IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 I will choose my own life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Suka

Solitair

avatar
Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 830800

About Me
Leeftijd: 2,7 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: I will choose my own life   zo 14 apr 2013 - 12:09

Het was een rustige ochtend in Morgandi. De vogels floten want het was warm. De eerste echte warmte van de lente. Vogels maakten hun nest en zochten naar voedsel voor hun kleintjes. Het was overal een vrolijke bedoeling. Behalve op deze plek. De zee stond in grote vloed en het water botste tegen de kliffen op. Het maakte een hels kabaal. De zon stond hoog aan de lucht, maar op deze plek waren alleen grijze wolken te vinden. Ze kwamen voor de zon terecht en bedekte alles. Een zwarte teef stapte tussen bomen door recht naar de klif. Bruine ogen bekeken de omgeving zonder verder iets speciaal te zoeken. Takjes kraakten onder haar sterke poten terwijl ze doorstapte. Ze kwam bij de klif uit en zette haar ervoor neer. Ze was nieuw in het gebied en ze verkende dan ook alles. Suka had al twee wolven ontmoet, maar die had ze bijna uitgelachen. Ze waren een discussie aan het voeren, zoals de meesten wel deden. Ze rolde met haar ogen en sloeg haar staart om haar poten heen. Haar bruine ogen waren strak naar voren gericht. Ze luisterde naar het water dat tegen de rotsen knalde. Meeuwen die krijsend overvlogen en zochten naar voedsel. Verder was het hier stil, buiten het water dan. Je hoorde geen schattige diertjes. Gelukkig. Ze hield niet van liefde. Ze haatte liefdadigheid enorm. Ze zou alleen iets doen voor een leider of een vriend, maar een vriend had ze niet snel nodig. Ze kon best voor zichzelf zorgen. Ze had ook haar tweelingsbroer nog. Ze snoof de geuren op en liet een luide huil horen. Het was meer een valse huil. Ze rook andere wolven en ze had geen zin in gezelschap. Ze had niemand nodig in haar buurt. Ze voelde een paar druppels op haar vacht vallen. Haar bruine ogen gleden naar de hemel waar donkere wolken te zien waren. Regen. Ze kon tegen het weer, zeker tegen regen. Het was verfrissend en maakte van die stomme zon en lente nog iets goed. Suka was jong en kon wel eens fouten maken, maar ze was geen teef die haar zou laten doen. Ze ontplofte best snel als het moest. Ze gromde zacht toen ze een geur rook die steeds dichter en dichter kwam. Had deze wolf geen oren of was hij of zij gewoon dom?
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: I will choose my own life   zo 14 apr 2013 - 17:11

L E G I O N
Geuren wervelden om hem heen. Hij was net de Xuanya binnengekomen waar een vreemde geur hing. Hij snoof en wiebelde met zijn oren en begon wat meer vaart te maken. Hij vroeg zich af waar de geur vandaan kwam en kort daarop volgde er een huil. Gewoon een huil. Niks specifieks, niks belangrijks behalve dat het klonk alsof de wolf alleen wilde zijn. Fout adres dacht hij glimlachend. De grenzen hier in het Zuiden waren iets groter dan in andere delen. Het kwam waarschijnlijk omdat het grootste gedeelte van het gebied woestenij was. Plekken waar wolven niet altijd kwamen. Hij grinnikte en voelde opeens een spat op zijn neus. Hij keek omhoog naar de lucht. Regen was in aantocht. Het regenseizoen was dan wel erg vroeg dacht hij waarna hij de zwarte schim zag. Hij liep naar de schim toe en bleef op een staartlengte afstand zitten. Hij keek naar de zwarte teef. 'Well well. What do we have here?' zei hij met een grimas op zijn snuit.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Suka

Solitair

avatar
Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 830800

About Me
Leeftijd: 2,7 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: I will choose my own life   zo 14 apr 2013 - 18:02

De geur kwam steeds dichter en dichter. Het was een reu met een roedelgeur rondom hem. Ze rolde geërgerd met haar ogen en bleef zitten. Haar bruine ogen gleden over de zee en de horizon. Regen spatte op haar vacht. Het was verfrissend. De teef snoof eens goed en een onbekende stem klonk. 'Well well. What do we have here?' Haar bruine ogen schoten opzij naar een bruine reu die bij haar zat. Hij was groter en breder dan haar want ze was een fijne wolf. Ze was misschien fijn, maar ze kon goed vechten en jagen. Ze lachtten haar vroeger altijd wel uit omdat ze klein en fijn was. Ze zeiden dat ze niets kon, tot ze plots op de grond lagen. Bloedend. Huilend van angst voor de kleine teef. Ze was snel, behendig en sterk voor haar grootte. Ze had altijd getraind en had best wel spieren onder dat kleine velletje. Ze snoof en keek de bruine reu strak aan. Hij grijnsde duidelijk. Ze draaide haar naar hem toe en ging zitten. Haar blik op hem gericht. "Ik denk niet dat jij blind bent dus dat zie je vast wel. Een zwarte teef. Nieuw in dit gebied, maar ze hoeft niemand in haar buurt. Doof kan je ook zijn natuurlijk." Een kleine valse grijns sierde haar lippen. Haar bruine ogen glinsterden zacht. Ze hield wel van spelletjes. Ze sloeg haar staart rondom haar poten en keek hem nog steeds aan. "Duidelijk van een roedel of heb ik het mis?" Haar stem was zacht, net zoals ze zelf was. Toch had ze een kille ondertoon in haar stem. Ze likte haar lippen af toen ze begon te denken aan vlees. Ze had een tijd nog niet gegeten dus ze moest maar eens dringend op jacht gaan. Al kon deze reu ook wel lekker smaken. Ze schudde de gedachte uit haar hoofd en kalmeerde even. Ze wachtte af op de reacties van hem voor ze een oordeel over hem zou stellen. Hij was vast en zeker slecht. Hij was van haar soort en dat accepteerde ze dan ook sneller dan een goedzakje. Ze snoof even en wachtte verder af op zijn reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: I will choose my own life   zo 14 apr 2013 - 19:45

L E G I O N
De grijns bleef op zijn lippen liggen toen hij haar gezichtsuitdrukking zag. Vervolgens sprak ze tegen hem en hij deed een wenkbrauw omhoog. Ja, natuurlijk zag hij dat maar dit was gewoon zoveel leuker. 'Could be. Might be' zei hij waarna hij grijnzend naar de zee keek die zich voor hem uitstrekte. Het was een prachtig gebied. Altijd was de zee er, nooit bevroren om dat het hier in het zuiden veel warmer was dan elders. Hij wendde zijn ijsblauwe ogen ervan af toen de teef hem een nieuwe vraag stelde. Hij deed net alsof hij eroverna dacht. 'You're right. I'm from a pack called the Black Ops.' zei hij enkel en alleen. Het was immers overduidelijk dat hij heer en meester hier was. Hij schudde zijn pluizige vacht waar hij zich niet eens meer voor schaamde. De jeugd die hij had gehad was vreemd en zwaar geweest. Hij was altijd uitgejouwd voor een klein pluizig mormel maar nu, nu was hij een Creed met aanzien. Hij grimaste en bekeek de teef. Ze was klein maar lenig gebouwd. Ze zag eruit als een wolf die veel in haar mars had en een die hijzelf niet zou onderschatten. Hij zwiepte met het puntje van zijn staart en draaide zijn oren naar voren. 'Why did you ask that? Interessted or so?' zei hij met een rustige stem. Er lag wel wat emotie in. Althans, voor zijn doen lag er emotie in. Hij wendde zijn blik weer af van de teef en staarde weer naar de zee. Daar, ergens over de zee heen lag de plaats waar hij vandaan was gekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Suka

Solitair

avatar
Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 830800

About Me
Leeftijd: 2,7 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: I will choose my own life   zo 14 apr 2013 - 20:47

De zwarte wolvin zwiepte even met haar staart. De regen was lichtelijk gestopt, maar af en toe drupte er wel eens wat. De zee was nog steeds wild aan het uitbarsten. Het water knalde nog steeds tegen de grote rotsen. 'Could be. Might be' Haar oren draaiden kort naar de reu die wat zei. Ze knikte even kortaf en richtte haar blik weer op het uitzicht. Dit was een gebied dat altijd interessant zou blijven. Wanneer dan ook. In de zomer kon je deze geluiden niet weghouden. Ze snoof even en draaide haar weer naar de bruine reu die wat zei. Hij antwoordde eindelijk op haar vraag. De vraag van de roedel die ze aan hem rook. 'You're right. I'm from a pack called the Black Ops.' De teef knikte even en liet haar blik over hem heenglijden. Ze bekeek zijn bouw en houding. Hij was duidelijk wel de roedelleider. Ze ging weer zitten en keek hem kalm aan. Ze zag echt aan hem wat voor karakter hij had. Ze was geen wolf die anderen zomaar uitmaakte. Ze speelde snel gemene spelletjes, maar dan ook vooral met de goedzakken. En stel je voor dat ze ooit in zijn roedel zou gaan. Dan moest ze nu al geen vijand met hem worden. Al zou ze haar niet laten doen als hij een woord verkeerd zou zeggen. Ze kon de bitch wel uithangen. 'Why did you ask that? Interessted or so?' De teef draaide haar kop en boorde haar blik in de zijne. "Nog niet. Misschien. Ik ben hier net aangekomen, maar ik ga nog niet in een roedel kruipen. Als je het interessant maakt dan zal ik erover nadenken." Haar stem was kil en zacht. Terwijl ze de woorden uitsprak, stond ze op en begon ze uitdagend rondom de reu te cirkelen. Een grijns sierde haar lippen en haar bruine ogen waren op de reu gericht.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: I will choose my own life   ma 15 apr 2013 - 16:33

L E G I O NHij wiebelde met zijn oren en keek haar strak terug aan. Hmm. Hij zag haar vanuit zijn ooghoeken opstaan en deed onebewust precies het zelfde en hij begon haar te spiegelen. Elke stap die zij zette zette hij ook. Zijn blik stond ijskoud en zijn staart kwam langzaam omhoog. In een dominante houding. 'Hmm. U're sure you wanna play that game?' zei hij toen hij langzaam voor haar langs liep. Zijn staart streek over de borst van de teef waarna hij haar een heimelijke blik toewierp. Daarna gromde hij ook zacht en draaide hij zichzelf om. Hij verdeed hier zijn tijd. Hij haalde zijn schouders op en begon weg te lopen. Als het zo boeiend was dan zou ze wel achter hem aankomen. Nu enkel voerden zijn poten hem bij haar vandaan.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: I will choose my own life   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

I will choose my own life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Xuanya
-
Ga naar: