s’nachts nog behoorlijk koud. Vooral hier, dichtbij de zee, waar de wind altijd duidelijk aanwezig was. Ze liet haar donkerbruine ogen langs de rotsen glijden. Je hoorde in de verte de golfen op de rotsen klotsen en je rook duidelijk de zoute zeelucht die hier hing. Het was hier vaak moeilijk om geuren de onderscheiden. De vaak sterke wind en de zeelucht die erdoorheen hing, maakte het navigeren er niet gemakkelijker op. Daarom was dit gebied misschien ook veraddelijker dan dat het op het eerste ogenblik eruit zag.

De duisternis was nu echt over Morgandi gevallen. Alleen de maan gaf nog een klein beetje licht. Haar goed getrainde oog had nooit problemen met de duisternis. Dat was altijd een voordeel. Ze liet zich langzaam langs de steile rotsen glijden. Snel, maar voorzichtig, want ze wist dat je elk moment uit kon glijden en misschien je poot zou kunnen breken. Een eindje verderop zag ze iets. Het bewoog amper, maar het leek wel duidelijk op een andere wolf. Het werd misschien wel eens weer tijd om een bezoekje te brengen aan iemand. Behendig waande ze zich een weg richting de teef, die een eindje verderop zat. Ondertussen moest die zich ook wel bewust zijn van het feit dat Kai hier zich ook bevond. Ze had zich neergeplant op een grote rots. Ze was nu enkele meters van de teef verwijderd en liep op een rustig pas naar haar toe. "Zozo, night hawk,” grijnsde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Akela

Solitair

avatar
Aantal berichten : 96
Pro Infinito's : 869800

About Me
Leeftijd: 4 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Darkness named 'night'   zo 28 apr 2013 - 13:08

De geur van een wolf werd nu sterker en dus helderder. Een teef naderde haar. Akela wierp eens een blik op het naderende gestalte. Net zoals Akela zelf had de teef een zwarte vacht. Akela gokte zo dat de teef geen lieverdje was, iets wat Akela even kort deed grijnzen. De nacht was de tijd voor de 'slechte' wolven. Poedels en goodie's scholen bang in een holletjes, waren bang voor het donker. Stelletje schijtluizen. Akela trok zich weg uit haar gedachtes en richtte haar aandacht op de teef, die nu dichterbij was. "Zozo, night hawk,” sprak de teef, terwijl ze op een rustige pas naderde. Akela grijnsde eens een keer. "Ook goeie avond," begroette ze de teef eens, waarbij ze haar grijnzend aankeek. Akela liet haar blik eens glijden over de teef. Ze gokte zo dat de teef ongeveer een jaartje jonger was dan haar. Waarschijnlijk waren de twee ongeveer even groot, aangezien Akela niet belachelijk groot was. Ze zat er niet mee, door haar korte poten en gestroomlijnde lichaam kon ze zich snel voortbewegen, maar ondanks haar lichaam had ze wel een bonk spieren onder haar zwarte vacht zitten. Alleen die waren niet altijd even goed te zien, iets wat ervoor zorgde dat sommige wolven wel dachten dat ze haar aan konden, iets wat een domme zet was. Akela richtte haar blik eens naar boven. De lucht was bewolkt en zorgde ervoor dat je de sterren niet zag. Alleen wat licht was te zien van achter de wolken waar de maan stond. Het was een kleine maansikkel en gaf niet veel licht, maar genoeg voor Akela om haar omgeving in de gaten te houden. Ze richtte haar aandacht weer op de teef. Ze gokte dat de teef niet uit was op een gevecht, anders had ze Akela wel lopen uitdagen. Akela zelf had niet zoveel zin in een gevecht aangezien ze net nog haar lol had gehad, maar als de teef het heel graag wou zou Akela aardig zijn en de teef haar het plezier gunnen. "Ben jij ook meer een nachtdier?" vroeg Akela wat plots. Het was raar om zo normaal te praten met een wolf, normaal had Akela haar klauwen allang erin gezet, maar ze had daar nu echt even geen zin in.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kai

Solitair

avatar
Aantal berichten : 62
Pro Infinito's : 836400

About Me
Leeftijd: 3 f'cking years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Darkness named 'night'   di 30 apr 2013 - 12:24

De teef die voor haar lag was waarschijnlijk net wat ouder dan dat zij was. Ze gokte op een jaartje. Ze had een ravenzwarte vacht en was ongeveer net zo groot als zij was. Op het eerste gezicht leek de teef niet meteen uit te zijn op een gevecht met haar en bleef ze rustig liggen en hief ze alleen haar hoofd wat op. Prima. Ook Kai was af en toe de beroerste niet. De teef grijnsde. ”Ook goeie avond,” begroette ze. Kai gaf even een licht knikje terug. Het was al behoorlijk donker, alleen de maan die aan de hemel stond gaf nog een beetje licht. Vanaf hier kon je nog een klein stuk van de zee zien, die iets verderop lag. Kai hield wel van de zee, ze was er ook dichtbij opgegroeid. "Ben jij ook meer een nachtdier?" vroeg de wolvin plots. Kai grijnsde even. Ze was zowel ’s nachts als overdags actief. Toch ging haar voorkeur wel uit naar de nacht. Het had gewoon iets meer als het lekker donker was. Meestal deed ze korte slaapjes en kon ze daarna weer even ertegen aan. Ze was soms best wel lui. ”Misschien. Een beetje,” antwoordde ze op de vraag, terwijl er nog steeds een grijns op haar gezicht speelde. ”Jij niet dan?” vroeg ze. Er waren veel wolven die liever ’s avonds een plekje opzochten waar ze konden slapen. Poedels waren dat. Echte schoothondjes. Bang dat ze misschien zouden verdwalen ofzo in de nacht. Een echte wolf koos voor ’s nachts.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Darkness named 'night'   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Darkness named 'night'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Xuanya
-
Ga naar: