IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Breeze

Solitair

avatar
Aantal berichten : 191
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: xDo you have to know that?x
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   do 28 feb 2013 - 14:26


Met rustige pasjes liep Breeze door het zacht goudkleurige zand heen. Eigenlijk hoorde ze nu plezier te hebben maar ach soms het je gewoon van die buien die je tegenhielden en je lieten mokken... Af en toe stopte ze en schopte ze wat zand weg waardoor een er kuiltje zichtbaar werd. Na een paar kuilen te hebben gemaakt stopte ze en stak voorzichtig haar neus in een kuiltje. 'Atsjoe!' Ze trok snel haar kopje terug en schudde er even mee. 'Blijkbaar toch geen goed idee om dat te doen' Mompelde ze terwijl ze haar vaart weer maakte. Tijdens het rennen kijk Breeze even omhoog om te kijken waar ze was ook al wist ze een ding zeker ze was beland in het gebied van Black ops. Ze had geen idee welke wolf ze zou tegenkomen maar het was misschien wel te merken aan zijn gedrag. Ze nam een behendige sprong op een berg met stenen en keek rond. Water, zand en een gedeelte wat nog donkerder is maar geen wolf. Een kleine zucht verliet haar mond en ze dacht terug wat een of andere vreemde wolf tegen haar had gezegd. Als je erin wil komen moet je huilen naar de leader. Hmpff huilen dus? Ze zette een pootje naar achteren terwijl ze haar pluizige staart over de grond liet schuiven. Misschien was het later wel een idee om te wassen maar nu moest ze zich focussen op haar doel. Ze zette haar snuit in de lucht en een van haar voorpoten half op de rand. Ze nam een hap lucht en liet een krachtige huil horen. Ze bleef een paar seconden op deze pose en sprong toen behendig van de rots af. Haar zeeblauwe ogen die in het donker een gloed gaven keken vol spanning rond. Gelukkig was Breeze vandaag in een badass bui dus dit momentje kwam goed van pas. Maar wat nou als niemand haar mocht en ze haar aanzagen als een zwakke poedel. Ze ontblote haar tandjes en begon in een dreigende houding te staan. Schuin stond ze met al haar voorpoten recht maar haar linkerpoot een stuk naar achteren. Jhaa die was mooi! Ze nam een kleine sprong en ging vervolgens zitten. Wachtend of iemand zou komen om haar verder te helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   do 28 feb 2013 - 16:50

๑ L E G I O N ๑
Zijn poten droegen hem naar de thuisbasis toe. Het was tijd om dingen anders aan te pakken. Nou, anders.. Hij was nog op zoek naar enkele leden maar deze moesten meer in huis hebben dan alleen een beetje kunnen vechten. Zijn oren vouwden zich plat tegen zijn schedel toen hij een onvast huiltje hoorde dat aan hem was gericht. God, wat was er dan nu weer? Hij schudde zijn pluizige vacht en draaide zich om van Night Sky Lake. Dat hij hier nu weg moest was maar even zo. Hij liep met rustige passen in de richting van de huil. Zijn ogen ontwarden een jong wolfje en hij keek haar smalend aan. O, nog zo'n een die dacht dat je het zo voor elkaar kreeg. 'And what do you want Poodle?' zei hij met een stem waar een ijskoude ondertoon inzat. Hij was niet van plan om zomaar toe te stemmen. Wat deed deze púp hier eigenlijk? Demon was een ander verhaal geweest, en hij zag ook dat er een goede vechter in hem school. Maar dit bundeltje pup hier voor hem? Dat wist hij zonet nog niet. Hij keek de pup doordringend aan met zijn ijsblauwe ogen die ook ijskoud stonden. Nee. Gemakkelijk ging hij het deze pup zeker niet maken.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Breeze

Solitair

avatar
Aantal berichten : 191
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: xDo you have to know that?x
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   do 28 feb 2013 - 17:43


Een poosje keek ze voor zich uit. Waarom antwoorden er nou niemand op haar gehuil? Nou antwoord had ze ook niet nodig ze was gewoon benieuwd naar maar dingen over de roedel. Plots zag ze een bruine schim in de schaduw, als het ging om in het donker kijken was Breeze toch wel nummer een in dat. Haar staart gaf een paar slagen op de grond terwijl ze voor zich uit tuurde. 'And what do you want Poodle?' Hoorde ze een stem kil zeggen. Wat een poodle? Breeze zuchten en sprak kil naar de wolf 'First I'm not a poodle! And second you are?' het woordje 'Poodle' Sprak ze op een doordringende toon uit. Niemand maar dan ook never niemand mocht het lef hebben om haar een Poodle te noemen. Ze kruiste haar voorpoen en keek de bruine wolf aan. 'Excuse me, my name is Breeze and yours?' Antwoorden ze rustig. Wat nou als dat de leader was van Black ops. Owhh jhaa het kwam natuurlijk door haar uiterlijk omdat ze zo lief leek. Nou dat was ze eigenlijk dus niet. 'You wil see my Skill isn't?' Haar zeeblauwen ogen keken hem aan terwijl ze de wolf goed in de gaten hield. ' If you want to see my skills .... Tell me what I must do it.' Een Engels gesprekje lekker beleefd he... Ze zuchte en keek de wolf goed in zijn ogen aan. Voor een onverwachte wat dan nog was ze klaar.

~~ Hopelijk is ie goed =D
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   do 28 feb 2013 - 21:24

๑ L E G I O N ๑
Zijn staart zwiepte kort en bondig heen en weer. Zijn ogen werden spleetjes toen ze hem zo oneerbiedig aansprak. Een kwade grauw rolde over zijn lippen. Nee, respect hadden de ouders dit pupje niet geleerd. Hij haalde uit met zijn poot en gaf de pup een harde tik op diens neus. 'At first. Show some Respect. Didn't you parents teach you that? I'm the Alpha of the Black Ops.' zei hij daarna ijskoud. Dit kleintje wist overduidelijk niet wie er hier voor haar stond. Breeze. Hmm. Hij zag niet zo veel in dit kleine hoopje bont. Hij sloeg kort met zijn staart en keek haar indringend aan. 'Well, if you want to join my pack... What's your motivation? Why do you want to go in a Bad Pack poodle? Hmm? zei hij smalend. O, dit was nog eens dikke pret als je het hem vroeg. Hij knikte kort bij haar laatste vraag. Hij wilde best wel wat zien maar dit was een beetje te veel van het goede als je het hem vroeg. Nou, eens zien wat dit hoopje bont in zich had dat zich Breeze noemde. Gadver, de naam alleen al klonk goedzakjes achtig. Hij rolde kort met zijn ogen en wachtte af op wat de pup ging doen.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Breeze

Solitair

avatar
Aantal berichten : 191
Pro Infinito's : 848400

About Me
Leeftijd: xDo you have to know that?x
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   do 28 feb 2013 - 21:51


Snuivend bleef ze met moeite zitten. Na een korte stilte hoorde ze weer een kille stem. 'At first. Show some Respect. Didn't you parents teach you that? I'm the Alpha of the Black Ops.' Hoorde ze de wolf. 'Coowl! So you say that you are important? I understand!' Ze ging staan en liet haar staart onder zich hangen. Ze keek met haar zeeblauwen ogen naar de wolf die vervolgde. 'Well, if you want to join my pack... What's your motivation? Why do you want to go in a Bad Pack poodle? Hmm? Hij zij alweer 'poodle' tegen haar! het liefst wilde ze hem nu naar de nek vliegen maar hij had gezegd dat ze respect moet hebben. 'Well when I was born I was teased that I was cute. When I had my sister killed midnight and my mother gave me a few bites.' Ze toonde de onderkant van haar poot en daarna de zijkant van haar kaak. Ze ging weer rustig zitten en vervolgde. 'I was tired that I was left behind so I have my mother in her sleep very injured. When she woke up, she tried to drown me. Luckily I had myself all things taught so well ... Therefore, I am tired of everyone doing so pathetic to me. And I want to learn and hard to kill! This is why' Ze zuchten en keek naar de opkomende klein stukje zon. Ze ging vlak voor de wolf zitten en vervolgde. 'And now? I do anything!' Een glimlach verscheen op haar lippen terwijl ze haar nagels ontblote van spanning.

~~KORT D=
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   vr 1 maa 2013 - 9:10

๑ L E G I O N ๑

Hij snoof kort bij de opgewekte stem van de pup. Hmm. Wat moest hij hier nou mee? Hij bekeek de pup eens goed die vrolijk stond te stuiteren. Waarom was hij zijn tijd hier aan het verdoen? Hij luisterde geduldig naar haar verhaal en haalde toen zijn schouders op. Yeah, Right. Like a pup could hurt her mother badly. I don't buy it you know? That you could hurt your mother. And I need to give her equal. You are pathetic to think you can come in my pack just so easely. van zijn stem droop het sarcasme af. Breeze was zo vrolijk dat hij haar eigenlijk het liefste vandaag nog naar de Mystic Strangers zou brengen. 'This isn't your pack. Go find Nathan in the East and join the Mystic Strangers. The Black Ops arent for anyone. And not for you either. You would die the second you came in' zei hij en lachte een kraaiachtig lachje. O god. Zijn staart zwiepte nog enkele keren en hij stond op en draaide zich om. Het was tijd om terug te gaan naar de Night Sky Lake waar geen wolf het in zijn kop haalde te komen. Voortaan zou hij Owyn toestemming geven samen met Eevy wolven te gaan zoeken die het hen waard leken om in de roedel te komen. Hij snoof en vertrok.

[Topic Uit]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

ѕσ тнιѕ ιѕ yσυ (ℓєgιση)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Xuanya
-
Ga naar: