IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 yesterday is history, tomorrow is a mystery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Quaed

Moderator | Solitair

Quaed
Aantal berichten : 1339
Pro Infinito's : 890602

About Me
Leeftijd: 3 little years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: yesterday is history, tomorrow is a mystery   za 5 jan 2013 - 15:54

De wind was guur en blies al de hele dag. Er waren veel dieren op pad vandaag omdat het één van de weinige dagen was dat het niet vroor. Vandaag was het een warme dag voor in de winter en ook Quaed nam er gebruik van. Hij wist niet waar hij eigenlijk heen liep, maar hij liep gewoon. Zijn vacht waaide alle kanten op en hij had moeite om vooruit te komen. Bladeren werden van de bomen af geblazen in zijn gezicht en hij begon steeds chagrijniger te worden. Hij had al een paar uur gelopen toen de wind ineens wat minder werd. Hij kon zijn kop weer omhoog doen zonder dingen in zijn gezicht te krijgen en hij had niet het gevoel dat hij bijna van de aarde werd afgeblazen. Verbaasd vroeg hij zich af waardoor dit kwam en hij liep snel verder.

Niet veel later doemde er wat op uit de bossen. Eerst zag hij muren verschijnen en met daar een soort van gaten in waar je doorheen kon kijken. Hoe heten die dingen ook als weer? Dacht hij. Nou ja, daar kom ik dadelijk wel weer op. Hij bleef doorlopen totdat hij uit de bossen was. Vanaf hier zag hij pas echt de grootte van het gebouw. Zijn kop stond recht omhoog om de bovenste torens te kunnen zien. Hij kreeg al snel last van zijn nek en deed zijn kop weer naar beneden. Hij begon om het kasteel heen te lopen. Tot hij weer stopte.
’Ramen!’ Riep hij tegen zichzelf. Die gaten in de muren heten ramen. Nadat hij dit weer wist begon hij verder te lopen. Aan de zijkant van het kasteel kwam de wind in alle macht terug, hij had helemaal niet gemerkt dat het windstil was geweest. Hij voelde zich letterlijk bijna weggeblazen en zette zijn poten goed op de grond neer. Stap voor stap liep hij verder om het kasteel heen, tot hij ineens een groter gat in de muur zag. Het was de ingang van het kasteel geweest voordat het verwoest werd. De reu keek even om zich heen en liep toen het kasteel in.

In het kasteel was het weer windstil en daardoor ook wat warmer. De wolf keek om zich heen, naar alle dingen die hij nog nooit eerder had gezien. Toen ze het kasteel hadden opgeknapt hadden ze ook wat oude potten en pannen teruggelegd om het zo echt mogelijk te laten lijken. Er lag nog wat hooi in wat ooit de paardenstallen moesten zijn geweest. Het hooi zat vol met muizen en ratten, een feestmaal voor een hongerige wolf als Quaed. Hij sloop er langzaam heen, door de schaduwen, tot hij erachter kwam dat de muizen hem niet eens hadden gezien. Deze beesten hadden nooit groot gevaar gekend aangezien er hier bijna niemand kwam. Dus begon Quaed wat sneller en met wat meer geluid te lopen. Toen hij vlak voor het hooi stond gooide hij wat met zijn poot opzij. Een paar muizen renden weg, maar de meeste bleven gewoon zitten. Quaed pakte er drie en doodde ze met één goeie beet. Hij liep ermee naar iets anders zachts, een soort gras, en ging erop liggen. Hij begon langzaam op de muizen te kauwen.

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´


You wanna know me? Al you have to do is klik babe

Theme&Voice: