IndexPortalGebruikerslijstRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ¤Eevy¤

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

 Eevy

Erelid

avatar
Aantal berichten : 3909
Pro Infinito's : 879600

About Me
Leeftijd: 3 summers and 2 moons
Partner:
Karakter:

BerichtOnderwerp: ¤Eevy¤   do 3 jan 2013 - 14:12

General
Name: Eevy
Nickname: Eef
Age: 3 summers and 2 moons
Sexe: Female || Teef
Skills:Fighting: Really Good
Hunting: Good
Defending: Good
Loyal: I am a betraying biatch!
Roedel: Golden Nature
Levenswijze: Roedeldier
Overtuiging: Slecht

Appearance
Eevy heeft een dikke witte vacht. Kille blauwe ogen en een rij vlijmscherpe tanden.
Ze heeft scherpe nagels waar altijd opgedroogd bloed onder zit. Ze is erg gespierd en groot voor een teef of voor een wolf van haar leeftijd. In het zonlicht kan je soms wat kleine littekens vinden van eerdere gevechten. Soms, als ze een goed humeur heeft, ligt er een grijns op haar gezicht. Ze is snel en sterk, ze valt niet te onderschatten.

Inside
Eevy is een erg kille wolvin. Het ligt aan haar humeur hoe ze reageert op je. Natuurlijk zou ze bij goodies meteen een pest humeur krijgen. Als ze een pest humeur heeft kan je beter weg gaan, ze zou een gevecht met je aan gaan, no matte who you are. Zelfs als de andere wolf twee jaar ouder is, ze zal er altijd in mee gaan. Als ze een goed humeur heeft, wat alleen bij andere slechte wolven voor komt, kan ze aardig zijn. Ze maakt vaak grapjes en houdt ervan om voor de gein met de reutjes te flirten, wat ze dan ook goed kan. Ze is misschien soms iets te snel aangebrand, maar negeert het vaak. Ze houdt meer van leiding geven dan bevelen op geven. Ze is niet erg open en verteld nauwelijks iets over zich zelf. Tenzij ze je heel erg vertrouwd, wat nauwelijks voor komt, dan zou ze misschien beetje bij beetje dingen vertellen over haar verleden.

Siblings
Parents: A goodie and a pure badass.
Siblings: Owyn
Pups: Tyrell and Shealynn
Partner: Ren || Renier
Ex-Partner: Cadell

Likes
Dark places,
Badassen
To flirt

Dislikes
Goodies
Summer
Weak ones

Past
Eevy haar ouders waren een goodie en een badass. Eevy ging samen met haar vader, die de badass was, trainen. Hij leerde haar hoe ze moest doden zonder genade te tonen. Eevy had nooit een goede band gehad met haar moeder. Of met haar vader. Ondanks dat haar vader haar trainde, kon ze hem niet uitstaan. Hij klaagde de hele tijd om haar moeder, maar Eevy vroeg zich af op dat soort momenten waarom haar vader dan voor haar had gekozen. Eevy deed waarvoor ze getraind hadden en vermoordde haar moeder. Haar vader was trots geweest, maar daar had Eevy het niet bij gelaten. Ze begon ook haar vader aan te vallen. Die kwam er levend vanaf, maar is samen met haar broer weg gevlucht. Dat haar vader weg ging was niet iets waar Eevy zich zorgde om maakte ,maar om het 'verlies' van haar broer kon Eevy niet uit staan. Haar broer was de enige waarmee Eevy het goed kon vinden. Om haar broer weer bij haar te kunnen krijgen, dwong Eevy zichzelf om een goodie te worden. Ze vertrok naar Wolf Story, waar ze haar zoektocht voort zette. Daar kwam ze veel wolven tegen, ook wolven die haar aan het twijfelen brachten. Ze was een open wolvin, totaal anders dan nu. Ze ontmoette op een dag een reu, de reu heette Cadell. Eevy was meteen verliefd op hem en hij zei dat hij ook op haar was. Ze werden partners, maar alles veranderde toen de twee voeters aan vielen. Eevy moest vluchten en alles achter zich laten. Ze vluchtte naar Serigala. Cadell had ze sinds die tijd nooit meer gezien. Eevy was kapot en besloot niemand meer dicht bij haar te laten komen. Ze veranderde, ze begon zich steeds slechter te gedragen. Totdat ze was hoe ze nu is. Ze vertrok van Serigala naar Morgandi en zwerft een beetje rond. Onder middel van dwang is ze de roedel Golden Nature in gegaan. Stilletjes is ze nog steeds opzoek naar haar broer, maar heeft dat eigenlijk ook opgegeven.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://ahuro.actieforum.com/forum
 

¤Eevy¤

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
For Eternity :: 
» Game Related
 :: the Characters
-
Ga naar: