IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 It Doesn't Feel Right [x Demon]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Castiel

Solitair

avatar
Aantal berichten : 87
Pro Infinito's : 870400

About Me
Leeftijd: 3.2 years old
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: It Doesn't Feel Right [x Demon]   za 12 jan 2013 - 17:03


Somewhere out there lies a new tomorrow. For me, and those who believe.
Hij zat doodstil in elkaar gehurkt achter een kaal bosje. Er was nog geen prooi langs de open plek gekomen, terwijl ze dat de vorige dagen wel gedaan hadden. Castiel had deze open plek met zorg uitgekozen. Hij kon hier twee, misschien drie dagen prooien van wegpikken, daarna zouden ze door hebben dat het er onveilig was en zou hij weer verder gaan. Met de grond verstopt onder een deken van sneeuw was hij bijna niet te zien en aangezien er geen wind stond, was hij ook niet te ruiken. Castiel was een meester in het zien zonder gezien te worden. Het ging vanzelf, automatisch. Hij was echter niet van plan iedereen tips te geven over hoe hij ergens geluidloos wegglipt en al mijlen verderop is wanneer er opgemerkt word dat ze met één minder zijn. Castiel had een dikke witte vacht. Hij was klein en gespierd en had donkere ogen. De witte reu stond meestal nogal stijfjes, hij had geleerd rechtop te staan, en in Clonmel had hij hele dagen stokstijf moeten staan. Hij was niets anders gewend. Het stond ook beleefder dan dat gênante gehang van de meeste wolven. Toen er een zacht briesje door zijn vacht streek gaf Castiel het op. Hij had al uren zitten wachten en er was niks langsgekomen. Nu de wind aan het spelen was zouden prooien al ver van te worden weten dat hij er was. Dan maar een paar uur op een lege maag. Dat kon hij wel aan, Castiel at niet veel. Eigenlijk at hij behoorlijk weinig, iets te weinig voor een normale wolf, maar hij was gewend op weinig voedsel te leven dus was hij even sterk als met een volle maag. Nu pas viel het hem op dat er ook geen vogels waren. Het leek net alsof ze iets vermeden, en Castiel wist zeker dat hij het niet was; gister was een vogeltje op zijn vacht gehupst toen hij bijna ingedommeld was. Te vermoeid had hij het beestje laten zitten en snel daarna was hij in slaap gevallen. Er was dus iemand anders die leven leek af te stoten. Of iets anders.

Castiels alarmbellen gingen allemaal tegelijk ringen. Weg daar! zeiden ze, Hier wil je niks mee te maken hebben! En Castiel wilde er ook niks mee te maken, de geur en het gevoel dat die geur bij hem omhoog brachten waren niet goed. Hij voelde zich ongemakkelijk; alsof hij naar een dode wolf keek die hij niet kende. Moest hij het lichaam gewoon laten liggen, of zou hij het ergens in een struik of onder een boom ten rusten brengen? Helaas voor Castiel vrat zijn gepeins alle tijd op en aan de andere kant van de open plek hoorde hij iets knappen. Hij rook de onheilspellende geur nu duidelijk en de witte reu wist zeker dat wat hij ook zou doen, het niet goed zou uitpakken.
©odes Sykes
Terug naar boven Ga naar beneden

 Demon

Solitair

avatar
Aantal berichten : 156
Pro Infinito's : 871200

About Me
Leeftijd: 1 year already
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: It Doesn't Feel Right [x Demon]   za 12 jan 2013 - 20:08

Met een grijns trippelde de kleine pup door de dikke laag sneeuw heen. Hij hief zijn pootjes hoog omhoog, om vervolgens weer diep in de sneeuw te zakken. Hij vond sneeuw niks, maar haatte sneeuw niet. Het was niet handig lopen, aangezien de sneeuw tot zijn buik kwam. De pup was groot voor zijn leeftijd, maar nog altijd kleiner dan een één jarige. De pup was altijd al alleen geweest. Sinds kort hij zich bij een roedel gevoegd, de Black Ops, hij vond die leider wel interessant. De pup had aan de leider gevraagd of de leider hem wou opvoeden. De leider zou er alleen mee in zee gaan als Demon de roedel joinde, dus dat deed hij. Nu was hij niet meer 'alleen' ,maar hij ging nog vaak in zijn uppie op pad. Hij had schijt aan zijn ouders en was weg gelopen. Hij had ze achter gelaten in een ander gebied. De kleine pup liep verder zijn weg en keek op toen hij zijn maag hoorde brommen. "Darn," zei hij kort, waarna hij op zijn lip beet. Hij keek vlug om zich heen en zette al zijn zintuigen op scherp, maar kon geen teken op pikken van een prooi in de buurt. Was hier al een wolf bezig geweest die al het prooi had weg gejaagd? Een kleine geïrriteerde grom verliet de bek van de pup. Hij besloot om verder te lopen, in de hoop daar voedsel te vinden.

De pup liep nog niet zo lang, totdat zijn buik opnieuw begon te brommen. Dit keer luider dan eerder en het begon behoorlijk irritant te worden. "Shut the hell up!" schreeuwde de pup naar zijn buik, wat er waarschijnlijk raar uit zou hebben gezien. Precies opdat moment, kwam de geur van een reu zijn neus binnen. Zijn neusvleugels trilde en de grijns rond zijn lippen werd groter. Hij vergat zijn irritante maag en liep verder, de geur achterna. De pup liep door een stel bosjes heen en kwam op een open plek uit, waar een witte reu stond. Natuurlijk was de reu groter dan de pup, maar nog steeds was de grijns rond de pup's zijn lippen te zien. De pup had nog maar één keer in zijn hele leven angst gevoeld en sinds die tijd nooit meer. Hij was vast besloten om het nog een keer te voelen en zocht dus gevaar op. De pup trippelde naar de witte reu toe en bleef op een paar centimeter van hem af staan. "Yo bro, whazza?" sprak de pup. Benieuwd of de witte reu er iets van zou begrijpen.

[flut ._.]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum
 

It Doesn't Feel Right [x Demon]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The North
 :: Xue Senlin
-
Ga naar: