IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Where am I ?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Aibell

Solitair

avatar
Aantal berichten : 11
Pro Infinito's : 861200

About Me
Leeftijd: 2 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Where am I ?   wo 6 feb 2013 - 1:16

Aibell liep met slenterende, grote passen naar het meer. Ze was moe, en niet alleen lichamelijk. De grote, zwarte teef had een lange reis gemaakt. Van haar eigen gebied, door verschillende landen, verschillende dorre vlaktes, door wel 1000 verschillende territoriums heen. De lange reis, die haar uitgeput had, was voorbij. Aibell plofte neer, in plaats van te drinken. Met haar twee voorpoten in het water liggend, sloot ze haar ogen voor een moment - genietend van de rust. Wat was ze blij. Eindelijk die bastaard vermoord. ''Eindelijk'' gromde ze zacht, terwijl ze in een ruk opstond met een grijns op haar kop. 'Die braakbal heeft zijn verdiende loon gekregen.' dacht ze, terwijl ze zich eindelijk tegoed deed aan het koele water. Ze had de moordenaar van haar moeder nou niet bepaald gespaard. Honderden kilometers achtervolgd, om hem uiteindelijk voor zijn eigen roedel verminkt, mishandeld en vermoord te hebben. Aibell had er met volle teugen van genoten. Eindelijk haar wraak. Vervolgens de partner van de reu, het bloed had flink gevloeid over Aibell's lippen. Ze was een geboren killer.

Aibell draaide om, ze had genoeg gedronken. Haar ogen verdwenen in de verte, richting een bos. Ze had besloten hier te blijven. Het gebied beviel haar, en het was ver weg van haar thuis. Nee, van haar vorige thuis. Dit was nu haar thuis, en ze had geen flauw idee waar ze precies beland was. Ze had opeens de dringende behoefte aan een vriend. Niet omdat ze nou zo moeilijk alleen kon zijn, maar als ze hier wou blijven zou zo'n wolfje wel handig zijn. Trainen, jagen, praten, het land verkennen, vertellen welke roedels er leefde. Ach, ze kwam vast nog wel iemand tegen. Als het maar niet zo'n zoetsappig braaf wolfje was. Aibell bibberde, en schudde haar vacht hard uit. Nee; badass. Niet bang om te doden, te zeggen waar het op stond, enzovoorts. Ze had zó geen zin om een halve hond tegen te komen...

Ze gromde toen ze haar maag hoorde knorren. Het was al dagen geleden dat ze iets fatsoenlijks naar binnen had gewerkt. Met tegenzin liep ze aan, op weg naar een andere geur. Aibell stak haar neus in de lucht, waarna ze automatisch haar nekharen overeind gooide. ''Ah. We've got company.'' sprak ze zacht, terwijl ze stil bleef staan en zichzelf groot maakte. Waar was de wolf, wiens geur ze op had gepikt? En belangrijker: waarom was hij bij haar in de buurt?


[Alleen badass alstublieft. :3 Geen familie.]
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Where am I ?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Yue
-
Ga naar: