IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 > Owyn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Owyn

The Dead Terrorist

avatar
Aantal berichten : 1029
Pro Infinito's : 872004

About Me
Leeftijd: 3,5 years
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: > Owyn   do 3 jan 2013 - 20:03
OwynGeneral

Name; Owyn
Nickname; Owie
Gender; Male
Age; 3,5 years
Parents; They're dead, just dead
Siblings; Eevy
Partner; Love doesn't exist. Hate is the new love
Pups; I've killed them all, you know
Belief; Slecht/neutraal

Inside

Owyn is een echte killer. Hij houd van bloed, bloed en nog eens bloed. Het maakt hem niet uit wat het is, het liefst vermoord hij alles. Owyn laat zijn gevoelens aan niemand merken en heeft altijd een ijskoude blik. Hij houd anderen ver op afstand en laat niemand dicht bij zich komen. Het laat hem koud hoe andere over hem denken en hoe andere zich voelen. Het liefst is hij altijd alleen en hoeft hij met niemand rekening te houden. Hij 'kikt' op bloed en jaagt ook op prooien puur voor de lol. Maar ergens, diep in het kleinste hoekje van zijn hart, schuild de ouwe, gevoelige en onzekere Owyn.

Outside

Coat; Hij heeft een grijs/witte vacht met af en toe iets bruin er doorheen. Zijn haren zijn iets langer dan kort, maar nog wel kort. Zijn vacht voelt iets ruw aan, behalve zijn staart die dan ook weer wat langere haren bevat. Over zijn rechteroog zit een litteken en als de zon op zijn vacht valt kun je over zijn hele lichaam nog wat littekens zien.
Body; Hij is wat groter dan een gemiddelde wolf en ook breeder gebouwd. Ook staat hij hoog op zijn poten waardoor hij ook groter lijkt.
Eyes; Hij heeft opvallende, licht blauwe ogen die meestal een kille uitstraling hebben.
Weight; 60 kg
Size; 69 cm

History

Toen Owyn nog een pup was leefde hij samen met zijn zusje, Eevy. Owyn was vroeger een onzeker en gevoelig pupje. Maar de slechte kant trok altijd meer zijn aandacht en toen hij oud genoeg was om op zijn eigen benen te staan, is hij die kant van zijn leven voort gaan zetten. Hij is naar een koninkrijk vertrokken, netzoals Morgandi. Maar Owyn had goeie en ook slechte vrienden en wist niet goed welke kant hij op moest gaan. Toen hij verliefd werd en een partner kreeg was Owyn naar de goeie kant getrokken. Hij had alles, inclusief zijn beste vriend die bij de slechte kant hoorde, laten vallen voor zijn liefde.

Maar Owyn's liefde werd al snel ruw verbroken door de koning. Zijn partner werd voor zijn ogen vermoord en Owyn's leven werd in één klap geruineerd. Samen met zijn partner had hij drie kleine jonge pups. Omdat hij haar zo miste, heeft hij uit pure verdriet en haat alle pups vermoord. Owyn stopte al zijn gevoelens weg en betrad het slechte gedeelte weer, waar hij zijn vrienden weer terug kreeg. Na een enkele maanden weer zo geleefd te hebben, nam Owyn samen met zijn vrienden wraak op de koning. Na een flink bloed bad was het hun gelukt hem te vermoorden. Maar Owyn moest vluchten, wilde hij overleven. Hij koos voor zichzelf en liet zijn vrienden in de steek, waarna hij naar Morgandi was gevlucht.

Nu is Owyn hier en heeft zijn gevoelens diep weg gestopt in het puntje van zijn hart. Owyn word nog steeds gezocht door het andere koninkrijk, maar niemand vind hem hier. Liefde heeft hij uit zijn leven verdrongen en hij gelooft er niet meer in. Hij probeert hier op zijn manier een nieuw leven te beginnen en uit zijn verdriet door van alles en iedereen te vermoorden.

© Sykes

`·.¸¸.·´´¯`··._.·´ {For Eternity} `·.¸¸.·´´¯`··._.·´


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 

> Owyn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» Game Related
 :: the Characters
-
Ga naar: