IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Can you hear the voice? [+Legion]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Can you hear the voice? [+Legion]   za 26 jan 2013 - 17:06


Eat. Eevy boog zich langzaam over de pas gevangen hinde heen en begon er in stilte van te eten. Haar ogen stonden leeg. Haar pupillen waren klein en dof. Haar kop was leeg, geen enkele gedachte was erin. Alleen de bevelende stem was in haar kop. Eevy volgde de bevelen blindelings op. Deed geen stap of beweging zonder dat ze een beveel had gehad. Dacht niet meer zelf na en deed alles wat de stem aan haar vroeg. Eevy registreerde de dingen om haar heen niet meer. Kon de geuren niet meer beschrijven of niet eens meer ruiken. Geluiden hoorde ze niet. Het was alsof ze in een donkere kamer zat. Een kamer die geluid, geur en de buiten wereld uit bande. Het enige wat te horen was in de kamer was de zoete dringende stem die in haar kop gonsde. Waarschijnlijk deed Eevy daarom wat de stem haar vroeg. Ze wist niet wat ze anders kon doen. Ze dacht nergens meer aan. Plots ving ze wat geritsel op. Normaal zou ze dat geritsel nooit horen, omdat alle geluiden uit ge band waren. Dit betekende dus dat de stem in haar kop het toe liet om het geritsel te horen. Walk to it. Eevy stond op en liep richting het geritsel toe. Een bekende bruine wolf doemde op. Ze registreerde de wolf en hij kwam haar vaag bekend voor. Aangezien ze de wolf registreerde, betekende dit dat de stem haar ook dit toe liet om te doen. Ask him who he is. "Wie ben jij?" vroeg Eevy met een stem die al net zo emotieloos klonk als hoe haar ogen stonden. Ergens vond ze het raar om te vragen wie hij was. Ze herkende hem ergens van, maar wist niet goed meer waarvan. En de stem liet haar niet toe om in haar geheugen te graven. Daarom stopte Eevy ermee om erover na te denken en deed gewoon wat de stem haar vroeg.

[flut ._.]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Legion

Solitair

Legion
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 888600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   zo 27 jan 2013 - 13:30Zijn poten hadden hem naar een ander oord gevoerd. De Senlin om precies te zijn. Hij bewoog zich behoedzaam voort. De klap die hij in het Noorden had gemaakt was geheeld en hij was weer helemaal zijn eigen arrogante zelf. Hij liep door het bos alsof het van hem was en keek om hem heen om oneffenheden op te merken. Dingen die hier niet hoorden te zijn. Zijn neus pikte een geur op die hij al veel vaker had geroken en ook de stem die daarbij hoorde had hij al veel gehoord. Zijn pluizige oren draaiden als grote satellieten naar achter en naar voren om geluiden op te pikken. Kil keek hij naar de beestjes in de bomen die zich daar verstopt hadden. Hij rook dat de geur dichterbij kwam en hield halt en zag toen de teef die hij onlangs nog gezien had. Hij keek haar met een opgetrokken wenkbrauw aan en zijn ijsblauwe ogen keken pisnijdig. ‘You know me. What’s wrong?’ zei hij kil. Hij zag dat er nu wel degelijk iets ernstig mis was. De ogen van Eevy hadden geen glans meer maar ze leken eerder dof. Hij zwoor bij zichzelf als een andere wolf dit had gedaan dat diens laatste uren geteld waren. Hij snoof nogmaals haar geur op en pikte er een lucht uit die daar niet hoorde. Het was alsof het een ziekte was. Een ziekte van binnenuit. Hij zette zijn kont op de grond neer en vroeg zich af wat er hier nou aan de hand was. Spoedig zou hij antwoord krijgen hoopte hij. Hij had dit al eens eerder meegemaakt. Het was toen een infectie geweest bij de staart van een andere wolf. Die was helemaal gek geworden en het staartpuntje was ravenzwart geworden. Dat zwarte had hem bijna zijn leven gekost. Iets was hij wilde voorkomen als hier hetzelfde probleem speelde.

Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   zo 27 jan 2013 - 15:13


De reu voor haar trok een wenkbrauw op en zijn ijsblauwe ogen stonden pisnijdig. Het deed Eevy niks. Waarschijnlijk zou ze nog niks voelen als ze van een berg af sprong. ‘You know me. What’s wrong?’ zei hij kil. Eevy bleef staan. Kreeg geen bevelen door dus deed niks. De reu voor haar ging zitten en snoof haar geur op. Sit down. Eevy zakte door haar achterpoten heen en plantte haar kont op de grond. Ze hield haar kille lege blik op de reu. Say that there's nothing. "Er is niks," zei ze. Ze kon zich vaag herinneren dat ze dit eerder had gezegd. Tegen een andere reu, dat wist ze nog. Hoe de reu eruit zag of wie hij was, dat mocht ze niet weten van de stem. Ask him again who he is. "Wie ben jij?" vroeg Eevy met de zelfde emotieloze stem. Eevy zou zich verbazen over het feit dat ze twee keer de zelfde vraag moest stellen. De reu zou alleen maar geïrriteerde worden, maar aan de andere kant, Eevy wou ook graag weten wie het was. Hij kwam haar zo erg bekend voor. Maar ze kon de draad nog niet leggen die tussen de twee verbanden hoorde, wie hij was en wie er nu voor haar stond. Dit zou Eevy zich allemaal afvragen, áls ze zelf nadacht. Aangezien ze dat niet, bleef ze maar emotieloos naar de reu staren. Het bloed sijpelde uit haar bek en vermengde zich met haar witte vacht. Lick you're lips. Eevy liet langzaam haar tong over haar lippen heen gaan en maakte zo haar lippen schoon. Die eerder nog onder het bloed had gezeten. De gure wind die in haar witte vacht streek kon Eevy niet voelen. De vogels die over vlogen kon Eevy niet zien en niet horen. Ze was doof en blind, kon alleen die dingen zien en horen die ze mocht horen.

[flut .-.]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Legion

Solitair

Legion
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 888600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   ma 28 jan 2013 - 16:17
Minachtend bleef hij kijken naar wat Eevy uitvoerde. Ze zei dat er niks aan de hand was en hij trok zijn lip op. Hij geloofde er geen barst van. Ze kon hem zoveel vertellen als ze wilde maar hij zou het niet geloven. Helemaal niet. Toen ze weer vroeg wat zijn naam was gromde hij luid en duidelijk.
‘What tha fuck? You know me your moron’. Hij was aller minst gechargeerd van haar antwoord. Nee, hij was pissiger aan het worden met de minuut. Zijn staart zwiepte dominant achter hem heen en weer waarna hij opstond en om Eevy heen liep. Hij bekeek haar van top tot teen maar zag geen tekenen van ledematen die zwart kleurden. Hij zag dat ze haar lippen likte en negeerde het. Hij keek naar de lucht waar een arend doorheen scheerde zoals een zalm die tegen de waterval op sprong. Hij glimlachte kort en liep weer naar de voorkant van Eevy toe waarna hij zijn neus tegen haar neus duwde. ‘Don’t you remember? I’m your mate’ zei hij inspelend op het feit dat ze haar geheugen deels kwijt was. Dit was misschien wel een goed idee om het zo uit te gaan laten pakken. Blij met wat hij zojuist had bedacht begon hij dringender te duwen zodat ze zo goed als omviel. Waarna hij haar een speelse beet in haar oor gaf. Het maakte hem nu even niet uit dat niks uit leek te pakken zoals gepland maar dit was een van de dingen waarvan je het moest nemen. Het zou binnenkort tijd zijn om de roedel mee te nemen op jacht en daarna mee naar een oefening die vechttechnieken inhield. Hij glimlachte duivels en zakte door zijn voorpoten heen in een houding die zowel speels als tactieel slim was. Mocht Eevy aanvallen had hij het gelijk door. Wilde ze op de uitdaging in gaan dan kon hij gelijk aan het spelen gaan. Hij grimaste uitnodigend naar Eevy en schoof terzijde dat ze met Renier had. Dat was iets om zich later zorgen over te gaan maken.Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   ma 28 jan 2013 - 17:17


Eevy had niet gereageerd op de eerdere verontwaardigde woorden van de reu, want ja, de stem droeg haar niks op. De reu liep een rondje om haar heen en glimlachte even, waarna hij weer naar voren liep. Om vervolgens zijn snuit tegen de hare aan drukte. Eevy reageerde er niet op en bleef gewoon met lege ogen naar voren staren. ‘Don’t you remember? I’m your mate’ sprak de reu. De woorden kwamen bij Eevy binnen, maar ze kon er geen betekenis aan vast maakte. Ze wist wat de woorden betekenen, maar kon de touw niet meer vinden waar ze normaal de woorden en hun betekenis mee verbond. Het was frustrerend, waardoor ze het al snel op gaf. Ze probeerde het niet eens meer. Met een korte duw werd ze omgeduwd, wat haar vaag bekend voor kwam. Maar ze wist niet meer wanneer of waar en ze gaf het niet eens de moeite om er echt over na te denken. Ze voelde hoe ze zachtjes in haar oor werd gebeten. Eevy liet het allemaal maar gebeuren, aangezien ze nog geen beveel had gekregen. Slightly Growl. Een zachte grom verliet de lippen van de witte teef. Stand up. Langzaam stond Eevy op. Look at him. Ze richtte haar lege blauwe kijkers op de reu die voor haar stond. Ask him why he's doing this. "Waarom doe je dit?" vroeg Eevy en keek hem nog steeds even leeg aan als altijd. Eevy bleef staan en wachtte geduldig op het volgende beveel dat ze krijgen. Het enige wat ze deed zonder bevelen was ademen en met haar ogen knipperen. Voor de rest mocht de stem alles bepalen. Sit down again. Eevy ging opnieuw zitten en begreep uit het beveel dat ze dit al eerder had gedaan. Ze bleef de reu voor hem maar aankijken met haar lege ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Legion

Solitair

Legion
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 888600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   di 29 jan 2013 - 15:25Hij liet zichzelf niet van de wijs brengen. Hij had al veel meer dingen gedaan die eigenlijk niet door de beugel konden. Vroeger in elk geval. Hij zwiepte kort met zijn staart en grijnsde breder toen hij Eevy zacht hoorde grommen. Hij voelde de grijns verdwijnen toen ze hem vroeg waarom hij dit deed. ‘Let me tell you something Eef. It’s play time. Just for fun. You and me and nobody else’ zei hij waarna hij weer kort aan haar oor trok. Ze was inmiddels weer gaan zitten en hij keek met een ondoorgrondelijke blik in haar lege ogen. Wat was er in vredesnaam mis? Hij liet zijn ietswat speelse houding varen en ging ook zitten. ‘Eef? What’s wrong? You seem…’ hij zocht naar woorden en wist toen het woord ‘You seem different.’ Hij wist niet hoe hij het anders moest formuleren. Hij fronste zijn wenkbrauwen en staarde naar de bomen om hen heen. Door de bomen speelde een zacht briesje iets waardoor zijn vacht bewoog zonder dat hij er zelf wat aan deed. Hij wist niet goed wat hij nu moest zeggen en staarde naar een van zijn karamelkleurige poten. Hij sloeg zijn nagels in de bosbodem en staarde naar de krassen die hij achterliet. De geur van vochtige aarde drong zijn neus binnen. De geur was doordringend, dennengeur met berkengeur. Hij keek om zich heen en zag toen een stukje verderop een berk staan. Hij hield zijn kop schuin en knipperde met zijn ogen. Hij liep naar de boom toe en trok een stuk bast los. Hij nam het tussen zijn kaken en liep terug naar Eevy. De geur van de berk verdreef iedere slechte invloed. Hij wist het zelf omdat hij een vriend daarmee had geholpen. Owyn dacht hij kort. Owyn had hij binnenkort nog nodig om een babbeltje mee te maken. Hij gaf een korte verzorgende lik over zijn vacht en liep weer naar Eevy toe en duwde de berk in haar bek. ‘Kauwen’ zei hij met een bevelende stem. Hij was niet van plan om zich zomaar opzij te laten schuiven. Hij gromde kort om zijn woord kracht bij te zetten. Eevy zou hem gehoorzamen. Of ze nu wilde of niet.

Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   wo 30 jan 2013 - 18:26


De reu voor haar leek te beseffen dat hij een andere Eevy voor hem had staan, want hij liet zijn speelse houding varen en ging ook zitten.‘Eef? What’s wrong? You seem…’ begon de reu waarna er een korte stilte ontstond omdat hij naar de woorden leek te zoeken. ‘You seem different.’ zei hij uiteindelijk en fronste. Ask him who Eef is. "Wie is Eef?" vroeg Eevy met een emotieloze stem. Ergens vond ze het raar dat ze het moest vragen. Ergens herinnerde ze zich iemand die Eef werd genoemd. Het was een bijnaam geweest en haar echte naam was niet zoveel anders. Wat was haar naam eigenlijk? Eevy probeerde naar de juiste gegevens te zoeken, maar werd tegen gehouden door de stem en gaf het dus op. De reu was inmiddels naar een berk toe gelopen. De stem beval Eevy om hem te volgen met haar ogen, wat ze vervolgens ook deed. Hij scheurde wat bast los van een berk en liep met dat stukje bast tussen zijn kaken terug naar Eevy. Hij likte kort zijn vacht waarna hij plots het stuk bast in haar bek propte. ‘Kauwen’ zei de reu op een bevelende stem en hij voegde er een grom aan toe om het nog wat krachtiger te maken. Eevy vertrok geen spier. Het beveel van de reu mocht dan toch zo intens hebben geklonken. Ze deed niks totdat ze hoorde wat ze moest doen van de stem. Eat it. Klonk het uiteindelijk. Langzaam begon Eevy te malen op het stuk bast dat in haar bek zet.

Toen Eevy het eerste stuk bast kapot kauwde, vloog de stem plots uit haar kop. Haar gedachtes werden weer van haar en ze kon weer normaal horen, zien en voelen. Ze keek verward om zich heen. Toen haar ogen de reu zagen, voelde ze woedde opkomen. Ze had dan misschien niet zelf gehandeld, maar kon zich nog wel herinneren wat hij had gedaan. "Legion.." zei Eevy waarna er een korte grom volgde. Ze zette een stap naar Legion toe. Don't! klonk plots weer door haar kop. Meteen werd alles weer van haar afgenomen, haar zicht, gehoor en gevoel. Haar ogen hadden kort weer helder gestaan, maar nu was de doffe blik weder gekeerd en stonden haar ogen weer leeg. Ze had voor een hele korte tijd haar macht even terug gehad, maar voordat ze zich er ook maar kon tegen verzetten, had de stem alweer de macht terug geëist. Take a few steps backwards. Eevy zette een paar stappen naar achter. Spit it out. Eevy spuugde de bast uit, waarvan ze de smaak al niet meer proefde. Say that you will meet again. "We zullen elkaar nog een keer zien," zei Eevy met een emotieloze stem. Run away. Eevy draaide zich om en zonder te weten waar ze heen zou gaan rende ze weg.

[topic uit]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Legion

Solitair

Legion
Aantal berichten : 1132
Pro Infinito's : 888600

About Me
Leeftijd: ๑ 3.5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   vr 1 feb 2013 - 16:02Het duurde niet al te lang totdat Eevy besloot om op de bast te gaan kauwen. Hij draaide kort met zijn oren en hield zijn kop scheef bij haar vraag. Wie Eef was? Dat was haar bijnaam. Hij fronste zijn wenkbrauwen en wiegelde zijn staart heen en weer. De verbazing sloeg toe toen ze even helder werd en daarna weer in beslag werd genomen door iets in haar. Hij gromde geërgerd omdat hij er geen touw aan kon vastknopen. Waarom gedroeg Eevy zich zo? Hij legde zijn oren plat bij haar laatste woorden. Jazeker. Ze zouden elkaar nog wel eens zien. 'See you later then' zei hij kortaf en zag haar wegrennen. Hij schudde zijn pluizige kop en besloot dat hij hier niks meer te zoeken had. Tijd om terug te gaan naar zijn eigen thuis. En dat was niet hier in de Senlin. Maar elders.[Topic Uit]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Can you hear the voice? [+Legion]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Can you hear the voice? [+Legion]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Senlin
-
Ga naar: