IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Joining the pack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Cyaneah

Solitair

Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 850800

About Me
Leeftijd: 2 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Joining the pack   vr 22 feb 2013 - 15:18

Een aantal verse voetsporen liet ze achter in een zanderig stukje. Cyaneah was aangekomen bij de ravijnen in het zuiden, de Shangou. Het was lente, en dat kon je overal aan merken. Ze snoof de geur op. Het was niets nieuws, je rook niet zo veel bij de ravijnen. Maar ja, dat was logisch. Er groeiden niet veel planten of bomen, er waren niet veel dieren die hier jaagden of leefden. Het was stil, je kon het zachte briesje horen huilen. De wind waaide niet hard, maar harder dan in de bossen waardoor ze die ochtend al had gelopen. Ze was nog niet lang in Morgandi beland, maar lang genoeg om hier een beetje te hebben rondgesnuffeld. Ze had gehoord van de verschillende packs in het gebied, en was blij dat er tenminste één aan haar eisen voldeed. Ze wist alleen nog niet zeker of ze hem wel wilde joinen. Ze was eerst ook lid geweest van een roedel, maar was eruit geschopt. Ze herinnerde het zich als de dag van gisteren. Ze was geboren in een goede roedel, met liefhebbende ouders en twee broers. Ze had een geweldig leven, ze had echt niets te klagen. Totdat die ene dag kwam. Ze rilde bij de herinnering. Eén van de wolven nam haar mee naar een afgelegen plekje. Ze had ermee ingestemd om mee te gaan, want ze vertrouwde hem blindelings. Hij had haar moeder gered van een andere, moordlustige wolf. Hij had naar haar gekeken en grinnikte. Ze had gevraagd wat ze hier deden en hij lachte alleen nog maar harder, op een gemene wijze. En toen hoorde ze zijn bedoelingen. Hij was verliefd op haar. Ze vond het verschrikkelijk om hem af te wijzen, aangezien ze hem erg mocht. Maar hij waardeerde het niet. Hij zei haar dat ze samen de roedel uit zouden gaan, samen een geweldig leven zouden hebben, onlangs het leeftijdsverschil. Maar ze stemde niet in. Hij werd enorm boos op haar en uit zelfverdeding heeft ze hem toen gedood. Tot grote afschouw van haar familie en roedelgenoten. Zij wisten het verhaal niet, omdat ze het nooit tegen iemand heeft willen zeggen. Haar hoofd tolde die dag. Maar niet lang daarna verscheen de alfa en die verbande haar uit de roedel. Ze was een slechte wolf geworden, terwijl ze goed geboren was. Ze vond het bloed van de wolf die ze had vermoord heerlijk. Ze was altijd al wat meer neutraal geweest, en nu neigde dat eenmaal meer naar de slechte kant. Ze ging even rustig zitten. Het was stil om haar heen. Zou ze nou lid gaan worden van de roedel of niet? Ze had gehoord dat de roedel Black Ops heette en werd geleid door Legion. Ze had goede verhalen gehoord, dus waarom niet joinen? Ze huilde naar de alfa van de slechte roedel en op dat moment was ze zeker dat ze de roedel zou willen joinen. Het had veel voordelen om lid te zijn van een roedel, aangezien je dan altijd sterker was dan in je eentje, en je had meer bescherming. Nog één maal huilde ze, erg luid dit keer, wachtend op de alfa.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   vr 22 feb 2013 - 16:08

๑ L E G I O N ๑

Het gebied dat hij zichzelf had toegeëigend was groot. Een meer
lag te schitteren aan zijn poten en hij zag de sterren erin weerspiegeld. De
heldere maan die er ook in scheen was haast niet te onderscheiden van de echte
maan hoog in de lucht. Zijn kop draaide naar links toen hij een huil hoorde die
aan hem gericht was. Dit was een wolf die zei dat hij bij de roedel wilde en dat
hij moest komen. Hij geeuwde en rekte zich uit. Zijn ijsblauwe ogen speurden de
omgeving af en hij liep in een rustig tempo naar de plek waar de huil vandaan
was gekomen. De plek waar de huil vandaan was gekomen toonde hem een teefje.
‘Did you call for me? I feel flattered, you little bastard.’ de ondertoon in zijn
stem klonk ijskoud. Net zo koud als zijn ogen waren. Hij nam de teef van
top tot teen op. 'How did you discover my pack darling?'
zei hij en grijnsde toen zijn witte tanden bloot. Nee, hij was niet van plan om
zomaar jan en alleman toe te laten in de roedel maar leden met goede
eigenschappen waren altijd welkom. Hij wist niet goed wat hij van de teef moest
verwachten en daarnaast was hij niet in een al te best humeur wat zorgde voor
deze woordkeuezes. Zijn staart hing dominant in de lucht en hij verwachtte ook
van de wolf voor hem dat hij snel zijn andere bedoelingen duidelijk zou gaan
maken omdat hij hier niet was gekomen om zijn tijd te verdoen. Hij schatte de
teef die voor hem ongeveer een jaar jonger als hijzelf. Zijn ijsblauwe ogen
pinden de wolf zo ongeveer vast waar hij stond. Hij schudde zijn vacht recht en
wachtte op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyaneah

Solitair

Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 850800

About Me
Leeftijd: 2 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   vr 22 feb 2013 - 16:38

Het duurde niet lang voordat de alfa verscheen. Het was een bruine wolf, met ijsblauwe ogen. Niet meteen wat ze had verwacht, ze had hem eerder zwart voorgesteld. Zwart was fout, was wat ze geleerd had in haar verleden. Zwart, dat betekende slecht. Wit, dan was je rein en goed van aard. Maar nee, Cyaneah was compleet het tegenovergestelde. Net als de alfa, Legion, die was ook niet het typische 'slechte' voorbeeld. Ze keek hem recht aan, alsof ze wou zeggen dat er niet met haar te sollen viel. Ze leek dan wel zwak, maar zó zwak was ze dan ook weer niet, en dat zou hij moeten beseffen. Ze wilde nou eenmaal bij een slechte roedel, en dat zou haar lukken ook. "Did you call for me? I feel flattered, you little bastard," sprak hij met een kille ondertoon. Zijn ogen waren net zo kil als zijn stem klonk. Toch was ze niet bang. Nou ja, eigenlijk was ze wel bang, maar dat liet ze niet merken. In de tijd dat ze alleen rondzwerfde had ze gewerkt aan haar pokerfaces en dat had gewerkt. "Yes, I did. Any problems with that?" antwoordde ze wat bitchy. Ze was zeker niet van plan zich meteen gewonnen te geven, hoe sterk en 'geweldig' de reu ook was. Ze voelde een onderzoekende blik over zich heen gaan. Hij bekeek haar, van top tot teen. Dat wilde ze eigenlijk niet toelaten, maar misschien zou ze anders niet bij de roedel komen. "How did you discover my pack, darling?" zei hij daarna, zijn witte tanden bloot grijzend. Haar angst verdween beetje bij beetje, het werd alsmaar minder. De staart van Legion hing arrogant en dominant in de lucht. Een casanova dus, dacht ze met een valse grijns, zij kon er ook wat van, en dat zou ze hem laten merken ook. "I heard some rumors, my dear. And I wanted to join your pack, evil boy," zei ze met haar bitchy stem maar met een flirtige ondertoon. Toch klonk het keihard. Ze zou niet over zich heen laten lopen. Ze hoorde hem zijn vacht uitschudden. Ze ging voor hem staan, wachtend op zijn reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   vr 22 feb 2013 - 23:44

๑ L E G I O N ๑

Hij wilde het zelf niet direct toegeven maar dit was de eerst wolvin die hem aansprak. Andere wolven hadden zich toch anders gedragen in zijn aanwezigheid. Dus deze teef had geruchten gehoord en daar was ze dus opafgekomen? Niet het eerste merkwaardige verhaal dat hem ter ore kwam. Hij grimaste kort. Dus zij dacht dat ze zich thuis zou gaan voelen bij zijn roedel? 'Well, show me some of your skills and we Will talk further. What did you say your name was again? zei hij op eenzelfde toon als hij haar had begroet. Hij wilde wel eens zien wat de teef in huis had voordat hij haar toeliet. Ja, hij wilde graag meer leden, maar dat was iets wat vanzelf zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyaneah

Solitair

Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 850800

About Me
Leeftijd: 2 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   za 23 feb 2013 - 0:27

De witte wolvin zweeg beleefd tot de reu haar terug aansprak. Ze zwiepte haar pluizige staart wat heen en weer, uit verveling. Het leek alsof hij verbaasd was dat zij hem aansprak, in plaats van andersom. Ach ja, maakte dat uit? Het was het bewijs dat zij lef toonde, dacht ze. Nou ja, was dat eigenlijk wel zo? Eigenlijk had ze geen flauw idee, maar ja, dat had ze niet geleerd in de goede roedel. Ineens zag hij dat een grimas zijn mond krulde. Ze vond het maar een beetje creepy, maar ze was niets gewend. "Well, show me some of your skills and We will talk further. What did you say your name was again?" Zijn toon was niet veranderd van de toon waarmee hij haar had begroet. Nog altijd de eentonige, kille stem. Niet dat ze dat erg vond maar een beetje emotie tonen mag vast wel. Oh ja, dat was ze vergeten, ze had haar naam niet eens genoemd. Ze haatte haar naam, als het nou iets stoerder was geweest, maar nee hoor, ze zat opgescheept met deze naam. Ze keek hem aan en zei op een gewaagde toon: "My name is Cyaneah. Your name was Legion?" Ze tikte met haar staart een keer op de grond. En hij wilde wat van haar vaardigheden zien. Nou, hoe moest ze dat gaan doen? Hem gewoon aanvallen? Misschien zou hij dat niet op prijs stellen en dan zou ze nooit in de roedel komen. Nee geen goed idee. Maar ze zou hem wat jaagvaardigheden kunnen laten zien? Als een speer rende ze weg, haar lichaam gestroomlijnd en haar poten om de beurt van de grond af. Ze snoof de lucht op en al gauw had ze beet. Ze rook een konijn, niet ver van haar vandaan. Ze stopte met rennen, waardoor er een beetje zand omhoog spatte. Voorzichtig en muisstil sloop ze op het beestje af. Al gauw had ze het in haar vizier. Met een krachtige sprong had ze het kleine beest vast. Het kon geen kant meer op. Ze beet de strot van het konijn door en proefde het heerlijke bloed. Het sijpelde langzaam van haar bek naar beneden. Een druppel bloed viel. Toen greep ze het beestje en rende razendsnel weer terug naar de plek waar Legion stond. Ze legde het karkas voor hem neer, met een klein buiginkje als teken van respect. Het hele gebeuren had niet lang geduurd, hooguit 5 minuten. "It's for you, as symbol for my respect. I hope you'll like it, Legion," zei ze dit keer met volle respect. Dat flirterige liet ze maar even achterwege.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   za 23 feb 2013 - 8:18

๑ L E G I O N ๑

Hij grimaste bij haar woorden, maar deze naam klonk nou niet bepaald bad ass als je het hem vroeg. Chaneah. Hij knikte toen ze zijn naam vroeg. Ja, zijn naam was Legion. En ook de alfa van de Black Ops. Zijn gijns verbreede zich toen hij haar zag nadenken over hoe ze haar skills moest laten zien. Ach, ja. Natuurlijk viel je niet de Alfa aan. Ze besloot om een jaagvaardigheid te laten zien aan hem. Terwijl ze wegspurtte keek hij haar na terwijl hij nog eens flink geeuwde. Een paar momenten later was de witte teef al terug met een konijn tussen haar kaken. Hij keek eens goed naar het konijn en knikte toen zuinig. Het was geen vet konijn, maar hier in het Westen was het voedsel pezig, net als de wolven die hier woonden. Hij grimaste breed. ' Okay, your hunting skills are okay, but I want to see a bigger prey. How about one dead wolf? Hmm? I also want to see is your fighting skills. How about them? zei hij nog steeds op dezelfde toon. Hij koos de wolven uit op basis van hun hele pakket, hij had meer vechters nodig, dus zou dit een korte test zijn. Hij keek naar het konijn aan zijn poten en realiseerde zich dat hij nog niet had gegeten. Hij boog zich voorover en nam een hap van het konijn. Hij vroeg zich af of de teef het wel aan zou kunnen. Een andere wolf doden. Ze zag er zo in elk geval niet uit.
Terug naar boven Ga naar beneden

 Cyaneah

Solitair

Aantal berichten : 40
Pro Infinito's : 850800

About Me
Leeftijd: 2 jaar
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   za 23 feb 2013 - 15:16

Ze zag zijn blik naar het konijn, het was tevreden, maar toch ook weer afkeurend. Ze kon niets aflezen van zijn gezicht. En natuurlijk klonk haar naam niet echt bad ass, maar dat kwam door haar verleden, it couldn't be changed. Aan de ene kant miste ze haar broers wel, maar ja het was nou eenmaal niet anders. Ze had een moord gepleegd op een roedelgenoot in haar oude roedel, en dat kon niet door de beugel bij een goede roedel. Eigenlijk kon het nergens maar wat moest ze dan? Met de wolf meegaan, hem gelukkig maken? Dat was voor haar geen keus geweest. En hij had gezegd dat als iemand er achter zou komen, dan zou ze vermoord worden, ze had gewoon geen keus gehad. Nou ja, nu had ze tenminste een leven waarbij ze haarzelf kon zijn. Ze was altijd al anders geweest dan de rest. Eigenlijk was het dus nog helemaal zo slecht nog niet. De ijzige stem wekte haar op uit haar gedachten. "Okay, your hunting skills are okay, but I want to see a bigger prey. How about one dead wolf? I also want to see your fighting skills. How about them?" Een wolf doden was geen probleem. Ze zag er dan niet heel sterk uit, maar ze was tien keer zo sterk als ze eruit zag. Ze had in totaal al 10 wolven vermoord, inclusief de wolf waarmee ze was begonnen. Het was een aardig nummer, vond ze zelf. Maar daar zal Legion vast niet van onder de indruk zijn, dus liet ze het maar achterwege. Ze snoof een keer. Ineens rook ze een wolf, op ongeveer 100 meter afstand. "I can show you my fighting skills on the wolf nearby us. I'll play with him and at last kill him. Isn't that a good idea?" zei ze met een gemene grijns. Ze wenkte hem dat hij haar moest volgen. Voorzichtig sloop ze op de wolf af. Toen ze hem eenmaal in haar vizier kreeg, gingen haar mondhoeken vrolijk omhoog. "Hello my dear boy," zei ze charmant toen ze op de wolf afliep. "Are you willing to play a little game with me?" De wolf was verbouwereerd van haar snelle aankomst, maar knikte. Let the games begin, dacht Cyaneah met een glimlach. Toen ze dichtbij de wolf kwam, liet ze haar staart langs de zijne gaan, en haar neusje raakte de zijne. Ze knipperde één keer met haar ogen en sloeg toen toe. Met één krachtige slag had ze de wolf in haar greep. Ze beet in zijn oor, zodat het uitscheurde. De wolf verzette zich wild, maar ze verdedigde alle beten. "Isn't it a nice game?" zei ze tussendoor een keer mierzoet. Voor haar was het een geweldig spelletje, eerst een beetje verleiden, dan toeslaan en als genade slag een wolf doden. Ineens proefde ze het heerlijke bloed dat van het oor van de wolf afdroop. Dat wakkerde haar dorst naar bloed alleen nog maar meer aan. Haar poot sneed het vel van de wolf open. Het bloed kwam eruit lekken, algauw lag er een plasje op de grond. Ineens voelde ze dat hij haar nek probeerde vast te grijpen. Maar dat zal hem never nooit lukken. Ze pakte zijn nek vast en beet zijn strot door. Ze voelde zijn kracht verslappen, en het duurde dan ook niet lang voordat het beest dood voor haar lag. Ze likte wat bloed op en keek toen om, zoekend naar Legion. Hopelijk vond hij dit goed genoeg.

Ik heb de wolf maar gepowerplayed xD
Terug naar boven Ga naar beneden

 Legion

Solitair

avatar
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 873800

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   za 23 feb 2013 - 16:10

๑ L E G I O N ๑

Hij bleef rustig wachten totdat de teef haar besluit hadgenomen. Hij keek haar met een strakke blikinzijn ogen aan. Toen ze instemdemet zijn voorwaardes en zei dat ze de dichtsbijzijnde wolf ging grijpen knikte hij minzaam. Hij grom zacht toen ze hem wenkte. Hij bleef zitten waar hij zat. Hij liet zich niks opdragen. ' I'll watch from here okay? zei hij kil en hij keek naar hoe ze te werk ging. Hij volgde haar bewegingen en zag dat ze wel meer in huis had dan dit alleen. Hij kneep zijn ijsblauwe ogen samen en zag hoe de wolf zijn kop al snel neerlegde. Hij knikte kortaf. Het was tijd om te beslissen. "Report tomorrow at the training. Tomorrow we will see what youre worth" zei hij even kil als daarnet. Hij stond op en verliet de wolvin. Hij ging terug naar zijn thuisbasis en zou morgen kijken wat ze waard was.

[Topic uit]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Joining the pack   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Joining the pack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The South
 :: Shangou
-
Ga naar: