IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 No one needs a reason, if no one else is asking for it.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   do 18 apr 2013 - 18:44In een traag tempo liep de witte teef door het vervallen mensen dorp heen. Het was één van de weinige plekken waar ze nog niet zo vaak was gekomen. Waarom? Waarschijnlijk was ze te lui en had ze geen zin om helemaal hier heen af te dwalen, wat zou ze er te zoeken hebben? Maar waarom was ze er nu dan? Tja, dat was ook een vraag. Misschien had ze eindelijk de moed genomen om zich van haar luiheid te verlossen en het gebied te verkennen. Misschien was de nieuwsgierigheid naar het onbekende toegenomen en kon ze het uiteindelijk niet meer aan en gaf ze zich eraan over. Niemand wist het antwoord, zelf zij zelf. Maar waarom had je per se een reden nodig om een nieuw gebied te verkennen? Niemand zou haar ernaar vragen, tenzij ze op dit moment een wolf tegen zou komen. Op dat zelfde moment drong een geur haar neus binnen. Haar neusvleugels trilde kort bij het ruiken van de bekende geur. Owyn.

Haar poten begonnen zich al snel weer naar voren te plaatsen. Haar lichaam bewoog zich in een hoog tempo en de massa spieren onder haar vacht rolde over haar gewrichten heen. In haar ogen was een lichte twinkeling te bekennen. Haar poten drukte zich krachtig en snel af. Haar snelle voetstappen waren nauwelijks te horen. Soms hoorde je een takje kraken, maar als je wou omkijken was je al te laat. Ze spande haar spieren aan en schoot als een schaduw door het bos heen. Dat terwijl ze een sneeuwwitte vacht had. Haar broer, Owyn, was in de buurt. Nu had ze een reden gekomen om hier te komen, haar broer weer te zien. Haar poten brachten haar in een rap tempo uit het verlaten mensen dorp. Een lege vlakte was te zien, waar Eevy zich al snel op bevond. De wind raasde door haar vacht heen en haar oren hingen ietwat naar achter, terwijl ze haar ogen wat vernauwde tegen de wind. Een kasteel doemde, en ook die had ze nog niet eerder gezien. Ze nam af in haar tempo en begon in zacht drafje om het kasteel heen te lopen. Al snel viel haar oog op de grijsbruine reu. Hij zat met zijn rug naar haar toe. Een klein geniepig lachje was te horen, waarna Eevy dook achter een afgebrokkelde muur. Ze bewoog zich geruisloos richting de andere kant van de muur, waarna ze haar blik vestigde op haar muur. Ze kroop laag bij de grond, spande haar spieren aan en sprong op haar geliefde broer. In de hoop deze neer te halen.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Owyn

The Dead Terrorist

Owyn
Aantal berichten : 1029
Pro Infinito's : 886804

About Me
Leeftijd: 3,5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   za 20 apr 2013 - 20:02
OwynMet rustige, gecontroleerde passen liep de grote reu over het zachte zand van het bos heen. Zijn ijsblauwe ogen gleden kort over de omgeving heen, maar al snel waren ze verveeld voor zich uit gericht. Hij was bijna bij het vervallen dorp, waar vroeger mensen geleefd hadden, en in dit deel van het bos was eigenlijk niks interessants te vinden. Er was geen wild en er kwamen amper andere wolven. Maar hij had ook niet zo veel zin in andere wolven. Owyn was een loner, tenzij er een roedel achter hem stond met hem aan de top. Dan kon hij opeens heel sociaal zijn. En die roedel kwam er, ooit stond hij boven aan. En hij zag het al voor zich, Eevy als zijn rechterpoot. Maar ja, zover was het nog niet. Hoewel, hij kwam telkens een stapje dichterbij. De roedel van Legion was gevallen. Waarom wist de reu eigenlijk niet zo goed, hij had Legion dan ook al een lange tijd niet meer gezien. Legion mocht dan een vriend van hem geweest zijn, hij zat er niet mee. Legion was pure concurrentie. En hij had dan ook alleen in de black ops gezeten voor Legion en Eevy, niet omdat hij er zo graag te vinden was.
Zodra de bomen achter hem bleven en muren in zicht kwamen, snoof Owyn iets. Waarom hij hier gekomen was wist hij eigenlijk niet zo goed. Waarschijnlijk omdat hij hier nog simpel weg nooit geweest was. En eigenlijk was hij wel eens benieuwd waarom de twee benige hier hebben geleefd, voordat hun kwamen. Zijn ijsblauwe ogen gleden over de muren van wat er nog van het dorpje over was. En zo bijzonder vond hij het niet. Na wat gelopen te hebben kwam hij bij een kasteeltje uit, waar hij rustig in het zonnetje ging zitten. Hij was zijn wintervacht al zo goed als verloren, hoewel de wind nog koud kon zijn. En hij hield niet van het zonnetje, maar op dit moment was het wel lekker. Hij had zijn ogen gesloten en zat met zijn gezicht richting de zon. Zijn vacht warmde langzamerhand op en een tevreden zucht liet hij horen. Hij zat net lekker, begon net warm te worden, toen hij een klein geniepig lachje hoorde. Zijn schoten meteen omhoog, zijn spieren spande meteen aan en zijn kop schoot opzij, waarbij zijn blik over de omgeving ging. Hij zag niks, maar wist zeker dat hij wat hoorde. Zijn blik wende niet van de muren af, toen hij geluid achter zich hoorde. Net zodra hij omkeek, besprong een witte wolvin hem. Ze bracht een bekende geur met zich mee en Owyn kreeg een grijns rond zijn donkere lippen. Eevy. Ze duwde hem op de grond, maar al snel gooide hij haar van hem af. Hij sprong voor haar neer, zijn voorpoten laag en zijn kont wat de lucht in. "Kom maar op" gromde hij speels, waarbij zijn staart wat heen en weer ging. Owyn was absoluut geen speels typ, alleen bij Eevy. Bij Eef kon hij echt zijn wie hij wilde zijn, hoefde hij zijn ego niet hoog te houden. En dat was fijn.


© Sykes

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   ma 22 apr 2013 - 16:13Met succes duwde ze haar grotere broer omver, maar ze kon niet lang van haar victorie genieten. Ze werd al snel van hem afgeduwd. Ze rolde op haar buik en stond al snel weer. Haar broer ook weer. Zijn kont was in de lucht en zijn voorpoten laag. Een grijns sierde rond zijn lippen, net zoals bij Eevy. Ze ging in de zelfde houding als haar broer, terwijl haar staart eens heen en weer ging. "Kom maar op" gromde hij speels, waarbij ook zijn staart heen en weer ging. Eevy grijnsde kort. Owyn was verandert dat was zeker, maar gelukkig konden ze nog steeds hun speelse tijd hebben, net zoals vroeger. Eevy was niet zo'n speels type en ze wist dat Owyn dat ook niet was. Maar als ze bij elkaar waren kon dat nog wel eens veranderen, net zoals nu. Dan was alles even weer net zoals vroeger, fijner. Eevy spande haar spieren aan, waarbij haar staart wat sneller heen en weer gingen. Haar ogen twinkelde en vernauwde zich, waarna haar oren naar voren werden gestuurd. Haar klauwen ging kort over het gedroogde gesteente heen, waarna ze naar voren schoot. In een seconden was ze alweer bij hem. Haar nagels in getrokken. Ze beet speels in zijn oor en sprong op hem, in de hoop hem omver te krijgen. Ze greep eens naar wat plukken vacht en beet eens in zijn snuit, maar nog steeds ging alles vriendelijk. Uiteindelijk sprong ze weer van hem af en rolde eens over de grond heen, waarna ze stil bleef liggen op haar buik, haar staart nog steeds heen en weer kwispelend. Een grijns lag rond haar donkere lippen en haar oren flikkerde eens. Het was leuk om eens in de zoveel tijd zo lekker pups te doen. Plots schoot er een gedachte door haar kop heen. Haar staart stopte met kwispelen en haar ogen stopte met twinkelen. Ze week haar kop af naar rechts. Wist Owyn het? Wist hij dat hij oom was? Eevy had hem wel verteld dat hij zwanger was, maar nog niet dat hij succesvol oom was geworden. Eevy zuchtte eens, maar wist dat hij het uiteindelijk toch moest weten. Eevy ging recht op zitten en richtte haar aandacht weer op Owyn. "Owyn..," begon Eevy kort. "Je bent oom," vervolgde Eevy snel, zodat het er snel uit was. Ze hoopte dat hij het begreep, maar ging er wel vanuit.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Owyn

The Dead Terrorist

Owyn
Aantal berichten : 1029
Pro Infinito's : 886804

About Me
Leeftijd: 3,5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   wo 24 apr 2013 - 22:21
OwynDe grote reu was rustig in de zon gaan zitten om zichzelf een beetje op te warmen, er van uit gaand dat er niemand was die hem nu lastig zou vallen. Want waarom zou je ook? Maarja, hij was weer op gegroeid met een gestoorde zus. Een zus waar hij zielsveel van houd en zeker niet meer zou kunnen missen. Eevy was hem dan ook speelse besprongen en had zijn middag rustje verstoord. Niet dat hij het erg vond, helemaal niet zelfs. Hij had dan ook, nadat zij hem op de grond had geduwd en hij haar van hem af had gegooid, een speelse houding aan genomen. Owyn zag hoe Eevy grijnsde en hoe ook haar staart speels heen en weer ging. Owyn grijnsde ook. Een speelse, lage en zware grom verliet zijn keel voordat Eef speels op hem dook en zijn oor aanviel. Hij wist evenwicht te houden, al was het moeilijk met het zware gewicht van zijn zusje op zijn rug die ook nog eens als een gek zijn vacht aanviel. Al deed het absoluut geen pijn, het waren enkele kriebels die hij voelde. Hij probeerde om zich heen te happen, maar kreeg maar enkele keren haar vacht zachtjes te pakken.
Wanneer Eevy zich van hem af liet glijden, beet hij nog vals na. Het was zachtjes en speels, maar vals dat hij nog na hapte. Zoals na trappen bij voetbal. Owyn hield van valse spelletjes, altijd nog na happen en daardoor toch winnen. Iets wat hij graag deed, winnen. Hij zag de twinkeling in de ogen van Eef en zelf begonnen de zijne ook te twinkelen. Maar al snel leek de speelsheid bij Eevy weg te gaan. Wat Owyn jammer vond en wat onverschillig keek hij haar aan, niet wetend waar die stemming wisseling opeens vandaan kwam. Hij hoorde Eevy zuchtte, waarbij alle spieren in zijn lichaam zich aanspande en hij zijn kaken flink op elkaar duwde, klaar voor het ergste. Eevy kwam overreind en ging zitten, waarbij Owyn een stap naar voren zette. Zijn spieren waren nog steeds gespannen en zijn kaken nogsteeds flink op elkaar gedrukt. Zijn oren zaten plat in zijn nek en zodra ze de stem van Eevy hoorde, schoten ze kort naar voren voordat ze hun plek in zijn nek weer aan namen. "Owyn.." begon ze kort, waarbij hij zijn voorpoten naast elkaar plaatste. "Je bent oom' vervolgde ze snel, maar Owyn hoorde het perfect. Oom. Hij wist dat ze zwanger was, maar had haar nadat ze het gezegd had niet meer gezien, tot nu. En eerlijk gezegd was hij het weer helemaal vergeten. "Hoe.. Hoe voel je je?" vroeg hij zachtjes, kwetsbaar. Dit onderwerp lag nog altijd gevoelig bij hem, hoewel hij zich er keihard voor afschermde. Hij wist niet goed hoe hij er op moest reageren. Bij zijn eigen pups was hij zo verschrikkelijk blij geweest, tot wat er gebeurd was met zijn partner. Sinds dien hoeft hij niks meer met pups te maken te hebben. Maar het waren de pups van Eef, hij was oom. Die kon hij toch moeilijk niet in zijn leven laten? "Hoe heten ze?" zei hij op dezelfde zachte en kwetsbare toon als net. Dit onderwerp deed hem zeer, wat in zijn ogen te zien was. Moeilijk slikte hij de brok in zijn keel weg, niet willen denken aan de tijd van vroeger. "Dat is.. Geweldig Eef" glimlachte hij, al kreeg hij het moeilijk zijn keel uit.

[Beetje slecht >.<]


© Sykes

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   do 25 apr 2013 - 16:52
Owyn had kennelijk gemerkt dat Eevy iets ging zeggen wat hem misschien niet beviel, aangezien hij zich schrap zetten voor iets. Hij spande zijn spieren aan en klemde zijn kaken op elkaar. Eevy twijfelde even om het niet te zeggen, maar ze moest het toch ooit eens vertellen. Ze nam een hap lucht en vertelde uiteindelijk dat Owyn oom was geworden. Het leek door te dringen, ook al had Eevy het niet hard gezegd. Eevy wachtte wat gespannen af op een antwoord. "Hoe.. Hoe voel je je?" vroeg Owyn zacht en opmerkelijke kwetsbaar. Eevy keek even wat verbaasd op. Wat was er precies? Eevy knikte uiteindelijk even kort. "Goed..," zei ze langzaam, wachtend op dat wat komen zal. "Hoe heten ze?" klonk het na een korte stilte, op dezelfde kwetsbare toon. Eevy keek hem wat vragend aan, maar besluit uiteindelijk maar gewoon antwoord te geven. "Shealynn en Tyrell," antwoordde ze en probeerde het zo normaal mogelijk te laten klinken. Eevy bestudeerde zijn houding; zijn ogen leken vol leed te zitten en hij slikte. "Dat is.. Geweldig Eef" zei uiteindelijk moeizaam. Eevy knikte kort, maar haar blik was serieus.

Ze stond op en zette een paar stappen zijn richting op zodat ze uiteindelijk naast hem kwam zitten. Ze keek hem even aan. Er was duidelijk iets mis. Ze had hem nog nooit zo verdrietig gezien. Wat zou het kunnen zijn? Misschien iets uit zijn verleden? Maar hij had toch geen pups gekend in zijn verleden? Tenminste, toen hij zijn verhaal had verteld tegen Eevy was er niet zo'n onderwerp langs gekomen. Allemaal heel verdacht. Eevy kon zelf op onderzoek uitgaan, achter haar broer zijn rug om, maar waarom zou ze? Haar broer zat hier naast haar, ze kon het net zo goed vragen. "Wat is er?" vroeg Eevy, maar zou zeker geen genoeg nemen met 'er is niks'
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Owyn

The Dead Terrorist

Owyn
Aantal berichten : 1029
Pro Infinito's : 886804

About Me
Leeftijd: 3,5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   do 9 mei 2013 - 20:36
OwynDe ijsblauwe ogen van de grote reu waren strak voor hem uit gericht. Ze keken naar de muur dat zich voor hen bevond, maar Owyn nam geen enkel detail in zich op. Zijn gedachten waar heel ergens anders. Hij dacht aan vroeger, herinneringen die hij verbannen had. Toch kwamen ze op dit moment terug, op het moment dat hij er juist moest zijn voor zijn zusje. Haar vertellen dat hij het geweldig vond voor haar, want hij wist nog zo goed wat er door hem heen ging zodra hij zijn eigen bloed en vlees zag. Drie gezonde, prachtige pups die sprekend op hem leken. Allemaal zijn kleur vacht, eentje zijn kleur ogen. Het was een droom die uit gekomen was, een droom waar hij een einde aan gemaakt had. "Goed.." hoorde hij de stem van Eevy vaag zeggen. Waarom hem dit zo emotioneel raakte begreep hij eigenlijk helemaal niet, hij had zijn gevoel uit geschakeld. Training waar hij maanden voor getraind had en gelukt was. Zijn roze tong ging snel over zijn zwarte neus heen, waarna hij zijn blik op Eef richtte. "Shealynn en Tyrell," antwoordde ze en Owyn knikte. "Mooie namen," glimlachte hij waterig.
Zijn zusje was opgestaan en naar hem toe gelopen. Uiteindelijk was ze naast hem gaan zitten en hij richtte ze zijn blik weer op de muur voor hen. Hij voelde de vraag al aankomen, de vraag die gewoon niet ontweken kon worden. "Wat is er?" Zodra Eef de vraag stelde zuchtte hij, en schoven zijn oren in zijn nek. Hij kon aan haar merken dat ze met een simpel antwoord als, 'er is niks', geen genoegen stelde. "Het is iets van vroeger, slechte herinneringen enzo, niks om je zorgen over te maken," besloot hij dus te zeggen, waarna hij een sterke grijns op zijn lippen wist te persen en opstond. "Zullen we een wandeling gaan maken? Ben best wel benieuwd hoe de omgeving er hier uit ziet." Zijn ijsblauwe ogen stonden weer op de manier zoals ze altijd stonden, kil maar toch blij Eef te zien. Hij hoopte dat dit masker haar voor de gek hield, wat hem aardig goed afging. Vroeg of laat moest hij het haar wel vertellen, maar als het aan hem lag werd het laat. Hij wilde dit moment niet aan zijn verleden denken, hij wilde er nooit meer aan denken.

[Slecht, stomme ziekheid >.<]

© Sykes

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: No one needs a reason, if no one else is asking for it.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

No one needs a reason, if no one else is asking for it.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The West
 :: Chengbao
-
Ga naar: