IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 LEZEN: Place On Morgandi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Kaiy

Founder | Solitair

avatar
Aantal berichten : 1795
Pro Infinito's : 864601

About Me
Leeftijd: 4 Years Old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: LEZEN: Place On Morgandi    zo 24 feb 2013 - 20:19

Frustraties, frustraties en nog eens frustraties, roepen sommigen van jullie bij ons op.
Niet een enkeling, niet een tweetal, nee een aantal solliciteren er hard naar.

Morgandi is er voor bedoeld om iedereen hier thuis te laten voelen, om iedereen hun afleiding van school, problemen en meerdere dingen kwijt te laten raken door gezellig en leuk te posten met anderen. Door met andere te praten over wat we allemaal met elkaar delen.
De passie voor realistische wolven in een wereld waar wij onze fantasie kunnen laten gaan.

Maar voor sommigen voelt dit niet meer als een thuis, waarbij ze zichzelf kunnen zijn. Dat komt omdat er een aantal leden zijn, waar ze ooit zijn begonnen meenemen naar deze plaats.
Daar is niets ergs aan, want iedereen mag doen wat hij of zij wil, maar het moet niet ten koste gaan van andere leden die hier langer zijn, die het hier leuk vinden en die graag willen dat iedereen tijd voor hen heeft.

Morgandi staat voor de openheid, vriendelijkheid, samenwerking, gezelligheid, maar niet voor de slechte kanten die ik in zie als mensen negeren, doen alsof er niks is of iemand die door ons uitgekozen is om iets te mogen doen, als extra, onder de ander te verplaatsen.

Als je iets met een bepaalde persoon wilt bespreken, dan kun je dat doen via een prive bericht, e-mail, msn, skype en alle andere social media.

Het is leuk dat er mensen komen, van andere kanten die ooit op een land hebben gepost, waarbij hun hart en ziel altijd zal blijven liggen. Maar vergeet niet, dit is dat land niet. Morgandi is niet het oude, waar velen zijn begonnen. Wij zijn een andere tak.

Laat ons niet vergeten dat wij er voor staan om het iedereen naar zijn zin te maken en iedereen in hun waarde te laten, niemand achter te stellen, want daarvoor is het niet opgericht.
We willen dit niet zien op het forum, want we gaan maatregelen hiervoor nemen als we zien dat het nu te vaak gaat gebeuren. Wij willen het voor iedereen leuk houden, zodat niemand het gevoel krijgt dat ze weg moeten gaan omdat het hun thuis niet meer is.
Ik, Kim, Isa, Rose en Teddy willen dit dan ook duidelijk maken dat Morgandi een RPG is waar geen vriendjespolitiek, groepen in leden zullen verschijnen en het voortrekken van mensen!

Spoor ons dus niet aan om maatregelen te nemen tegen het gedrag van velen en laat het oude land waar hart en ziel liggen achter je liggen, hoe geweldig het ook klinkt om het hier verder op te bouwen, doe het niet expres of zo danig dat leden zich bij ons gaan melden.

We hebben al genoeg leden gehad die ons een aantal zaken gemeld hebben, waar wij nu serieus mee bezig gaan en waar dit bericht op slaat.

Laat ons niet ingrijpen op de manier zoals er door ons is opgesteld.
Want wij willen dat het liefst niet doen, omdat het leuk moet blijven.
Dus een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Met vriendelijke groeten,
Sykes, Kim, isa, Rose en Teddy
Het team dat Morgandi mogelijk maakt!

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Kaiy
It doesn't hurt me You wanna feel how it feels You wanna know, know that it doesn't hurt me You wanna hear about the deal I'm making You be running up that hill You and me be running up that hill And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places, No problems
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
http://foreternity.actieforum.com
 

LEZEN: Place On Morgandi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 

 Soortgelijke onderwerpen

-
» I will try to find my place in the diary of Jane.
» Long live ... this new place. [Topaz]
» Best place to watch the sunset &Jay Raferty
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: Oude Memory Guides-
Ga naar: