IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Show the skills you own || Activiteit/Werving

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Ceylen

Solitair | Afwezig

Ceylen
Aantal berichten : 336
Pro Infinito's : 874400

About Me
Leeftijd: {{ 3 Years and 10 months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Show the skills you own || Activiteit/Werving   ma 1 apr 2013 - 0:22


Ceylen zat nu al een poosje in de roedel van Nathan en Katherine, oké, een poosje, gewoon één maand. Maar lang genoeg om te laten zien we ze was, de roedel was klein, het bestond niet uit heel veel leden. Dus werd het tijd dat de roedel zich ging uit breiden.

De vrij jonge wolvin liep door Senlin, een gebied waar ook ergens het territorium van The mystic strangers zich bevond. Ceylen was van plan om een activiteit te openen, ze had toestemming van Nathan en Katherine omdat te doen, Ceylen was de enige jager van de roedel, en slecht daar in was ze zeker niet. Haar doel was dus ook om een jacht te openen. Ze mocht dan haar leven lang in het noorden geleefd hebben, en daar ook geleerd hebben om te jagen, dit was een nieuw tijd perk voor haar, dus om eens niet omringd te zijn was gewoon ook wel fijn, het was niet, wennen, dat zeker, maar ze vond het wel oké. Ceylen keek om haar heen kijkend of ze een geschikte plek kon vinden om wolven bij één te roepen, zowel wolven die bij de roedel wouden, als wolven die er al bij zaten, al waren dat maar enkelen.

Na wat verder gegaan te zijn kwam ze aan bij een open veldje. Er stonden hier en daar enkele rotsen, en daar zou ze de groep wolven toe spreken over wat er gebeuren ging. Haar plan was eerst om wolven hier heen te lokken, daarna wou ze een jacht openen. Een konijnen jacht, daar mee zouden de wolven zich ook bewijzen. Zij, en de alfa's zouden de wolven als het ware achterna gaan om te kijken hoe ze het deden. Natuurlijk, wolven konden een slechte dag hebben waar bij het jagen niet goed ging, begrijpelijk, maar ze zouden ook letten op de manier waar op ze het deden, hun motivatie er in, en hun tactieken, het vangen hoefde niet perse te lukken. Maar nu eerst moesten de wolven gewoon bij één komen, dan konden ze alvast kennis met elkaar maken, de wolven die kwamen, en de wolven die al bij The Mystic Stranger hoorden. Ceylen stak haar snoet in de lucht en liet een krachtige sterke huil horen. Haar huil galmde door het gebied heen, en ze hoopte dat vele wolven er op zouden reageren. Het enige wat ze nu kon doen was wachten. Stiekem hoopte ze dat Katherine en Nathan als eersten zouden arriveren. Zei mochten beginnen over de roedel, daarna zou Ceylen vertellen over de activiteit.
© Sykes

OOC:
Ja, ik open een activiteit wat tegelijkertijd een werving topic is. Ik had Nathan en Katherine gevraagd of ik dit mocht doen, en dat mocht dus.
Dit is een topic voor zowel de nieuwe leden, als voor de wolven die bij de roedel komen willen, goed of slecht, maakt niets uit.

Gelieve dat de alfa's als eerste reageren, daarna ik nog een keer, en daarna mogen de andere wolven er bij.
Als eerste zullen de wolven die komen op dagen gewoon wat met elkaar praten en elkaar leren kennen, dan over enkele dagen, hangt er vanaf hoeveel wolven er komen op dagen begint de activiteit- wat is: Een jacht. Ceylen, Katherine, en Nathan zullen de wolven achterna gaan die op jacht gaan naar konijnen, laten we het houden bij maximaal 3/4. Nathan, Ceylen, en Katherine zullen dan kijken naar hoe de wolf zich gedraagt, wat voor houding die heeft bij de jacht, en hoe die reageert wanneer het mislukt, en nog wel meer punten, daar op zullen de wolven beoordeeld worden. En wanneer dat gedaan is is de activiteit gewoon afgelopen.

Laten we hier in gewoon geen gigantische posts posten, dat is nergens voor nodig, en daar lopen dit soort topics vaak ook bij vast. Gewoon power-posts om het zo maar te noemen, kleine post, maar nog wel op de minimale grote of iets groter. Zo lang het maar niet gigantisch word.
Het is makkelijk, sneller en leuker.

D
us laten we plezier hebben, en kom maar binnen met jullie wolfjes.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kaiy

Founder | Solitair

Kaiy
Aantal berichten : 1795
Pro Infinito's : 891401

About Me
Leeftijd: 4 Years Old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   ma 1 apr 2013 - 8:51

Nathan lag ergens in Infinite Control op de grond te slapen. Hij was moe toen hij terug kwam, kon niet meer verder omdat hij zo weg kon vallen in een droom of nachtmerrie. En daar lag hij dan, ver weg in zijn slaap, te dromen over zijn crush, Katherine.
Hij droomde over hoe hij haar vertelde dat hij haar leuk vond, dat zij voor hem een deel was geworden in zijn hart die zij maar steeds bleef veroveren. Bewust en onbewust. Soms trilde een keer een poot of zijn staart, zo ver weg was hij. Maar dat duurde niet lang.
Ergens in de verte hoorde hij een huil. Sloom en moe opende hij zijn ogen. ‘What’s wrong.’ Vragend en suf keek hij rond, maar de vraag in de buurt vinden kon hij niet. Nog half-slaperig keek hij op en keek eens om zich heen. Wild schudde hij zijn hoofd is en was meteen wat wakkerder.

Niet lang na dat hij wakker was geworden had hij op een jong hert gejaagd, het gedood en opgegeten. Wat deed dat vlees ervan hem toch goed. Maar nu moest hij eerst nog drinken. Energie opbouwen voor hij gaat bekijken waar de huil vandaan kwam en wat er aan de hand was. Toen hij bij het dichtstbijzijnde meer aankwam slurpte hij zo snel hij kon grote slokken water naar binnen.
Na even draaide hij zich om en liep op de huil af in Senlin. Zijn neus, ogen en oren hielden alles goed in de gaten. Maar nadat hij Ceylen zag was hij gerustgesteld. “Morgen Ceylen, wat brengt jou hier?” Geeuwend keek hij haar eens aan maar merkte dat vrijwel niemand er was of Katherine. Maar plots wist hij het weer. Die dag van de jacht waar ze een poos geleden mee aankwam, was vandaag. “Laat maar, ik weet het al weer.” Dom keek hij haar even aan en geeuwde nog eens. “Katherine moet er zeker ook bij zijn?” Meteen was hij klaar en klaar wakker. De sufheid, moeheid en alle andere tekenen voor te gaan slapen waren gebleven. Snel gooide hij zijn kop in de lucht en huilde naar Katherine. Die zou nu wel snel moeten komen, hoopte hij dan.

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Kaiy
It doesn't hurt me You wanna feel how it feels You wanna know, know that it doesn't hurt me You wanna hear about the deal I'm making You be running up that hill You and me be running up that hill And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places, No problems
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
http://foreternity.actieforum.com

 Aeris

Founder | Solitair

Aeris
Aantal berichten : 1498
Pro Infinito's : 891200

About Me
Leeftijd: 3
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   ma 1 apr 2013 - 13:02


Een paar dagen had ik vrij wel niks gedaan. Hier en daar lag ik lekker te luieren in de heerlijke zonnenstralen van de zon, een paar keer gejaagd op een jong hert. Nathan had ik al een paar dagen niet gezien. Hij had vast andere dingen te doen, gokte ik. Als ik al aan hem dacht kreeg ik kriebels in mijn buik en het warm van binnen. Zou het verliefdheid zijn? Ik wist het niet. In de verte hoorde ik een huil, maar die huil was zo te horen voor Nathan, weer die kriebels. Ik rende naar het dichtstbijzijnde meertje toe, en dronk er een paar slokken uit. Mijn keel was helemaal uitgedroogd door het zonnen. Weer hoorde ik een huil, zo te horen was het Nathan die om mij huilde. Zo snel als ik kon maakte ik me uit de voeten en rende richting Nathan. In de verte zag ik Nathan staan bij een wolf die al een maandje bij onze roedel was gekomen. Ze heette Ceylen. Je huilde naar me? vroeg ik aan Nathan.[Ik weet het het is een flut stuk, maar kon der niks beters bedenken. Razz]

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Terug naar boven Ga naar beneden

 Ceylen

Solitair | Afwezig

Ceylen
Aantal berichten : 336
Pro Infinito's : 874400

About Me
Leeftijd: {{ 3 Years and 10 months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   ma 1 apr 2013 - 13:46


Ceylen zat rustig te wachten. Ze had zin om deze activiteit te laten starten. Ze had het zo gemist, om voor een roedel bezig te zijn. Dan voelde The Mystic Strangers nog niet aan als The Vicious Pack, de roedel waar ze zo gehecht aan was geweest, maar dat ging wel komen. Ze mocht Nathan wel, even als Katherine, ze ze waren alfa's die respect verdiende. Enkel was het nog een kwestie van leren kennen, en dat ging van zelf met de tijd.

Na even gewacht te hebben kwam Nathan als eerste in beeld. Ceylen knikte respect vol naar de reu die nu haar alfa was. “Morgen Ceylen, wat brengt jou hier?” Begroette de reu haar. Ceylen keek Nathan kort vragend aan, ze wisten toch dat zij een jacht activiteit wat tegelijkertijd een werving was ging organiseren? “Laat maar, ik weet het al weer.” Ceylen grinnikte kort. "Kan gebeuren, hmm?" Sprak ze. “Katherine moet er zeker ook bij zijn?” Vroeg Nathan. Ceylen knikte, en vrijwel meteen stak Nathan zijn snoet in de lucht en liet een krachtige huil luiden die voor Katherine bedoeld was.

Ook daar op hoefde ze niet lang te wachten, want de andere alfa kwam ook al vrij snel in beeld. "Je huilde naar me?" De vraag was naar Nathan gestapt, maar Ceylen stapte naar voren om aan te geven dat ze wat te vertellen had. "Jullie weten nog wel dat ik voorstelde om een jacht te houden, dat tegelijkertijd een werving was, en ook een gelegenheid voor de nieuwe leden om zich er bij te voegen?" Begon ze. "Ik heb mijn idee wat meer uit gewerkt, en dat zal ik even vertellen," vervolgde ze. "Natuurlijk wachten we eerst tot er een fijn groepje wolven in gearriveerd, vervolgens kunnen we hun de gelegenheid geven om zich zelf voor te stellen en elkaar alvast een beetje te leren kennen, niet te lang natuurlijk," sprak ze. "Vervolgens gaan hun op jacht, en wij gaan ze dan achterna om te kijken hoe ze het doen, en of ze wel geschikt zijn, als een soort test, maar dan met een wat leuke draai er aan," legde Ceylen uit. Sprak ze. Ceylen keek de twee wolven één voor één aan, en wachtte geduldig af.
Ceylen had haar huil al gedaan toen ze hier aan kwam, dus ze verwachtte elk moment de wolven die zich bij de roedel wouden voegen en die er al bij zaten.
© Sykes
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kaiy

Founder | Solitair

Kaiy
Aantal berichten : 1795
Pro Infinito's : 891401

About Me
Leeftijd: 4 Years Old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   wo 3 apr 2013 - 18:23

Nathan keek Ceylen eens een keer aan en glimlachte. “Well, dat klinkt nog altijd weer geweldig in mijn oren Ceylen.” De reu knikte naar de teef die het idee bedacht had. Hij had respect voor haar dat ze er nog zoveel tijd in had gestoken en erin wilde steken. Dat had zeker dan ook een plekje in de roedel verdiend en wie weet kon ze zich stiekem wel gaan bewijzen voor een andere, hogere rang. Maar dat was een zaak die hij met Katherine moest bespreken na dat deze activiteit was geweest.
‘Katherine’. Meteen keek hij vanuit zijn ooghoeken naar haar, om te zien of ze naar hem keek. Maar veel wijs er uit worden kon hij niet. Zijn ogen bekeken haar nog eens, van top tot teen, maar zijn hart ging steeds sneller en sneller staan. Snel keek hij voor zich, maar goed dat ze geen mensen waren geweest.


Om zijn gedachten heel even weer terug te geven aan de roedel, bedacht hij maar om het volgende te gaan doen. “Dan gaan we de leden maar eens op roepen niet?” Begon hij en keek beide dames eens aan. “Want ik heb namelijk wel zin in die jacht, om zo te zien wat er gebeuren gaat en wat er allemaal uit komt.” Even likte hij over zijn lippen heen. Wie weet hadden ze wel zo’n goede vangst dat ze straks voor een goede maaltijd konden zorgen.
Maar dat lag allemaal aan waar ze waren en of het wel het juiste moment was. De reu keek nog even naar de dames, maar wachtte al niet meer op hun antwoord. Snel sloeg hij zijn kop de lucht in en huilde met een stevige en krachtige klank erin. Nu konden ze niet meer zeggen dat hij ze niet voor een activiteit had geroepen. “Ik ben benieuwd, al heb ik er wel heel veel zin in.” Met een vriendelijke uitstraling, een rustige en kalme blik keek hij rond.

OOC: Leden en/of wolven die graag bij de roedel willen, mogen er vanaf nu bij komen!

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Kaiy
It doesn't hurt me You wanna feel how it feels You wanna know, know that it doesn't hurt me You wanna hear about the deal I'm making You be running up that hill You and me be running up that hill And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places, No problems
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
http://foreternity.actieforum.com

 Moxxi

Solitair

Moxxi
Aantal berichten : 121
Pro Infinito's : 861600

About Me
Leeftijd: xThat's not your fcking case x
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   wo 3 apr 2013 - 19:55
Moxxi, Never stop smiling
Met gesloten ogen zat Moxxi haar kop op haar witte pootjes. Haar blauwe ogen waren gesloten terwijl er af en toe een kleine windbries door haar vacht een blies. Een kleine geeuw ontsnapte toen ze haar kop optilde en rondkeek. Ze was gister teveel op avontuur geweest en ze was nu zeker ergens in het gebied. Maar enig probleem waar was ze? Ze slaakte een kleine zucht en stond op. Haar achterpoten zakte even weg waardoor ze haar evenwicht verloor en bijna weg. Zacht mompelde ze een woord en zette zich weer af. Maar dit keer wel goed zodat ze niet nog een keer viel. Toen ze goed stond hoorde ze in de verte een krachtige huil waardoor haar oren vanzelf de lucht ingingen om het geluid nog beter op te vangen. Na een kleine poos hoorde ze er nog een en wist dat die wel van Nathan moest zijn. Ze snel als ze kon rende ze erheen en zag uiteindelijk drie wolven Ceylen, Nathan en Katherine om precies te zijn. Nogal hyper stapte ze naar de wolven en zocht gelijk een plekje naast Nathan. Ze slikte en keek de wolven rustig aan waarna ze vervolgde 'HeeiHooi.' Ze knikten naar beide wolven en vervolgde 'En wat gaat er hier gebeuren?'

~Sorry kort

© Sykes
Terug naar boven Ga naar beneden
http://onedirection.forumotion.com/

 Miyoko

Solitair

Miyoko
Aantal berichten : 88
Pro Infinito's : 886000

About Me
Leeftijd: 10 m
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   do 4 apr 2013 - 23:18

Gnagna Een grijnsje verbrede zich op zijn gelaat. Maar geruisloos. Zijn blauwe ogen hield hij op de bruine wolf voor zich gericht. Maar goed genoeg om niet op te vallen. Het was een kleine hobby geworden. Lekker stalken. Als pup haalde hij het meestal nog. Het was tenminste iets wat pups deden. Maar of het zou overgaan met de jaren bleef maar de vraag. Chibi schudde zijn kop en hield hem wat schuin, met zijn tong zijn bek uit. Ze vielen zo voor hem. Maar deze wolf moest hem niet. Juist daarom maakte het het stalken nog leuker. Chibi holde achter de wolf aan waarna hij speels in zijn poten begon te bijten. De wolf was gauw geïrriteerd en deze keer was dit niet minder. Vooral nu hij door zijn eigen vader ongelijk kreeg vanwege hem. Odin duwde Chibi met zijn voorpoot van zich af waarna hij zich naar zijn oor toe boog. 'Luister hé pup, je hebt me al lang van last geweest, maar dit was de laatste keer geweest. Dus scheer je weg. Ga het terrein af, en keer nooit meer terug. Begrepen?' Als waarschuwing gromde hij nog wat waarna hij gevaarlijk naar hem uithaalde. Chibi viel en gromde naar de veel oudere reu. Tuurlijk waagde Odin zijn kans en haalde met zijn klauwen uit naar zijn dij. Chibi sprong geïrriteerd overeind en liep weg tot aan de rand van het bos. Hij draaide zich een laatste maal om, en zag Odin op hem afstormen. Als snel als hij was maakte hij zich uit de voeten en verdween voor de rest van het domein. Dagen hoefde het niet te duren. Maar uren voor hij een eerste rust moest inlassen. Zijn neus speurde de omgeving af naar een waterbron. Gelukkig was het nog wel vruchtbaar gebied. Overal ging leven. In de lucht, in de bosjes, in het water. Water!! Als een gek sprintte Chibi naar het riviertje waar hij gulzig het water naar binnen slokte. Helaas voor hem leek hij niet de enige hier te zijn. Of misschien. Verschillende geuren kringelden zijn neusgaten in. Hij slaakte het drinken en ging verder weer op pad. Vlakbij ging hij zich steeds meer pups gaan gedragen. Zijn ogen spotten enkele vlekken in de verte. Ondanks de zon die zijn zicht zo goed kon belemmeren. Maar alsnog ging hij over op een sukkeldrafje waardoor het nog meer leek als hij een ouderloze pup was. Dit was zijn troef geweest. Ouderloos. Maar hoe hij het deze keer ging aanpakken dacht hij maar tussendoor. Hij stapte op de wolf die hem het machtigste leek van allemaal af. "Goeiemiddag. Dames, heer. Chibi is de naam" Een tikkeltje twijfeling ging nog wat in zijn stem. Maar het was puur om de comedie aan te houden. Hij knikte elke wolf afzonderlijk na, waarna hij zich naast de andere, witte pup in het gras ging neerzitten. Hij lachte haar vaagjes aan waarna hij zijn aandacht op het gras onder hem bestede en er op ging zitten kauwen.

[Tijd tekort]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Luca

Solitair

Luca
Aantal berichten : 22
Pro Infinito's : 862000

About Me
Leeftijd: 6 Months Old.
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   zo 7 apr 2013 - 9:51

Luca speelde wat met zijn staart. Hij rende er achter aan, maar kon hem nét niet te pakken krijgen. Na een paar minuten ging hij liggen, omdat hij een klein beetje moe was. Jagen kon hij maar een heel klein beetje en dus moest hij wachten tot iemand hem te eten bracht.
De kleine, jonge reu keek eens om zich heen, waarna hij een huil hoorde. Eerder gericht naar andere roedelleden dan hem. Hij had Nathan eens ontmoet, maar verder eigenlijk ook nog niet. Tijd om dan maar wat te gaan slapen. De reu sloot zijn ogen en probeerde te dromen over wat eten.
Maar niet veel later werd er ook om hem geroepen. Geschrokken sprong hij op en keek suf rond. Waar was hij ook alweer? Ohja, in Senlin. Luca schudde zijn kop eens en knipperde een aantal keer met zijn ogen, waarna hij gelijk weer wakker was.
Het was voor hem alleen een opgave hoe hij daar moest komen, want hij wist hier eigenlijk geen weg. Rustig begon hij te lopen. Wat kon er nu toch fout gaan? Misschien een ander dier dat honger had en hem als prooi zag? Al zou dat niet zo zeer kunnen door de dicht gegroeide takken en bladeren van de bomen.
Uiteindelijk begon de kleine reu op een drafje te rennen, want het duurde hem veels te lang voor hij ergens was. Hij dacht nog eens goed na waar het geluid van de huil vandaan kwam, maar besefte dat hij wel in de goede richting zat.

Na heel even kwam hij in de buurt. Steeds meer verschillende geuren mengden zich samen in zijn neus. De alfa geuren, de teefjes en de reutjes die er waren. Volgens mij zat hij nu wel goed, of hij moest naar de verkeerde roedel zijn gelopen, maar daar ging hij niet vanuit.
Luca was er vlak bij en bekeek heel even hoe het eruit zag, maar werd rustiger toen hij Nathan zag. De reu die hij kon plaatsen bij de roedel waar hij graag bij wilde. Voorzichtig en stil liep hij op het groepje wolven af. Maar helemaal stil werd het hem ook niet.
Voor de jonge wolf het wist, stond hij op een takje die door krakte. Snel liep hij naar een andere jonge wolf, waar hij naast ging zitten en zich stil hield. Met zijn ogen speurde hij alle wolven heel even af om te zien of er iemand was die hij leuk leek om mee om te gaan.
Uiteindelijk, na een paar seconden twijfelen, vertelde hij dan ook maar wie hij was. Aangezien dat wel zo netjes en aardig was. “Mijn naam is Luca.” Hij knikte naar alle leden en probeerde te zoeken naar de alfa die zou gaan vertellen wat de bedoeling was. Tenminste als hij het goed begrepen had dat een activiteitenbijeenkomst zo zou lopen.
Met een klein glimlachje keek hij eens om zich heen, waar de vogeltjes wat vloten, alsof ze elkaar vertelden wat er aan de hand was. Maar verder gaf Luca er geen aandacht aan want hij wilde maar al te graag weten wat er ging gebeuren.

[OOC: Sorry voor de flutheid.]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Tris

Solitair

Tris
Aantal berichten : 19
Pro Infinito's : 848000

About Me
Leeftijd: 3,5 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   ma 8 apr 2013 - 16:59

Zonder enige angst stapte de teef het bos in. Er gingen rare verhalen over en nu wou ze kijken of ze waar waren. Haar ijs koude grijze ogen keken het bos langs. Haar stappen waren op een vaste tempo en haar ogen stonden recht voor uit, klaar om alle geluiden in ontvangst te nemen. Er gaat een legende dat je in dit bos rare dingen ziet of hoort. Soms je engste nachtmerrie's en soms je mooiste dromen. Je weet nooit wat je tegen komt. Een beweging vind Tris van uit haar ooghoek op en liep er op af. 'Tris...' Hoorde ze achter zich en draaide zich met een ruk om, haar ogen zochten naar diegene die haar naam had gezegd. Ze liep op de plek af waar ze het geluid vandaag had gehoord 'Tris!' Hoorde ze een noodkreet en ze schoot de andere kant op. Ze wou er achter komen wat hier aan de hand was en wel meteen! Haar hart ging te keer maar aan haar lichaam niet zien, ze leek alles onder de controle te hebben, haar oren bewogen heen en weer, op zoek naar nog meer geluid. Tris liep rustig verder en kneep haar ogen iets dicht om de gedaante in de verte te zien, was dat...was dat...nee dat kon niet! Dat kon gewoon niet! Voor ze er op af wou rennen vinden haar ogen geluid op en de wolf verdween. Ze slikte en keek naar de richting van de huil. Ze wist dat het Nathan was, maar eigenlijk wou ze hier blijven en uitzoeken wat het nou was, wie die gedaante was...Maar hij was nu haar leider en ze zou hem moeten gehoorzamen. Met veel tegen zin rende ze de richting van het geluid af en rook al gauw 6 wolven, 1 van de geuren herkende ze en al gauw zag ze de witte reu. Ze liep rustig op de groep af en keek iedereen even aan. Er waren 3 jongere wolven bij en ze liet even een kleine glimlach zien en keek naar de 3 volwassene wolven. Het waren duidelijk de andere leden van de groep 'Goede middag.' Zei ze beleefd tegen iedereen en keek naar Nathan 'Je had gehuild?' Vroeg ze met een licht schuin hoofd aan.

Het inspiratie liedje: https://www.youtube.com/watch?v=ZrujXrB1_aE

sorry flutjes >,<
Terug naar boven Ga naar beneden
http://bloodwar.forumotion.com/forum

 Kaiy

Founder | Solitair

Kaiy
Aantal berichten : 1795
Pro Infinito's : 891401

About Me
Leeftijd: 4 Years Old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   do 11 apr 2013 - 16:39

Nathan keek tevreden naar de opkomst. Elke keer kwamen er steeds meer bij en waarschijnlijk zouden er nog altijd wel wat bij komen. Wat was hij hier toch trots op. Dit was waar hij naar toe had gewerkt, wat hij graag wilde en waarvoor hij werkte.
Een voor een kwamen ze er aan gerent, de een wat harder dan de ander. Een kleine glimlach begon zich op zijn wolvenkop te vormen. Dit was een geweldige dag, niet alleen voor hem maar ook voor de roedel. Leden van jong tot oud, het maakte niet uit, iedereen kwam die maar komen wou.
Met twee twinkelende ogen keek hij naar Katherine, zijn beste vriendin en misschien wel zijn toekomstige vrouw. Daarna draaide hij zijn kop en keek Ceylen aan dat dit echt een goed idee was en dat hij haar daarvoor zou bedanken. Misschien zelfs wel met een andere en betere rang, die ze wel verdiende na dit.


De reu keek naar Moxxi , die als eerste aankwam en daarna naar een onbekende reu. Zijn naam was Chibi, die op het eerste gezicht slecht leek, maar dat was hem goed. Het was een roedel voor iedereen, goed, neutraal of slecht. En iedereen moest zich op zijn of haar manier goed voelen. Ook niet veel later kwam de kleine reu, Luca, er aan.
Even grinnikte hij toen hij zag dat het eerst nog allemaal pups waren, het nageslacht voor de Mystic Strangers als het er op aan kwam. Maar niet veel later kwamen er ook een paar oudere wolven. Tris bijvoorbeeld, een ongeveer 1 jarige wolvin, die hij een poos geleden had ontmoet. Stuk voor stuk hadden ze zich voorgesteld. “Welkom dames en heren, we zullen nog heel even wachten, of er misschien nog andere leden aan komen, waar ik natuurlijk wel van uit ga. Daarna zal ik jullie de bedoeling vertellen, of eerder Ceylen gaat jullie dit vertellen.” Hij draaide zijn kop eens naar Ceylen en glimlachte. Zij mocht iedereen vertellen wat er zou gaan gebeuren, want zij had dit allemaal georganiseerd.

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Kaiy
It doesn't hurt me You wanna feel how it feels You wanna know, know that it doesn't hurt me You wanna hear about the deal I'm making You be running up that hill You and me be running up that hill And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places, No problems
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
http://foreternity.actieforum.com

 Helene

Solitair

Helene
Aantal berichten : 63
Pro Infinito's : 885203

About Me
Leeftijd: 3 winters old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   vr 12 apr 2013 - 20:40
Helene


Ze lag onder een struikje. Het was rustig geweest de laatste paar dagen, er was niet veel gebeurd. De zon scheen op haar poten en staart terwijl de wind het wat afkoelde. Ze hijgde licht en had haar ogen dicht. Snel likte ze haar lippen even af, ze waren droog. Vaag hoorde ze een huil en haar oor draaide opzij. Toen hoorde ze het nog een keek en ze draaide haar hele kop opzij. Het duurde even voordat ze erachter kwam dat het een huil was voor de roedel waar ze in zat. Ze stond op en rekte zich uit. Ze moest snel terug naar het roedelgebied rennen! Na nog een gaap begon ze te lopen. Ze versnelde haar pas totdat ze aan het rennen was. Haar tong hing half uit haar bek terwijl ze tussen de bomen heen scheurde. Ze sprong over kleine takjes heen en liet haar poten gewoon rennen.

Ze begon langzaam aan steeds meer dorst te krijgen. Haar tong hing nu helemaal uit haar bek en ze was al aan het hijgen. Ze stopte toen ze wat water rook en het hoorde stromen. Ze keek even naar links, waar het geluid vandaan kwam, en weer terug naar voren. Ze kon wel even een kleine pauze nemen toch? Ze was al best wel dichtbij. Ze nam de afslag naar links en rende de bosjes door. Niet veel later kwam ze bij het water aan. Ze begon gulzig ervan te drinken en slurpte alles naar binnen. Toen ze klaar was met drinken schudde ze even haar kop, en begon toen weer te rennen, opweg naar de plaats van de huil.

Ongeveer tien minuutjes later was ze er. Ze hijgde alsnog, maar na een keer schudden met haar kop en een paar keer diep ademhalen had ze het weer bijna onder controle. Ze likte nog een keer rond haar bek voordat ze de open plek op liep. Er stonden al veel wolven te wachten, en er was zo te zien al iets gezegd. Ze knikte met een glimlach naar alle leden en liep nog een paar stappen naar voren. Ze ging zitten op de grond en begon zichzelf voor te stellen. ’Helene is present.’ Zei ze vrolijk met een glimlach. Haar ogen gingen alle leden af en ze vroeg zich af wat ze zouden gaan doen.

© Sykes

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Terug naar boven Ga naar beneden

 Aeris

Founder | Solitair

Aeris
Aantal berichten : 1498
Pro Infinito's : 891200

About Me
Leeftijd: 3
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   zo 14 apr 2013 - 17:09


Ceylen had uitgelegd wat ze van plan was om te doen. Ze was van plan een jacht en tegelijker tijd een wervings actie te doen. Ik was blij dat ze zich inzette voor de roedel. “Well, dat klinkt nog altijd weer geweldig in mijn oren Ceylen.” Snel keek ik vanuit mijn ooghoeken naar Nathan, hij was zo te zien ook erg blij met dat Ceylen zich zo inzette voor de roedel.
“Dan gaan we de leden maar eens op roepen niet?” Begon Nathan en keek Ceylen en mij eens aan. “Want ik heb namelijk wel zin in die jacht, om zo te zien wat er gebeuren gaat en wat er allemaal uit komt.” Even likte hij over zijn lippen heen. We hadden geen tijd om te antwoorden, want Nathan huilde al naar de andere roedelleden. “Ik ben benieuwd, al heb ik er wel heel veel zin in.” Met een kalme blik keek hij in het rond.
In een mum van tijd, kwamen er allemaal roedelleden op het gehuil van Nathan af. Sommige kende ik nog niet, maar ik zou ze zeker leren kennen op te duur. 'HeeiHooi.' 'En wat gaat er hier gebeuren?' Zei een welp die meteen naast Nathan ging zitten. Na een tijdje kwam er een sluwe wolf leek het voor Nathan staan. "Goeiemiddag. Dames, heer. Chibi is de naam".
Weer kwam er een welp aan lopen. “Mijn naam is Luca.” Zei de welp die kennelijk Luca heette. 'Goede middag.' Ze keek Nathan even aan. 'Je had gehuild?' Vroeg ze hem met een schuin hoofd. Iedereen had zich voorgesteld. Nathan nam het woord. “Welkom dames en heren, we zullen nog heel even wachten, of er misschien nog andere leden aan komen, waar ik natuurlijk wel van uit ga. Daarna zal ik jullie de bedoeling vertellen, of eerder Ceylen gaat jullie dit vertellen.” Waarna hij naar Ceylen keek. Alsof hij bedoelde dat zij moest gaan spreken.
Nadat hij dat gezegd had kwam er nog een wolf. ’Helene is present.’ Zei ze vrolijk. Ik was erg benieuwd hoe de jacht zou gaan en wie der zou gaan winnen. Haar maakte het niks uit. Als ze maar een lekkere prooi kon vangen, zodat haar honger voor een paar uur gestild was. Ik keek even naar Nathan, mijn hart klopte iets sneller. Wat wilde ze graag aan zijn zijde staan, als zijn vrouw.`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Terug naar boven Ga naar beneden

 Ceylen

Solitair | Afwezig

Ceylen
Aantal berichten : 336
Pro Infinito's : 874400

About Me
Leeftijd: {{ 3 Years and 10 months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   wo 17 apr 2013 - 15:00

Ceylen keek naar Nathan toen hij de wolven bij één riep. Nu stond er niks anders op dan afwachten. “Well, dat klinkt nog altijd weer geweldig in mijn oren Ceylen.” Ceylen glimlachte naar Katherine. Na dat Nathan gehuild had, kwamen er verscheidene wolven aan lopen. Ceylen wachtte nog even af of er meer wolven kwamen. Één van de wolven vroeg aan Nathan wat er allemaal gebeuren ging. Ceylen keek naar de reu toen hij het antwoord gaf, “welkom dames en heren, we zullen nog heel even wachten, of er misschien nog andere leden aan komen, waar ik natuurlijk wel van uit ga. Daarna zal ik jullie de bedoeling vertellen, of eerder Ceylen gaat jullie dit vertellen.” Ceylen knikte. Na die preek kwam nog een enkele wolf aan die zich zelf voorstelde als Helene. "Welkom, wolven van The Mystic Strangers," sprak ze terwijl ze over de wolven heen keek. Ja, aan haar was te zien dat ze eerder een hoge rang had gedragen in de roedel hier voor. Haar stem was luid en helder, en haar houding stond vastberaden en vol met zelfvertrouwen. "Voor dat ik mijn uitleg begin, zal ik me zelf even aan jullie voorstellen," sprak ze, wetend dat niet elke wolf haar kende. "Mijn naam is Ceylen, Omega van The Mystic Strangers," stelde ze zich zelf dus voor. "Na overleg te hebben gehad met onze alfa's kwam ik met het idee om een activiteit/werving te organiseren. Een jacht." Sprak ze. "Het is simpel, gewoon een spel, ook de pups kunnen eventueel mee doen, maar meer gewoon om te oefenen op het gebied van jagen. Ceylen liet haar blik over de pups glijden. Er waren veel pups, en enkele volwassenen. Er waren drie pups, en Helene en Tris waren de enige volwassen wolven. Ze besloot om van haar idee maar een wedstrijd te maken, zij, Katherine en Nathan gingen dus ook gewoon mee doen. "Ik heb mijn plannen een tikkeltje gewijzigd gezien er maar twee wovlen oud genoeg zijn om hier volledig aan mee te doen," sprak ze kalm. "Ik en Nathan zullen ook gewoon mee doen." Ceylen keek van Tris naar Helene. "Een konijnen jacht, zie 't als een wedstrijd," sprak ze met een grijns. "Gewoon een spel dus, wie de meeste konijnen heeft weten te vangen, heeft gewoon gewonnen, er is geen officiële prijs, de winnaar krijgt gewoon het dikste konijn," sprak ze met een grijns. Ceylen zwaaide met haar staart. "Laten we maar beginnen dan!" Sprak ze.

OOC: Erhh, flutje. Ik ben nog steeds ziek dus deze post faalt gewoon ><
Maar, ik heb een kleine verandering gemaakt, gezien het anders gewoon geen sense maakt. Dus laten we maar met z'n allen beginnen!
En ja, de pups doen gewoon mee aan de konijnen jacht.
Belangrijk: Deze activiteit gaan vanaf nu gewoon in drie posts per wolf; post 1, je wolf begint en vangt een konijn ofzo, of juist niet, mag je zelf weten. Post 2; gewoon midden in de jacht bezig dus, post 3; misschien vang je aan het begin van je post nog een konijn, maar dan ga je met je wolf ook gewoon terug naar het veldje waar de wolven zich verzamelde in het begin, met de konijnen natuurlijk.
Ik hoop dat jullie het begrijpen, ik ben gewoon verrot ziek, dus mn post en berichtjes kunnen raar zijn xD
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kaiy

Founder | Solitair

Kaiy
Aantal berichten : 1795
Pro Infinito's : 891401

About Me
Leeftijd: 4 Years Old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   di 23 apr 2013 - 12:55

De reu keek iedereen stuk voor stuk aan, om te zien of er moeilijkheden waren. Maar zo op het eerste gezicht leek dat niet voor te komen, leek hem. Snel stond hij op en keek de rest aan. “Laten we gaan beginnen, dames en heren.” De reu stond op en draaide zich om. Hij snoof heel even waar in de buurt een heerlijke geur vandaan kwam.
Maar al vrij snel had hij een geweldige geur gevonden die naar het zuiden wees. Nathan keek de wolven aan en grijnsde. “Well, we gaan richting het zuiden, daar is een grote kudde aan herten, jong en ouders. Perfect om iedereen eens een uitdaging te geven.” Nathan liep naar voren en keek Ceylen aan. “Ceylen en Katherine zullen de roedel achter bij houden, en jullie observeren. Ik zal jullie naar de plaats begeleiden en dan mij bij Ceylen en Katherine aan sluiten.
Nathan keek iedereen aan. “Dan kunnen we beginnen.” En daar rende hij op een normaal tempo richting het zuiden waar hij die heerlijke geur had geroken. Het bloed en de geur van het jonge gespuis, maar ook van de ouders die hun jong wilde beschermen. Dat was echt een perfecte uitdaging.
Zo kon hij samen met Katherine bekijken of sommigen in hun taak vooruit waren gegaan of op de zelfde taak bleven. De taken die combineerden elkaar perfect, de jacht om eten, de verdediging om niet gewond te raken, de vaardigheden die een trainer kon uitvoeren en het helen van de wonden als de verdediging niet gelukt was.
Perfecte match van een goede activiteit toch? De reu snoof nog eens de geur op en hield zijn oren gespitst, om te zien of iedereen wel mee kwam.

[OOC: Hiermee is de jacht écht begonnen! Jullie mogen in jullie posten beschrijven dat jullie bij de plek aankomen en dan meteen met de jacht mogen beginnen. Maar probeer wel de 3 posten aan te houden om de jacht te voltooien (:
Veel succes lieverds]

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Kaiy
It doesn't hurt me You wanna feel how it feels You wanna know, know that it doesn't hurt me You wanna hear about the deal I'm making You be running up that hill You and me be running up that hill And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places, No problems
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
http://foreternity.actieforum.com

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Show the skills you own || Activiteit/Werving   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Show the skills you own || Activiteit/Werving

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Senlin
-
Ga naar: