IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Call me captain Murdock

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Murdock

Solitair

Murdock
Aantal berichten : 152
Pro Infinito's : 861200

About Me
Leeftijd: 2 yrs 8 mnths
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Call me captain Murdock   di 5 maa 2013 - 17:10

Hop. Hop. Hoppp. Ok zo kwam hij echt niet vooruit. De bouw van de wildkleurige reu was zeker een limiet op deze ondergrond. Telkens opnieuw zakte hij diep weg in de bodem. Normaal lopen zat er totaal niet in. Daarom sprong hij als een konijn telkens een goeie halve meter vooruit, maar erg snel ging dat ook weer niet. Zag er vast ook niet uit. Fijn. Kwam hij net aan in een nieuw gebied, stond hij al helemaal voor schut door zijn nogal elegante manier van voortbewegen. Oh well. Als iemand het in zijn botte kop durfde halen om hem uit te lachen, zou dat wel het laatste zijn wat die wolf zou doen. Murdock was niet echt een aardig type. En hij was gek. Een beetje gek. Ok nee een beetje veel. However, als hij iemand zou moeten achterna zitten in dit plakkerige spul, zou hij waarschijnlijk niet echt veel succes boeken. Gelukkig was hij goed in het onthouden van gezichten. Oh ja, wraak zou hij sowieso krijgen.

Eindelijk leek de bodem wat vaster te worden, en hoe verder hij kwam, des te meer grip hij kreeg. Tevreden gromde hij even en kneedde de grond met zijn klauwen, alsof hij er zeker van wou zijn dat die niet opeens verdween ofzo. Vliegen kon hij niet, dus dan zou hij een beetje een probleem hebben. Ok waar hij eigenlijk over nadacht, moge Davy Jones genade hebben over zijn ziel. Murdock stond even stil, snoof de lucht door zijn neus naar binnen, om te kijken of hier iets interessants te beleven viel. Veel van dit gebied had hij nog niet gezien, sinds hij er net aangekomen was. Hij vroeg zich ook af waar Cresil uithing. Die kleine landrot had zich vast weer ergens in de problemen gewerkt. Hun afspraak was nochtans simpel geweest. Als hij in de problemen kwam, zou de reu hem niet meer helpen. De pup moest zelfstandig leren zijn, right? Zo werken alle piratenpups opgevoed, en Cresil was geen uitzondering. Murdock baande zich een weg door het struikgewas. Met een zwiep sloeg een tak op zijn neus. "Aye, what's yer problem, matey? Got yeself a good ol' time hittin' cap'n Murdock?" Riep hij uit. Ja, praten tegen bomen, because why the duck not? "Dun do that again, savvy?" Met een laatste blik op de tak liep hij door. Hopelijk had niemand die uitbarsting gehoord, want veel zouden ze er niet van begrijpen en dat kon toch wel wat vreemd overkomen, no?

[Sum wolf of Eevy c:]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Demon

Solitair

Demon
Aantal berichten : 156
Pro Infinito's : 887200

About Me
Leeftijd: 1 year already
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Call me captain Murdock   di 5 maa 2013 - 19:20


Een donzige staart zwiepte hoog in de lucht heen en weer. Dat was het enige wat boven de bosjes uit staak, voor de rest was zijn kleine lichaam tegen de vlakte gedrukt. Een grijns sierde rond zijn lippen en zijn groene ogen twinkelde. Hij schoot voor uit en met een kleine grom doodde hij de vogel die al een hele tijd irritant zat te fluiten. Met een goed humeur begon de kleine pup te knabbelen op de inmiddels levenloze vogel en trok wat veren uit de vogel. Toen hij na een tijdje het wel genoeg vond, spuugde hij de overige veren uit en stond hij weer op. Zijn heldere groene kijkers liet hij over het gebied glijden om te kijken waar hij nu naar toe kon gaan. Eigenlijk moest hij trainen met één of andere sul, maar daar had hij totaal geen zin in. Die gozer wou alleen maar serieus zijn. Tuurlijk, Demon wou ook sterker en sneller worden, maar wat lol mocht toch zeker wel. Nou van die dude dus niet, dus ging Demon er in z'n uppie op uit.

De geur van zout water drong zijn neus binnen. Zijn zwarte neusje ging even op en neer, waarna zijn staart onwillekeurig begon te kwispelen. Hij sprong over de bosjes heen en kwam met een doffe plof in het zand terecht. Hij gromde eens geïrriteerd. Het zand voelde warm aan en bleef onder zijn nagels zitten, maar ondanks alles liep hij verder het strand op richting het zoute water. Eenmaal daar aan gekomen deed hij zijn poten in het water en genoot even ervan. Het water was warm doordat de zon er voor lange tijd op had gestaan. Hij zuchtte eens kort, waarna de grijns rond zijn lippen groter werd. "Aye, what's yer problem, matey? Got yeself a good ol' time hittin' cap'n Murdock?" klonk het opeens van rechts. Demon richtte zijn kop er meteen op, waarna hij een wenkbrauw op trok. "What tha f'ck?" zei Demon en keerde zich nu helemaal tot het geluid toe. "Dun do that again, savvy?" klonk het. Demon fronste een wenkbrauw, waarna hij met opgetrokken poten zich door het zand begaf richting het geluid. Hij snoof eens kort de lucht op, waaruit hij op maakte dat het een reu was waar hij mee te maken had. Zijn staart ging onwillekeurig omhoog. Na een paar super gênante hoppjes, was hij bij de bosjes aangekomen waar hij achter het geluid hoorde. Demon wist niet wie of wat er achter de bosjes was, maar zonder ge maar spande hij zijn spieren aan en sprong over de bosjes heen en belandde op iets zachts. Hij keek op en zag dat hij op de rug was beland van de reu die hij had geroken. "Aywa,, bro, wazza?" sprak Demon tegen de reu en ging op zijn gemak op zijn rug zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Murdock

Solitair

Murdock
Aantal berichten : 152
Pro Infinito's : 861200

About Me
Leeftijd: 2 yrs 8 mnths
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Call me captain Murdock   di 5 maa 2013 - 21:59

Zand. Hij was gewoon omsingeld door zandkorrels, vijandige zandkorrels dan nog. Die waren allemaal een ninja stealth moordplan aan het verzinnen. Hij voelde het in zijn botten, I'm tellin' ya. Dit zand viel niet te vertrouwen. Hoewel hij opgegroeid was in een kustgebied, het territorium van zijn crew natuurlijk, beviel dit zand hem totaal niet. Het was te korrelig. Minderwaardige kwaliteit, hmmph. Hij had gewoon zand moeten meebrengen van zijn eigen strand, zodat het zand hier kon leren hoe je echt zanderig moest wezen. Te laat daarvoor, helaas. Tenzij hij de kleine Cresil terugstuurde om wat zand te halen. Ja, dat was een goed plan. Sinds hij uit de crew was gegaan, was hij de captain. Cap'n Murdock, you're all at his services.

Ook de bomen bleken extreem vijandig te zijn tegen zijn verschijning. Zou hij nu ook al de bomen wat meer manieren moeten bijbrengen ofzo? Sigh, ongeloofelijk. Hij begon al bijna te wensen dat hij gewoon in zijn eigen gebied was gebleven. Maar ach, hij was van nature heel nieuwsgierig tegenover vanalles, dus echt lang zou hij het niet meer uitgehouden hebben. De drang om ergens anders naartoe te gaan, was uiteindelijk te groot geworden. Hij was nu wel lekker zijn eigen cap'n, en nu moest hij geen bevelen meer opvolgen. Want je captain negeren als die je een bevel gaf, dat was muiterij, en dat werd echt niet getolereerd. Dus hij had gedaan wat vele wolven van zijn leeftijd deden; hij was vertrokken. Hij wist dat hij bij de Crew altijd een plekje zou hebben als hij zou terugkeren, maar momenteel vond hij het prima om samen met Cresil wat rond te cruisen. Plots voelde hij een gewicht op zijn rug. "Aywa,, bro, wazza?" Volgde een lichte stem. "Kiddin' me, landlubber?" Zei hij nuchter, terwijl hij zijn kop zo ver mogelijk draaide om de landrot op z'n rug aan te kijken. "Ye better move ye ass, scallywag." Murdock maakte een sprongetje naar links en toen vooruit, in de hoop dat de pup van zijn rug zou knikkeren. Het zand zou zijn val wel breken, als het in die tijd geen moordaanslag ofzo gepleegd had natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Demon

Solitair

Demon
Aantal berichten : 156
Pro Infinito's : 887200

About Me
Leeftijd: 1 year already
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Call me captain Murdock   wo 6 maa 2013 - 17:57


Op zijn gemak zat de kleine pup op de rug van de onbekende reu. Een grijns sierde rond zijn lippen. Elke andere pup was waarschijnlijk niet zomaar op een rug gaan zitten van een wild vreemde, maar Demon was anders. Hij had nog nooit in zijn vijf maanden geen angst gevoeld. Hij wist dat het bestond en hij wist hoe het rook, maar zelf had hij het nog nooit gevoeld. Iets wat ervoor zorgde dat hij een pup was die alles deed zonder er verder bij na te denken. Zijn ouders hadden hun handen vol aan de pup en tja Demon had schijt aan wat ze zeiden, dus uiteindelijk was hij weg gelopen. Hij wou een andere toekomst dan dat zijn ouders in hun gedachte hadden. Zijn ouders wouden namelijk dat hij een goodie werd, een poedel. Maar Demon had andere plannen en wou alleen nog maar vermoorden en gefreesd worden. De adrenaline die dan door je aderen schoot was overweldigend. Aangezien hij nog niet volgroeid was, kon hij nog geen grote dieren vermoorden. Dus hij moest het doen met het martelen van konijnen, eekhoorns en vogels. Zolang de beesten konden krijsen was het leuk. Zijn staart ging onwillekeurig heen en weer bij die gedachtes. Wat was het leven toch weer fijn.

Demon trok zich terug uit zijn gedachtes, want ja hij zat op de rug van een vreemde en moest zijn gedachtes daarbij houden. Tenminste, dat leek hem het verstandigst. Ja, hersens had hij wel. "Kiddin' me, landlubber?" klonk het waarna een kop zijn richting op draaide."Aywa swa," begroette Demon de reu en grijnsde eens naar hem. "Ye better move ye ass, scallywag." sprak de reu waarna hij een sprong naar voren en naar links deed. Demon zuchtte eens en liet zich eraf vallen in het zand. Hij sprong meteen weer op en schudde het zand uit zijn vacht. Van zand moest hij niks hebben, maar hij richtte zijn aandacht al snel weer op de reu. "Yo bro, why in you're motherf'ckers name are you talking like a pirate?" vroeg de bruine pup en liep naar de reu toe. Aangezien Demon zich de laatste tijd wat verveelde kon hij net zo goed een praatje met deze gestoorde reu hebben om wat tijd te doden. "Well, captain, what's your name?" vervolgde Demon en hij grijnsde nogmaals.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Murdock

Solitair

Murdock
Aantal berichten : 152
Pro Infinito's : 861200

About Me
Leeftijd: 2 yrs 8 mnths
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Call me captain Murdock   do 7 maa 2013 - 13:16

Was hij nu for real gedegradeerd tot strandstoel? Hij was er nog geen dag en dan gebeurde dit. Het aanhangsel op zijn rug was vast zo'n pupding dat dacht dat hij de wereld aankon omdat hij toevallig een ego had waar iedereen in stikte. Best wel een handige manier om de wereld aan je poten te krijgen. Loop gewoon iedereen omver met je ego en bam, opgelost. Helaas, die puppydroom mocht hij mooi uit z'n kop gaan zetten. Zo werkte het niet in de echte wereld. Maar wie was hij om de pup op zijn rug een wake-up call te geven? Murdock was zelf zo geweest, al werd dat er bij zijn crew veel sneller uit gehaald. De ouders van deze kleine wisten duidelijk niet hoe het hele ouderschap in elkaar zat. Amateurs.

"Aywa swa," Begroette de pup hem grijnzend. Murdock stak even kort zijn tong naar hem uit. Nah. Even verlagen tot zijn niveau, absoluut. Nee, soms was hij nog een pup in zijn kop. Wie wou nu verantwoordelijkheden? Hij niet, nope. Noooope. Behalve dan Cresil. Die kleine was zowat de enige die het
een beetje uithield in zijn buurt, en de twee maakten best wel leuke dingen mee. En hij had een gezonde dosis hersenen, dus hij kon best voor zichzelf zorgen als het moest. Daarom konden ze goed met elkaar opschieten. "Yo bro, why in your motherf'ckers name are you talking like a pirate?" Vroeg de pup toen. Ondertussen was hij al van zijn rug af gekomen en liep hij op hem af. Hij kon de kleine nu even goed bekijken. Murdock ging zitten en sloeg zijn pluizige staart rond zijn kont. "Because me is a pirate, du-uh", Zei hij, terwijl hij overdreven met zijn ogen rolde. Toen gaf hij de kleine een knipoogje en grijnsde even breed naar hem.

"Well, captain, what's your name?" Bleef die pup dan vragen verzinnen? Groeiden de vragen hier aan de bomen ofzo? Of was de pup een handlanger van het zand, die hem vervelende vragen ingefluisterd hadden en hem dan op hem afgestuurd, om zijn welverdiende rust na de lange tocht die hij had afgelegd te onderbreken. Het was vast en zeker een complot ofzo. "It's Murdock. Cap'n Murdock for ye, matey", Antwoorde hij. "And what's yers?" Kaatste hij toen terug. Hij boog zich wat naar de pup toe en keek hem recht aan voordat hij zijn volgende vraag op hem afvuurde. "Where are yer parents, lad?"
Terug naar boven Ga naar beneden

 Demon

Solitair

Demon
Aantal berichten : 156
Pro Infinito's : 887200

About Me
Leeftijd: 1 year already
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Call me captain Murdock   za 9 maa 2013 - 19:11

De reu had eerder gezegd dat hij een piraat was en dat dat de reden was waarom hij zo sprak. Demon grinnikte eens. Die reu was geschift, maar dat zorgde er juist voor dat hij wat lol met de reu kon hebben. Wat lol en gekkigheid in het leven was toch zeker wel toegestaan? Als dat niet zo was, dan overtrad Demon met alle liefde die regels. Regels zijn erom overtreden te worden, right? However, gelukkige leek de reu niet een hele fiz te maken van het feit dat Demon zonder schaamte op zijn rug was gesprongen. Je mocht vinden dat Demon een groot ego had, maar dat zorgde ervoor dat hij zichzelf staande hield en niet snel tegen de vlakte ging. Hij zou nooit snel opgeven. "It's Murdock. Cap'n Murdock for ye, matey" antwoordde de reu op de eerdere gestelde vraag van Demon. "Captain, hea,," mompelde Demon wat. Betekende dit meteen dat Demon in de crew zat waarvan deze zogenaamde Murdock 'captain' van was? Ach, whatevar, hij liet zich niet zo makkelijk onder de duim brengen. But who gives a f'ck? Hij zal die Murdock eens een plezier doen en hem 'captain' noemen. Wat een lieverdje was hij toch weer, kuch kuch. "And what's yers?" kaatste de reu terug, iets wat Demon had zien aankomen en daarom het ook niet erg vond. "Demon is the name," zei Demon en hief even trots zijn kop op, die hij al snel weer liet zakken.

Eigenlijk hadden zijn ouders hem een andere naam gegeven, hij kon zich niet eens herinneren welke naam. However, hij had er uiteindelijk voor gezorgd dat iedereen hem Demon noemde en zo is hij ook verder het leven in gegaan. Zonder gedoe van andere, zonder te luisteren naar anderen. Heerlijk. Natuurlijk zat hij nu wel in een roedel, iets wat eerst niet bij zijn plan behoorde, maar uiteindelijk ging hij er toch op in, aangezien hij dan sterker en sneller werd. De kop van Murdock was opeens dichterbij en Demon trok zichzelf terug uit zijn gedachtes. Hij zette een stap naar achter, waarna hij de reu wat verontwaardigt aan keek. "Where are yer parents, lad?" vuurde Murdock de vraag op hem af. Demon grijnsde eens en zijn staart ging onwillekeurig heen en weer. "I don't f'cking know and I don't f'cking care," zei hij en grijnsde nogmaals. "Where are yours?" kaatste Demon de vraag terug, ook al sloeg het nergens op. De reu was volwassen, dus het was logisch dat hij alleen was. Maar voor Demon was het ook logisch dat hij alleen was. Hij grijnsde nog een keer, waarbij zijn groene ogen begonnen te twinkelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Call me captain Murdock   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Call me captain Murdock

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Haitan
-
Ga naar: