IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ♛ I'M TOO GOOD FOR LIFE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Vegas

Solitair

avatar
Aantal berichten : 47
Pro Infinito's : 850800

About Me
Leeftijd: 3 years, 10 months
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: ♛ I'M TOO GOOD FOR LIFE   za 23 feb 2013 - 20:03


i'm too good for life
Vegas vs Nathan

De witte teef stak haar neus over de rand van het ravijn. Enkele seconden lang zweefde het idee in haar hoofd zich in de diepte te gooien, zodat ze alle ellende van haar toch al verpeste leven te vergeten. Besides, niemand zou haar missen. Maar ze schudde deze gedachte snel van zich af. Nee, als ze over de rand zou kieperen, zou ze eerst enkele seconden in doodsangst naar beneden tuimelen alvorens ze de grond - hopelijk - met een harde smak zou raken. Ze hield niet van angst. Ze stond boven haar angst. Angst was iets wat niet aan haar was toebedeeld. Ongeluk, dat vulde haar leven. Ongeluk en het eenzaam leiden van haar leven. Zo was het haar schijnbaar voorbestemd. Vroeger had ze een heel ander beeld gehad van haar toekomst, maar ja, vroeger was alles beter.

Met een zucht deed Vegas een paar stappen naar achteren. Ze liet zich op de stoffige ondergrond vallen en veroorzaakte hierdoor een korte zandverstuiving. Starend naar de eindeloze horizon dacht ze na. Ze dacht na over het feit dat ze niemand om zich heen had, en hoe ze zich hierbij voelde. Meer dan prima. Ze dacht na over wat ze nog zou kunnen bereiken. Niets. Ze dacht na over wat ze nog had. Qua waardigheid had ze bij haar familie en vroegere vrienden niets meer. In ieder geval had ze zichzelf nog, en haar koppige, egoïstische karakter. En haar immense haat voor anderen. Ze was zo veranderd vergeleken met vroeger. Haar eerste levensjaar was ze een pup die genoot van haar leven. Ze werd verliefd en kreeg verkering met de toen nog zo perfecte reu. Vanaf daar sloeg haar leven radicaal om. Nu had ze geen moeder, geen liefde, geen familie, geen... Ugh. Aan dat laatste wilde ze niet eens denken. Het was te pijnlijk.

Verdriet overmande haar. Kwaad beet ze op haar lip om de tranen tegen te houden. Jezusmina, ze was echt een mietje. Als zelfs de gedachten aan een dood iemand haar al van haar stuk konden brengen... Kom op zeg, de helft van de wolven die ze ooit had ontmoet waren nu dood. En nooit had ze er problemen mee gehad. Doden was voor haar geen probleem. Dat haar pup nou toevallig... Oh shit, fuck it. Een zilte traan rolde over haar harige wang. Ze sloot haar ogen enzag zichzelf over de rand van het ravijn duikelen, naar beneden vallen, en daarna een grote, zwarte duisternis. Vrede.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Kaiy

Founder | Solitair

avatar
Aantal berichten : 1795
Pro Infinito's : 876601

About Me
Leeftijd: 4 Years Old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: ♛ I'M TOO GOOD FOR LIFE   zo 3 maa 2013 - 19:57

Een paar minuten stond hij naar het oneindige te staren, de oneindige zee voor zijn neus. Met een zucht sloot hij zijn ogen. Hoe moest hij het haar nu gaan vertellen. Hij durfde aan de ene kant niet, bang om zijn beste vriendin en mede-alfa te verliezen.
Maar hoe moest hij het haar dan anders ooit bekend gaan maken? Hij liep hier al zo enorm lang mee, dat het gevoel steeds maar sterker en sterker werd, wanneer hij bij haar in de buurt kwam en was. Aan de andere kant, zou er misschien een kans zijn dat zij hem ook wat vond. Waarom was het zo moeilijk om uit te vinden wat het precieze in je leven was.
Of je de juiste keuzes maakte die je van plan was te maken? Hoe kon je weten of je voor iets koos waar je beide blij van werd? Met een zucht opende hij zijn ogen weer en draaide zijn hoofd weg van de oneindige zee.
Hoe langer hij er naar keek, hoe oneindiger zijn weg naar liefde was. Hij droeg zijn poten op om door het gebied te gaan, zonder terug te keren om zijn gedachten weer wat vrij te maken.
Al werd hij snel weer uit zijn nieuwe gedachten gehaald. Dit keer was er opnieuw een teefje in de buurt. Maar dat was van deze plek nog wel een behoorlijk eindje weg. Hij moest er voor naar Shangou.

“Als ik ga, leer ik nog een andere wolf kennen. Als ik niet ga weet ik niet of het de moeite waard was. Weet je wat ik ga er gewoon heen.” Mompelde hij eens tegen zichzelf en begon te rennen. Spieren rolden fel over zijn gewrichten, zijn tong hing ietsjes uit zijn bek, maar zijn oren bleven gespitst met zijn neus op scherp gesteld. Stel je voor dat er nog wat anders bij kwam.
Snel liep hij verder en sprong de grens over naar Shangou. Eigenlijk was hij hier nog maar één keer in zijn hele leven hier geweest, maar indruk had het zeker gemaakt op hem. Alleen maar afgronden, ravijnen, nog meer afgronden en nog meer ravijnen.
Even grinnikte hij en ging verder, tot hij ook dit keer weer een nieuwe witte teef zag staan. Maar zij zag er anders uit dan Ceylen, de wolvin die hij hiervoor had ontmoet. Ze viel van het ravijn af, naar beneden. Wild sprong Nathan van de uitstekende rotsen af en sprong naast haar. Met een poot duwde hij tegen haar lichaam af. “Hoor je me, kom, blijf alsjeblieft hier.” Hij likte wat over haar snuit en bleef met zijn poot haar lichaam aantikken, om haar te proberen terug op de wereld te krijgen.

[Sorry voor het lange wachten en de korte post.]

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Kaiy
It doesn't hurt me You wanna feel how it feels You wanna know, know that it doesn't hurt me You wanna hear about the deal I'm making You be running up that hill You and me be running up that hill And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places, No problems
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
http://foreternity.actieforum.com
 

♛ I'M TOO GOOD FOR LIFE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Shangou
-
Ga naar: