IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Who are you? [& Litlith Only]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Luca

Solitair

Luca
Aantal berichten : 22
Pro Infinito's : 862000

About Me
Leeftijd: 6 Months Old.
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Who are you? [& Litlith Only]   ma 1 apr 2013 - 14:53

Luca liep eenzaam door het bos, vanuit het gebied weg van de roedel waar in hij opgenomen was naar de naar het strand. Ondanks dat de alfa´s het niet zo fijn vonden dat hij zo maar weg ging, hij moest gewoon ergens anders heen.
Niet dat het niet fijn was daar, dat was het zeker wel. Want hij was er niet alleen, er was nog een jonge pup, Moxxi. Al had hij die nog niet ontmoet, toch leek het hem wel wat. Rustig keek hij eens om zich heen. Het was echt werkelijk waar prachtig hier in Morgandi. Dat hij nog nooit zo iets moois had mee gemaakt.
Met een kleine zucht ging Luca zitten op de grond. Een beetje moe en uitgeput. Zijn maagje knorde. Hoe moest hij in vredesnaam aan eten komen? Hij had nog nooit leren jagen, wist niet eens hoe het moest. Zielig droop de jonge reu af, steeds verder weg van het gebied.
Zo nu en dan vlogen er grote dikke vogels rond, veels te groot voor Luca om ze ooit te pakken te krijgen. Maar soms ook kleintjes, al waren die net zo slim om voor hem weg te rennen. Met een zucht keek hij naar de grond. Waarom was hij ook al weer zo klein?

Na een tijdje kwam hij aan bij de zee, of dat gokte hij. Het was een zeer groot meer leek het wel. De winter leek verdwenen en het was wat warmer dan normaal. En de zon scheen ook nog eens. Wat wilde hij nog meer.
Snel ging hij op zijn zij liggen, maar dat werd al snel zijn rug. Zijn voorpootjes stonden omhoog en zijn onderste deel van zijn voorpoot had hij gebogen, zodat hij net een hond leek met hangende pootjes. Even grinnikte de jonge reu, maar besefte dat hij eigenlijk niet eens zo blij mocht zijn.
Hij kon niets, niet voor zichzelf zorgen en niet eens voor iets anders. Maar ook daar werden zijn gedachten snel vandaan gehaald. Ergens in de verte rook zijn neus een hele vreemde geur. Met grote ogen keek hij om zich heen, maar bewegen kon hij niet.
Wat zou het zijn? Zou het een vijand zijn of zou het gewoon een prooi zijn? Maar voor hij het wist, was er een heel jong hert wild aan komen rennen. Blijkbaar zat het verkeerd. Snel rende het dier weer weg. Rustig ging de jonge reu, die inmiddels op was gaan staan, weer zitten.

[Only Luca &nd Lilith!!]
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Who are you? [& Litlith Only]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Haitan
-
Ga naar: