IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Talk to the devil and train ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Talk to the devil and train ~   za 23 feb 2013 - 12:11

๑ L E G I O N ๑

In alle rust wandelde Legion door het zuidelijke gebied. Op zijn snuit lag een grijns, het was tijd dat de roedel weer bij elkaar kwam. Dat ze werk zouden gaan maken van de trainingen en het opleiden tot echte vechters. Een koele noorderwind streek door zijn vacht, het weer was perfect. Nog zonnig, nog donker, gewoon een normale. De winter was stil aan zijn uit treden aan het maken, alleszins dat moest toch. Ergens laat in de avond, had hij een idee gekregen wat ze zouden gaan doen, het zou een goede training zijn en zo zouden de geschikte vechters ook meteen aan het licht komen. Nog even en hij was op de plek waar hij moest zijn. Voor deze vorm van training moest de ondergrond stevig genoeg zijn, en moesten er ook enkele attributen van de natuur over de grond verspreid liggen. Voor even richtte hij zijn ogen op de hemel, er kwam vandaag geen verandering meer in het weer, daar was hij zeker van. Regen zouden ze misschien nog wel kunnen verwachten maar echt een erge bui zou het niet gaan worden, maar voor alsnog zou een perfecte toevoeging zijn voor wat hij had gepland. Kort kraste hij met zijn nagels over de steen waardoor een fel krassend geluid ontstond waardoor meteen enkele vogels opvlogen. Uiteindelijk na nog enkele minuten door het zuiden te hebben gewandeld kwam hij aan op de plek waar hij moest zijn. Enkele stenen lagen voor hem, eveneens als enkele boomstammen die verspreid lagen, zodat er toch nog wat open stukken waren. Kalm sprong hij over een boomstam en toen hij de grond raakte sprong hij op een steen. Kort rekte hij zich uit en nam de omgeving verder in zich op. De reu slaakte al snel een luide huil naar de roedel. Het woord was snel rond gegaan over de roedel en hij had al snel genoeg opgevangen dat er weer wat wolven duidelijk interesse toonde voor de roedel. Hoe meer wolven, des te groter de hoeveelheid wolven die de vallei konden binnen dringen wanneer het nodig was.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyaneah

Solitair

Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 850800

About Me
Leeftijd: 2 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Talk to the devil and train ~   za 23 feb 2013 - 16:53

Met een geeuw rekte Cyaneah zich uit, ze had een dutje gedaan. Ze had geen idee waarom ze zo moe was eigenlijk, maar het was zo. Legion was tevreden geweest gisteren en had haar toegelaten in zijn roedel. Ze was zo blij geweest, maar had heel koeltjes gereageerd. Natuurlijk kon ze niet een gat in de lucht springen, dan leek het net alsof ze niet slecht was. Ze was dan wel geboren in een goede roedel, zo goed was ze niet. Haar ouders zouden trots op haar zijn, dacht ze met een valse grijns. Nou niet dus. Toch miste ze Cámo en Cars wel heel erg, ook zij waren niet al te goed. Ze voldeden net als Cyaneah niet aan het stereotype goed. Ze deden geen vlieg kwaad maar echte poedels dat waren ze ook niet. Poedels, dat was de naam die ze de goede wolven had genoemd sinds haar verbanning uit haar eigen roedel. Eigenlijk was ze blij dat dat gebeurd was, ze was blij haar eigen leven te leiden op dit moment. Ook al moest wel gehoorzamen aan Legion, maar dat maakte haar niet veel uit. Ze had meer bescherming en meer saamhorigheid dan toen ze in haar uppie rondzwerfde. Ze ging even rustig zitten en sloeg haar pluizige staart om haar poten heen. Ze hield van haar leven, eindelijk had ze weer een doel. Ze zou goed zijn voor de roedel, en als het moet zelfs ervoor doodgaan. Ze mocht Legion wel, al kwam hij redelijk kil en koud over. Ach ja, hij was wel een voorbeeld voor haar, sinds ze hem moest gaan gehoorzamen. Plus hij was redelijk sterk en zag er goed uit. Ze zou hem wel helemaal gek gaan maken en misschien zelfs proberen hem te verleiden. Een luide huil maakte een einde aan haar gedachten. Ze stond op, rekte zich nogmaals helemaal uit en rende toen zo snel als ze kon naar de plek waar de huil vandaan kwam. Het was nog leeg, alleen Legion was er tot nu toe. Nou ja, de rest van de roedel zal vast ook zo komen. "Legion," zei ze met een knikje en ging toen ergens naast hem staan.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 879600

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Talk to the devil and train ~   za 23 feb 2013 - 17:50


Langzaam liep de witte teef door het dicht begroeide bos heen. Haar klauwen zaten onder het verse bloed van haar eerdere gevangen prooi. De heerlijke smaak van de hinde was nog steeds te proeven in haar bek. Ze likte haar lippen dan vervolgens ook even af. Takjes begaven het onder de krachtige druk die de gespierde poten erop zette. Een lievelingtje was ze zeker niet, maar ze deed geen moeite om dat te bewijzen. Twee keer waren er twee teven geweest die zo dom waren om niet in te zien dat je niet moest spotten met Eevy. Uiteindelijk waren de teven er met een bloedspoor achter zich aan huilend weg gerend, watjes. Dan was er nog die ene reu waar ze zijn naam niet een van wist. De reu was wellicht gestoord te noemen, hij had Eevy uitgedaagd terwijl zij geen goed humeur had en dat had hij ook duidelijk door. De reu is er niet leven vanaf gekomen en Eevy deed niet eens de moeite om het dode lichaam weg te gooien. Ze had er een pijnlijke dood van gemaakt, waarna ze met zijn bloed nog onder haar klauwen weg was gelopen. Zulke mietjes verdiende geen leven. In ieder geval had ze een korte tijd rust gehad, het was echt fijn om even geen zeurende poedels aan je kop te hebben, maar aan de ene kant ook wel weer saai. Ze ging uit verveling jagen, wat haar gemakkelijk af ging. Honger had ze niet, maar at toch nog altijd voldoende om op kracht te blijven. Eevy was behoorlijk groot voor een teef en ze gebruikte alle ruimte voor haar spieren.

Haar gedachtes werden onderbroken door een huil die ze uit duizenden herkende. Dit was de derde keer dat ze hem hoorde, maar deze keer was hij in het algemeen voor alle leden van de Black Ops. Een korte grijns sierde rond haar lippen. Misschien waren er een paar nieuwe rekrutjes. Altijd leuk om daar even de draak me te spelen. Ze was benieuwd naar wat Legion voor haar te bieden had. Hij had eerder tegen haar gezegd dat er een oorlog op komst was, ze gokte dat ze daarvoor gingen trainen en voor wat vechten was Eevy altijd in. Uiteindelijk pootte ze zichzelf wat aan en rende algauw door het bos heen. Ze leek te vliegen over de grond. Haar krachtige poten schoten over de bosgrond heen en zette zich elke keer krachtiger af om nog sneller weg te schieten. Ze ontweek alle obstakels die haar in de weg stonden en alleen sommige krakende takjes verraden dat zij er was. Al snel verruilde de bomen zich voor stenen en remde ze zichzelf iets-wat af bij het zien van de welbekende bruine reu. De grijns sierde nog steeds rond haar lippen. Langzaam liep ze de bosjes uit en liet haar blik kort weg glijden naar een witte teef die naast Legion stond. Een nieuw rekruut. De grijns rond haar lippen werd even groter, waarna ze haar kont neer plantte op het koude gesteente en haar blik terug liet glijden naar Legion. Ze knikte eens kort als begroeting, ging geen onnodige woorden er verder aan besteden. Ze was benieuwd naar wat Legion voor haar in petto had.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Renier

Moderator | Solitair

avatar
Aantal berichten : 950
Pro Infinito's : 875800

About Me
Leeftijd: //3years and 7moons\\
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Talk to the devil and train ~   za 23 feb 2013 - 18:33
RenierBedachtzaam snoof hij de lucht op, hij kende dit gebied. Nog niet zo lang geleden had hij hier nog een steenbok neergehaald samen met Eevy. Jagen in rotsige gebieden was iets voor hem, het eerste wat hem was aangeleerd. Hij wist niet zo goed wat hij hier deed, zijn geweten had hem hier zo waar naar toe geleden. Zijn poten maakten een knerpend geluid over de stenen ondergrond, stof nestelde zich in zijn half lange donkere haren. Het beloofde zacht weer te zijn, Ren vond het maar laf. Hij hield ervan hoe de wind ruw door zijn zijn vacht sneed, en de regen op hem neer viel. Buiten dat moest hij dan weer niks van sneeuw hebben, in het gebied waar hij geboren was sneeuwde het maar een maand per jaar. De sneeuw bleef ook nooit lang liggen, het laagje was altijd veel te dun en waterig. Doelloos liep hij door, uiteindelijk zou hij toch nog wat tegen komen. Het was vroeg op de avond, er viel nog genoeg te beleven. Aandachtig hield hij zijn omgeving in de gaten, als er iets te beleven zou vallen wou hij dat niet mislopen. Lui zijn hoorde er niet bij, Renier bleef het liefst van al in beweging. Het hielp hem alles af te reageren en niet te lang bij dingen stil staan. Een luide duidelijke huil deed Ren stil staan, hij spitste zijn zwart omrande oren. Hij wist heel goed van wie de roep afkomstig was, het had hem geen moeite gekost om die snel te herkennen. Legion had zijn roedel bijeen geroepen, en Ren maakte daar deel van uit. In een vlotte tred liep hij in de richting van waar de huil vandaan was gekomen. Hij was benieuwd naar wat hun alfa van plan was, hij had zin om te bewegen. En als er iets was dat hij niet verwachtte van deze roedel, was dat ze geen gezellig thee kransje gingen houden. Een kleine twinkeling lag in zijn ogen toen hij zich bij de rest voegde. Hij knikte eerst naar Legion waarna hij kort zijn blik liet glijden over een nieuwe teef. Vervolgens liep hij naar Eevy toe, naast haar bleef hij staan even schonk hij haar een brede grijns om vervolgens zijn aandacht weer op zijn alfa te verplaatsen.

© Sykes

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´

Renier's Theme!