IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Hello there, I'm gonna kill you~ (Quinn)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Hello there, I'm gonna kill you~ (Quinn)   za 22 dec 2012 - 15:27

Een zucht verliet de bek van de witte teef, toen ze voor de zoveelste keer een druppel op haar vacht voelde belandden. De bladeren tikte regelmatig, elke keer als er een druppel op belandde. De grond onder haar gespierde poten was modderig door de vele regen. Eevy, zo heette de teef, snapte hier niks van. Ongeveer een kilometer terug was het nog een mooie lucht. Het weer was snel omgeslagen en nu regende het pijpenstelen. Haar vacht was doorweekt en toen er een koude winterbries langs ging, ging een koude rilling door haar heen. Schudde een keer haar vacht uit, niet dat het veel hielp, de druppels bleven vallen. Modder zat rondom haar poten. Een kille, geïrriteerde blik lag in haar ogen. Ze haatte regen grondig. Het zorgde ervoor dat ze het koud kreeg en dat ze een slecht humeur kreeg. Elke wolf die denkt leuk te zijn om haar tegen te komen, is niet echt snugger bezig. Op dit soort momenten kon je beter uit haar buurt blijven. Eevy's oren flikkerde even, toen het geluid van hoeven haar oren vulde. Eevy keek allert om zich heen, om te kijken of er een teken van een hinde was. Een bruine schim viel bij Eevy in het oog. Zo snel als ze kon sprintte ze er achter na. Geheel vertrouwend op haar neus. Het regende hard, waardoor je niks zag. Het leek alsof er een witte was voor je ogen hing. Daarom moest Eevy dan ook soms uitkijken voor een boom of laag hangende tak die plots op doemde. De hinde had inmiddels ook in de gaten dat ze werd achtervolgd en begon te zigzaggen. Waardoor het ook een stuk moeilijker werd voor Eevy om de bomen te ontwijken. Soms knalde ze dan ook volop tegen een boom op, of knalde ze met haar kop tegen een laag hangende tak. Maar ze negeerde de pijn dan en ging verder met het achtervolgen van de hinde.

De hinde leek moe te worden, of het dacht dat ze niet meer werd gevolgd, want het ging langzamer rennen. Eevy nam wat afstand en ging ook langzamer renner. Plots was de geur van de hinde weg. Verbaasd keek Eevy op. Waar was die hinde? Het kon toch niet zomaar weg gaan. Haar neus vleugels trilde, toen de geur van een reu haar neus binnen kwam. Een zachte grom verliet haar keel. Die reu had vast en zeker haar hinde afgepakt. Haar ogen stonden woest en met een rot vaart rende ze op de reu af. Met een geweldige sprong, sprong ze op hem. Een luidde grom verliet haar keel. Voordat haar tegenstander iets terug kon doen, sprong ze weer van hem af en ging in een aanvalshouding voor hem staan. Misschien was ze niet goed bezig. Maar een kans in winnen zat er in. Ze was behoorlijk gespierd en snel. Ze trok haar boven lip op en haar klauwen boorde zich een weg in de grond. Haar haren stonden overeind en haar staart leek twee keer zo dik. En haar ogen stonden woest. He's gonna die!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Dwyer

Solitair

Dwyer
Aantal berichten : 75
Pro Infinito's : 890800

About Me
Leeftijd: 3 Years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Hello there, I'm gonna kill you~ (Quinn)   vr 28 dec 2012 - 21:57

Q U I N N


Twee fel oranje ogen hielde de hinde scherp in de gaten. Een zacht gegrom steeg op vanuit het donkere gedeelte van het bos. Het was de zwarte wolf nog niet opgevallen dat er nog een wolvin achter de hinde aan zat. Hij was te veel gefocust op zijn eigen jacht. Toen het beest langzamer ging rennen, pakte hij zijn kans. Quinn sprong overeind, gromde diep en rende op het beest af. Hij pakte het bij de nek vanaf de zijkant en sleurde het mee over de grond. Zijn tanden diep in de nek geboord, terwijl hij 't vel open krabde met zijn nagels. Hij gromde zachtjes en wist een slagader te raken. Niet snel daarna werd de hinde zwak en de zwarte reu liet los. Een succesvolle jacht, zo vond hijzelf.
Nog voordat een hap kon nemen, werd Quinn omgeduwd. Hij gromde luid, rolde over en stond al snel weer op zijn poten. Voor hem stond een witte wolvin, met ontblote tanden en nagels diep in de aarde. Quinn zuchtte en rolde met zijn ogen. "En met wat voor reden was dat, teef?" gromde ze de wolvin voor hem toe. Hij ging zelf ook in een aanvalshouding staan, staart overeind, lip opgetrokken en zijn nagels uitgeslagen in de aarde. Hij gromde zachtjes en keek de teef voor hem doordringend aan. Zonder echt op antwoord te wachtte, spande hij zijn achterpoten. "Well, fuck you too than," zei hij vervolgens, voordat hij op de wolvin afsprong en haar nek vast greep. Hij beet haar snel, maar krachtig, voordat hij verder sprong en weer op zijn poten landen. "Dat was voor het feit dat je me van mijn maaltje af houd, teef," spuwde hij de woorden in haar richting.[Mèh, post faalt x'D Maar ik moest posten van je :') En ja, Quinn valt nou eenmaal snel aan xD]
Terug naar boven Ga naar beneden

 Eevy

Erelid

Eevy
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 894400

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: Re: Hello there, I'm gonna kill you~ (Quinn)   za 29 dec 2012 - 11:14


(*_Eevy_*)
..Who do you think you are!?


Eevy bekeek de wolf voor haar een keer. Het was een reu, dik twee jaar ouder dan haar, een zwarte vacht en oranje ogen. "En met wat voor reden was dat, teef?" zei de reu met een grom naar Eevy. Eevy stond nog steeds in de aanvalshouding. Haar woede was al wat weg geëbd, maar nog steeds stonden haar zintuigen op scherp. Haar blauwe kijkers namen elke beweging die de reu deed in zich op. Eevy keek toe hoe de reu ook in de aanvalshouding kwam. "Omdat je mijn prooi voor mijn neus weg viste, hond," beet Eevy hem toe gevolgd door een lage grom. "Well, fuck you too than," zei de reu en zette zich af. De reu kwam snel op Eevy af. Maar Eevy kon zich nog net schrap zetten en haar spieren aanspannen. De reu greep haar even vlug bij haar nek, waarin hij even kort en krachtig beet. Het duurde niet lang of de reu sprong ook al weer behendig van Eevy af. Kleine sliertjes bloed kwamen uit wond en vermengde zich met de witte vacht van Eevy. Zelf negeerde ze het en hield de reu nauwkeurig in de gaten. "Dat was voor het feit dat je me van mijn maaltje af houd, teef," spuwde de reu naar Eevy. Eevy rolde kort met haar ogen. "Cry baby," mompelde Eevy. Maar ging toen normaal staan. Ze wist dat ze tegen een reu van twee jaar ouder niks kon beginnen. Ze had het al eerder gedaan en dat had een paar nare plekken achtergelaten. Eevy's blik gleed af naar de hinde, waar het bloed in kleine sliertjes uit sijpelde. Een plas van bloed had zich al onder de hinde in het gras gevormd. Eevy zuchtte kort. Natuurlijk vertrouwde ze de reu voor geen zend, maar ze kon beter de goede bitch spelen, dan meteen weer op hem af rennen. Eevy mocht dan misschien niet de liefste zijn, ze was wel verstandig. Ze ging niet in een doelloos gevecht. Ze liet haar blik opnieuw over de reu heen glijden, plots besefte ze wie het was. "Jij bent Quinn, toch? Packleader van Onlivious," sprak Eevy neutraal. Op dit moment had ze nog meer spijt van het feit dat ze had verloren van een simpel gevecht en nu in een goed-doenerij-roedel zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum

 Gesponsorde inhoudBerichtOnderwerp: Re: Hello there, I'm gonna kill you~ (Quinn)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Hello there, I'm gonna kill you~ (Quinn)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» The East
 :: Senlin
-
Ga naar: