IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 I'm a little piece in a big universe. [&Dux]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Lilith

ʟıʟıтн § cяαzч мıпɗεɗ

Lilith
Aantal berichten : 37
Pro Infinito's : 878800

About Me
Leeftijd: »7weeks
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: I'm a little piece in a big universe. [&Dux]   zo 24 maa 2013 - 17:42“I’m gonna get you!” Gromde ze gespeeld boos, een beetje raar huppelde de pikzwarte pup achter een insect aan. Haar donzige vacht was nog ver van volwasenheid. Eigenlijk alles aan de pup was ver van volwassen, ze was dan ook amper twee maanden oud en tja, dan kon je niet anders verwachten.
De sneeuw die er lag kwam tot boven haar middel, iets wat haar duidelijk hinderde in het vangen van het ongedierte. Haar mollige pootjes schopte ze krachtig door de sneeuw, gefrustreerd hapte ze naar het witte spul, het kwam in haar bekje terecht en terwijl de sneeuw smolt maakte ze een smakkend geluidje. “That doesn’t taste good,” piepte ze teleurgesteld, boos huppelde ze verder, het idee om dat rare insect te pakken was ze allang weer kwijt, ze wilde alleen nog maar naar het warme toe.
Het witte koude spul bleef aan haar pluizige vachtje plakken, het maakte haar nog kouder en opeens had ze er genoeg van. “I’m not moving on!” zei ze eigenwijs. Prompt liet ze zich vallen in het koude wit, draaide zich op haar zij en deed alsof ze dood was.
Na een poosje begon ze zich te vervelen, alsof er niets aan de hand was stond ze weer op, het was toch echt super saai zo zonder speelkameraadjes. En je zou toch denken dat die in overvloed aan kwamen waaien? Ze was toch makkelijk te zien in de witte omgeving, maar nee hoor, al die sukkels hadden besloten zo ver mogelijk van haar vandaan te blijven. Hoe durfde ze.

Haar ogen werden immens groot bij het zien van een heel raar wezen, het had puntige dingen op zijn hoofd en rook vreemd. Ze besloot te doen wat alle grote wolven deden, ze plantte haar snuit in het wit en snoof zo veel mogelijk lucht in, er kwam wat sneeuw mee maar dat deed haar weinig. Het zag er voor een vreemdeling vast raar uit, zo’n mollig bijna dik pupje dat deed alsof ze aan het spoorzoeken was of zo. Haar staartje waggelde vrolijk van links naar rechts en vol zelfvertrouwen begon ze aan haar grote tocht naar het vreemde ding, wat ze stiekem allang weer kwijt was geraakt maar wat ze niet toe wilde geven. Het moest nog ergens zijn toch? Volledig geconcentreerd op de grond bedekt met wit, waarin zij niks kon ruiken, had ze niet door dat er enkele meters voor haar een wolf naderde.
Geschrokken keek de pup omhoog toen ze op één van zijn grote poten was gestuit, ze keek in twee priemende oranje ogen, hij zag er een beetje uit als een monster. “Whooah,” Mompelde ze zacht, wat was dit voor een wezen? Even snuffelde aan hem, ja, het was toch echt een wolf.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://survivorss.actieforum.com/
 

I'm a little piece in a big universe. [&Dux]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The North
 :: Taiyuan Xue
-
Ga naar: